Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Another to nie rób testów tylko w pon beta a jak nie to kwiecień już niedługo
Sandra ja mam mieć @ 28-30 ... więc czekam... nie mam pojecia z tymi testami, u nikogo tego nie widziałam jak u mnie ;p
potforku Ciebie na owu kłuje, może mnie teżWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 23:25
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
przedszkolanka:) wrote:no ja ok.10.30 bo na 14 25 rocznica ślubu rodziców i dziadki z moimi teściami przyjadą
-
nick nieaktualnyAnhe Ty masz jak ja, w sensie, że długie cykle. Ja ten swój to bede mieć chyba powyzej 40 dni, chociaż u mnie to jak loteria. Ja ten cykl to skreslam bo za pozno dolaczylam i w sumie mierze, ale tam za bardzo nie biore pod uwage. Czekam jutro na info testowiaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 23:33
-
aszka wrote:Anhe Ty masz jak ja, w sensie, że długie cykle. Ja ten swój to bede mieć chyba powyzej 40 dni, chociaż u mnie to jak loteria. Ja ten cykl to skreslam bo za pozno dolaczylam i w sumie mierze, ale tam za bardzo nie biore pod uwage. Czekam jutro na info testowiaczek
Ja też mam 40-42 dni cyklu ...aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uuu. Tak waliłam w lodówkę drewnianą łyżką (w lód znaczy się), że sąsiedzi przyszli, że na policję zadzwonią jak nie przestanę "remontować" po nocach. Haha Muszę poczekać aż reszta sama odtaje
aszka lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."