Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:cześć
Ia super wiadomosc !Będziesz powtarzała ?
cześć Złotaładny wykres!
Potforku kończcie już remonty,bo dziecko samo się nie zrobi
Mizzelko masz rację, jak nie chcesz to odpuść bete, niepotrzebny stres
Nelly a w którym dniu cyklu robione badania?Może się uda w końcu zrobić jak nie mamy czasu bo tak to widocznie za dużo go było i przesadzone
-
La Gratuluję. Ale wieści super
U nas się wszystko pomieszało. U męża w pracy redukcja etatów jego koparka się zepsuła i jej nie naprawią bo to duży koszt i nie mają kasy. Uznali że za dużo ludzi mają i mój jako świeżak poleci pierwszy.. Zwłaszcza że jego koparkę już wiozą na złom.
Niestety dzidziuś musi poczekać :'(
Na monitoringu w poniedziałek powiem Ginkowi że jest taka a nie inna sytuacja i będziemy musieli poczekać na dzidziusia. Niech mi coś poradzi na okres i na razie z dzidziusiem czekamy na lepsze chwilę :'(
Poracha jak nie wiem cola lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
przedszkolanka:) wrote:coś w tym jest,bo często pierwsze dziecko z wyglądu jest po tatusiu
to móżdżek musi być po mamusi
To moje samo sobie wszystko zrobi
ale będzie miało ładne oczka po tatusiu
U mojej szwagierki się sprawdziło to niby. Mały( starszy) podobny do ojca ale wkurwiający jak matkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 19:50
mizzelka lubi tę wiadomość
-
mistrzyni
ja jezeli chodzi o wygląd to ani do mamy ani do taty nie jestem podobnatata miał piwne oczy, mama szaroniebieskie a ja mam czysty zielony jasny kolor taki koci?
i blond włosy
chyba ze w szpitalu mnie pomylili?
ale nie ma takiej opcji bo mam znamiona po tacietak jak on..
a moj mąż ma znamie w kształcie sercamalutką
-
u nas my robimy ganek a ten mały jeździ na złość w nim to mama uwagę zwróciła a gówniarz zaczął pyskować!! Kiedyś sąsiadka zapytała coś tam czy jej żal dzieci nie jest a moja mama "Twoich nie:P" i miała rację! Oni rodzice roku a za ścianą tresują jak psy! Wrrr nie żyjemy w zgodzie