Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku a też tak masz że jak chodzisz to zaraz Cie brzuch boli ? Właściwie cała okolica..
hm mnie też wysypało, ale mam zamiar przełamać wszystko i "kwitnąc" w ciąży
mizzelkoa jak nie to mąż mi tosta znowu zrobi
Liviaaa gdzie jesteś, dalej załatwiasz??
mizzelko skurcze przejdą zarazWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:38
Groszek lubi tę wiadomość
-
a cycki jak swędząąąąąąąąąą..... drapakę sobie kupię, ale ból przeszedł tzn jak macnę to zaboli ale nie tak jak poprzednio
chociaz jeden plus, bd mogła spać normalnie
ehh na to nie mamy wpływu, ani wcale bo która by chciała poronić? ;/
dlatego ja chyba tej bety nie bd robic suma sumarum.. bo moze biochemiczna a ja bd sie aby stresowac ze zamiast rosnąć to maleję.
Mam cichą nadzieje ze będę matką i urodzę kruszynkę 5 marca.Groszek lubi tę wiadomość
-
Duzo poronien, przykre to jest....
pewnie naturalna selekcja i prawo genetyki. Nie myslmy o tym moze.
boli mnie brzuch jakby ktos mi wlozyl ogromnego arbuza, taka obolala jestem...
Ja dawno nie mialam takich pryszczoli, cale czolo, nos, policzki, broda i pod nosem... i jeszcze drapie to i wyciskamwiem ze nie mozna ale tak robie....chyba po tej lutce mnie tak wywala
Buuu
nakopie Wam do tylka z tymi biochemicznymi i pustymi jajami
Mizzy bedziesz mamusia
Cycki mam wielkie teraz, suty swedza okropnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:44
mizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelko musi być dobrze,nie możemy się stresować
za mnie wszystko noszą, dbają więc musi być dobrze nie ma innej opcji
Groszku ja jak wyjdę na spacer to zaraz mnie wszystko boli, brzuch, boki i góra nóg... męczy mnie chodzenie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:44
mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:Duzo poronien, przykre to jest....
pewnie naturalna selekcja i prawo genetyki. Nie myslmy o tym moze.
boli mnie brzuch jakby ktos mi wlozyl ogromnego arbuza, taka obolala jestem...
Ja dawno nie mialam takich pryszczoli, cale czolo, nos, policzki, broda i pod nosem... i jeszcze drapie to i wyciskamwiem ze nie mozna ale tak robie....chyba po tej lutce mnie tak wywala
Buuu
nakopie Wam do tylka z tymi biochemicznymi i pustymi jajami
Mizzy bedziesz mamusia
Cycki mam wielkie teraz, suty swedza okropnie -
Ja ostatnio prawie zaslablam na zakupach z malzem... przeszlam kawalek sklepu i tak mi duszno bylo strasznie, musialam ukucnac...
mam nadzieje ze to nam przejdzie wszystko..?
Chyba nie bedziemy cala ciaze lezec ?juz mi starczy narazie....chce isc jutro na wielkie lody i jakis ogromny deser z bita smietana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:48
-
Ja w ogóle nie brałam możliwości, że mogłabym poronić. Nie robiłam bety, nie chuchałam, nie dmuchałam, kochaliśmy się z moim tak samo intensywnie jak wcześniej.
Jak weszłam pierwszy raz na fioletową stronę to zaczęłam wyczytywać jak tą boli tu, inną kłuje, kolejną ciągnie. Krwawią, na pewno mają puste jaja płodowe. Inna po każdym pawiu zdaje z niego relacje. Paranoja jakaś. Wróciłam tam chyba ok. 15tyg. dopiero -
ja nie słabnę ale wszystko mnie boli i szybko się męczę, a sutki zmieniły się ale nie swędzą
a ja może małża wyciągnę na pizze w niedzielę
Potforek uciekł ?
ja też już nie zaglądam, za bardzo stresuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:51
-
Hihi niecierpliwa, to tam pikus.. jakos mozna przezyc ale zalezy w jakiej dawce
Jak bylysmy tam z Rudaskiem to niektore Panie byly tam "przemile" i najmadrzejsze.
poszlysmy stamtad tak szybko jak przyszlysmy, bylo bardzo niemilo..naprawde
tutaj jest supernie chce zmieniac naszego grona!
potforek where are u ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:52
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja rozumiem wszystko, pierwsza ciaza.. stres i nerwy co to bedzie
emocje... pierwszy paw, mdlosci,bole.. cos nowego. Hormony.
Ale takie jestesmy jak nie boli to zle, a jak boli to tez zle...
miejmy nadzieje ze bedzie dobrzemusi byc!!!
Oszczedzajmy sie po prostu, ja staram sie nie wariowac, brac jakos z dystansem w miare mozliwosci
w razie czego prosze o kopniakitylko nie mocne
o kurcze, niecierpliwa to powazne jest... przeciez jeszcze nie polowa ciazy. Oby donosily wszystkie. Ale niewydolnosci sa niebezpieczne.
ja jutro robie nalesniki ale z dzemem lub twarozkiem na slodko
ze szpinakiem nigdy nie probowalam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 21:00
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny