Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
bo swoje to obsrane a kochane
tak jak moich chrzestni (oboje, spyknęli się po moich chrzcinach i wpadli)
wiecznie wiedzieli w synu ideał a on taki krętacz był i kłamca że głowa mała.
ostatnio pocapaliśmy się z 2 lata temu bo mi gówniarz zajebał zegarek (nie drogi ale jednak) i perfumy męskie (były dla kolegi na 18..) myślałam ze go zajebie..
jeszcze debil wstawil zdjęcie na photobloga z tym moim zegarkiem! i zaprzeczał że to nie moje.. dziwny zbieg okoliczności.
wujek oczywiscie na mnie wsiadł że jestem sraka i owaka.. wymyślał pewne bzdury między innymi to że wychodziłam po nocach oknem bo jemu córka tak mówiła gówniara jebana 7 lat młodsza i więcej widzi niż ja sama.. jaka ja bylam zła czułam się nie winna i bylam oskarżana
konakt sie urwał. zmarł dziadek baa i oni nagle pokruszeli.. a gówniarz przyszedl i przeprosił.. za TO. szkoda ze nie publicznie. afere zrobił.
a teraz wujek go z domu wypieprza bo ziółko pokazało swoje korzenie! rok zawalił w sql itp.. ponoć nieciekawie a się całkowicie nie przyznają bo to by była hańba. -
mizzelka takie coś zawsze wyjdzie prędzej czy później ale wyjdzie. I mimo że nie publicznie przeprosił to nie martw się na pewno wszyscy się dowiedzieli jaki jest.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Potforku przy ludziach to masakra, lizusy takie , daj spokój nienawidze takiego zachowania...
no i wyszło szydło z worka! Najgorsze jak rodzice są tak zapatrzeni też w dzieci, normalnie ideały... a przeprosił i oddał /albo pieniądze?mizzelka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Potforku przy ludziach to masakra, lizusy takie , daj spokój nienawidze takiego zachowania...
no i wyszło szydło z worka! Najgorsze jak rodzice są tak zapatrzeni też w dzieci, normalnie ideały... a przeprosił i oddał /albo pieniądze? -
oj ale jaka satysfakcja że jestem czysta i oszczerstwa się sprawdziły.
a jego matka to taka pojebana że najpierw przyznała rację że biżuteria córki zniknęła cała.. a synowi drugiemu kasę zajebał i fajki im zabiera.. i przepraszała a potem obróciła kota ogonem.. i że tą biżuterię kolega córki zabrał to jakim kurwa cudem zabrał mi zegarek? cudem? telepatycznie
ile ja nerwów popsułam u nich.. a zawsze u niej zazdrość była bo zawsze mialam dobre wyniki i bylam wzorowym grzecznym dzieckiem a u niej szatany.. ale moi rodzicie nauczyli mnie szacunku i posłuszeństwa a nie.. jaka matka względem dzieci tak dzieci względem matki.
wyobrazasz sobie ze jej corka teraz chodzi i gada do niej ze jest głupia? a ona nic? -
my uzależnione?? No co Ty... 24h na dobę 7 dni w tygodniu to już uzależnienie?
jejuuuuuuu! zjadłam pyyycha bułe z szynką, serkiem, mozzarelą, pomidorem, ogórkiem i szczypiorkiem i co??? Głodna jestem!!!! Czuję że będę jak Kim Kardashian... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:26
mizzelka lubi tę wiadomość
-
No czytam Was teraz jakie macie opowiesci o rodzince, sasiadach....
jednym slowem masakra....
szczerze mowiac boje sie jakie beda nasze dzieci... mam nadzieje ze uda sie je wychowac na dobrych ludzi.. troche sie tym stresuje... bo wiecie jaki dzisiejszy swiat...
przedszkolanko, juz lepiej w sumie... bole przeszly, nigdzie nie mozemy wyjsc bo mnie co chwile naciagazjadlabym loda... takiego duzegoooo no ale co moge soba teraz zaprezentowac.
wiecie co??
Mowia ze kobieta w ciazy kwitnie a ja mam wrazenie ze gnusniejeniczym kwiat akacji zdychajacy w ubikacji
( pryszcze na calej gebie... niezle szambo
Sory ze tak sie zale
ja nie zagladam na fioleta.. po tej akcji z Rudaskiem a potem ze mna juz nie...
Odnosnie serow z niepasteryzowanego mleka to ponoc w Polsce wszystkie sa pasteryzowanego mleka.. gdzies ktoras pisala
pozdrowienia dla kolezanki przedszkolankizapraszamy do nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:39