Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Gdzie?
ja już nie nastolatka ale dzisiaj pani ode mnie dowód w kiosku chciała więc może się uda
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niecierpię samej wody, no nie idzie, musi mnie mocno suszyć żeby ją tknąć.
A colę z lodem z miłą chęcią bym łyknęłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 22:32
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie kupuję tych w butelkach, mam filtr i z niego woda jak minerałka smakuje+ spora oszczędność.
surykatka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:przepraszam was ale muszę coś dodać od siebie .
Odnośnie tematu ciąży i starań . Są tutaj dziewczyny które starają się rok , dwa , 5 lat i może któraś z was pomyślałaby jak pisze co one czują . Bo ktos kto stara się 1cykl czy kilka cykli to jest dla mnie śmieszne . Wiadomo każdy by chciał żeby udalo się od razu ale nie każdy ma takie szczęście . I tutaj skieruje się do nowej koleżanki starasz się 1 cykl jesteś bodajże 9dpo i już wiesz że ci się udało ? Już masz wszystkie możliwe objawy ? dziwne . Wgl dziwi mnie że wgl napisałaś tutaj . Ja nie mówie to jest forum dla starających się tak , ale może pomyślałybyście jak czują się inne dziewczyny które starają się długi czas i im się nie udaje . Dla mnie to jest śmieszne . Przestałam się tu już tak udzielać bo nawet nie mam o czym z wami gadać . Nie mogę się wymienić z wami kolejnymi objawami itp. Ciągle jeden i ten sam temat . I w kółko to samo , objawy , tabletki , bety i w kółko to samo . Nie wiem czy ktoś podzieli moje zdanie ale ja osobiście czuję się ostatnio tutaj źle i olana totalnie . Wiem że każdy się cieszy z ciąży i ja wam gratuluję ale może tak by ktoś zwrócił uwagę na inne dziewczyny ... Ot tyle z mojej strony bo nie beędą już poruszała innych tematów.
Nie obraźcie się na mnie ale ja starając się 4 lata mam trochę doła przy Was że jestem jakaś gorsza czy coś. -
Sandra Kochanie, przecież wcale Cię nie olewamy. To, że ostatnio kilku z nas się udało wcale nie znaczy, że Cię odtrącamy. Poza tym nie rozmawiamy ciągle tylko o jednym przecież...
Jezu a może rozmawiamy? Już sama nie wiem, trochę mnie tu nie było i może nie nadrobiłam???
A do nowej koleżanki uważam, że nie powinnyście miec pretensji - przypomnijcie sobie swój pierwszy cykl starań. To, że my już jesteśmy troszkę dalej nie znaczy, że ktoś inny nie jest dopiero na początku drogi - to takie moje osobiste zdanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 22:45
Pera lubi tę wiadomość