Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Aga nie gadaj bo ciągle nawijasz o sobie a innych mnie nie denerwują dlatego ze nikt tak nie nawija jak ty .
Ja tylko sie doradzalam i zaraz temat ucichł a ty ? ciagle bo to bo tamto bo nic nie czujesz . Przed testem wszystkie mozliwe objawy mialas a potem jak byly dwie kreski to nagle nic
gdybys sie straala tyle co ja albo tyle co potforek to wtedy bys zrozumiala .
Od tego jak sie dowiedzialas o ciazy ten temat jest codziennie i nie wmówicie mi ze tak nie jest .
Właśnie livia a kto tu kogo wspiera chyba wszystkie agnieszke teraz . Jak ktos chce cos powiedziec to albo nic sie nie dowie albo jedna osoba odpwie -
nick nieaktualny
-
Ja jestem w szoku... masakra jakaś. Aga przykro mi bardzo, mam nadzieję, że nie denerwujesz się za bardzo.
Przemawia przez was czysta zazdrość i z jednej strony was rozumiem bo sama ciągle walczę jeszcze a z drugiej jest mi naprawdę wstyd. Taką fajna relację miałyśmy i co? Kilka zaszło w ciąże i dupa? Bo to niesprawiedliwe, że się udało i dziewczyna chce się cieszyć? Po to tu byłyśmy i myślałam, że jesteśmy - szukałyśmy wsparcia. No za takie wsparcie to ja serdecznie dziękuję...
XxMoniaXx, przedszkolanka:), pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandra, przeginasz! I uwierz mi,jak coś się stanie, to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina! Akurat po Tobie się tego nie spodziewałam, te fałszywe" gratuluję" "super, cieszę się"!
Staram się każdej odpisać, nie zawsze wiem co , to przemilczę,ale nie olewam specjalnie. Nie czuję się winna za nic, bo za co? Większość rzeczy pisałam na prywatnych, by Was nie wkurzać!Zapytaj Rudaska, Groszka, Santoochy czy niecierpliwej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 23:13
-
nick nieaktualny
-
Livia gwarantuję Ci że to nie jest zazdrość z mojej strony tylko po prostu wkurzające. I to nawet nie to ze jest temat ciąży bo o to w tym wszystkim chodzi cieszę się jak się którejś uda. Ale przyszła nowa koleżanka to jej 1 cykl starań pyta o to i tamto jest w 9 dpo i co zaraz bo co bo piersi bolą to już bo ja tak miałam na początku zaraz kolejny objaw bo ja tak w ciąży miałam. A tak na prawdę to w 9 dpo nic może nie czuć a może również to być na @. To nie da się napisać dziewczyno nie stresuj się bo jak to nie ciąża to @ opóźnisz ale po co lepiej ponakręcać bo w ciąży już jest. A fakt jest taki ze na objawy ciążowe to deczko za wcześnie. Oczywiście życzę żeby to była ciąża każdej z Was tego życzę ale jak już mówiłam miało być bez nakręcania a widzę że jednak nie da się tak tutaj. Wiem jak to jest się starać ładnych parę lat i nie wmówisz mi że zazdroszczę już mi to przeszło i nie życzę najgorszemu wrogowi tego co ja przeżywałam.
-
Każda z nas ma prawo sie cieszyć w pełni ze swojej ciąży... ja ie uważam ze Przedszkolaka sie chwaliła bo sama jej sie zapytałam, jak rodzina zareagowała... i mi odp że nie chciała żeby jakos to źle odebrałyśmy i że nie napisała bo nikt nie pytał i nie chciała sie narzucać żeby komuś nie było przykro...
Zazdrośc i jeszcze raz zazdrośc...WSTYD !! dziewczyny opamiętajcie sieee !!!!!!!!!!!!!surykatka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale potforzasta ja już pisałam, że mam świadomość, że to jest pół na pół a sorki nakręcić się mnie nie da bo ja mam 26 lat a nie 15 i swój rozum, nie jestem jedną z tych nastolatek co to myślą, że pod kolanem mają ciążę pozamaciczną, chciałam tylko zweryfikować swoje możliwe że objawy a jeśli uważasz, że wypisuję bzdury to po prostu nie wypowiadaj się w moim temacie uznaj mnie za wariatkę i tyle a może jakaś inna życzliwa koleżanka jednak mi odpowie na moje wątpliwości i pytania bo myślałam, że min po to tu jesteśmy
-
Livia, Marta, Monia dziękuję Wam :* nie denerwujcie się też proszę :* nie warto :* tyle się powstrzymywałam by nie pisać różnych rzeczy a tu takie coś... no ale wiadomo kto jest szczery i na kogo można liczyć
już się uspokoiłam :*
no nie ma co, wrażenie na Marcie rzeczywiście zrobiłyśmy...a tak wychwalałam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 23:21
surykatka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny