Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Ja tylko nie rozumiem udawania "przyjaciółek",wymiana numerami,fb po co to ? Ja mam znajomych nie zbieram na sile.
Sandra jesteś jeszcze bardzo młoda a swoim zachowaniem to podkreślasz.
Livka nie odchodź! Zostajemy tu bo to mój wątek,ja go zalłożyłam i ja tu zostaje! I skoro komuś nie podoba się moja ciąża to droga wolna-go outale reszta zostaje bo bez nich nie wyobrażam sobie dnia;)
O takie podejście Aga mi się podoba! To zostanę, dla Ciebie :* I obiecuję, że codziennie rano będę się pytać jak się czujesz - bo szczerze mnie to interesuje!surykatka, przedszkolanka:), Muńka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie nakrecajcie sie...
po co wojna?
Kazdej nerwy, hormony buzuja.... prosze Was
niemilo sie to czyta:-( nie najezdzajcie na siebie.... nie jeat to mile jak jedna wsiada na druga
Albo brygada na jedna
Cokolwiek sie dzieje, to wyjasnione juz?? -
nick nieaktualny
-
Groszku i La - was tez przywołuję do porządku! Żadnego kajania się i przepraszania. NIC ZŁEGO NIE ZROBIŁYŚCIE! Czy to jest zrozumiałe? Udało wam się i ja z tego się cieszę i chcę dalej z wami rozmawiać, o objawach, mdłościach, tym, ze jesteście ciągle głodne a potem grube he he
Mordki moje kochane!
surykatka, la lubią tę wiadomość
-
A wszystko zaczęło się od wody, bo to był ostatni normalny temat tutaj.
surykatka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnywychodzi na to, że zanim któraś podejmie decyzje o dziecku to musi zapytać wszystkie dziewczyny, które się długo starają, czy ich tym nie urazi i czy się zgadzają, żeby kochała się z mężem bez zabezpieczenia...
no sorry!
groszku i la - macie prawo zajść w ciążę i się z tego w pełni cieszyć! -
Oj tak,my z Marta też już nie jedno przeszłyśmy ale dorosły człowiek potrafi się dogadać
Wdech wydech koniec tematu,odeszła i zapominamy
Aż mam mdłości i sorry nie bede przepraszać za nie ani za to co przed chwilą przeżyłam jak wstałam z bólem @ i mokrymi spodniami... -
nick nieaktualnywiecie co? chodźmy spać, ochłońmy, bo nerwy źle na nas wpływają bez względu na to na jakim etapie cyklu/ciąży jesteśmy
ochłoniemy i jutro spojrzymy na to na chłodno
może i jestem nowa i się wymądrzam ale Aga to dobry człowiek i nie pozwolę po niej jeździć tym bardziej kiedy jest w dwupakuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A wracając do tematu to ja lubię wodę z jakimś sokiem typu Łowicz.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Oj tak,my z Marta też już nie jedno przeszłyśmy ale dorosły człowiek potrafi się dogadać
Wdech wydech koniec tematu,odeszła i zapominamy
Aż mam mdłości i sorry nie bede przepraszać za nie ani za to co przed chwilą przeżyłam jak wstałam z bólem @ i mokrymi spodniami...
Matko Aga wszystko ok? o_O -
nick nieaktualny
-
Ale dziewczyny ja na prawdę wszystkim życzę żeby zostały na etapie podniety niż kompletnej rezygnacji.
Idę spać bo mi się oczy już kleją, dobranoc:* i spokoju duszy życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 23:53
surykatka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.