Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A moge jeszcze tylko slowko?
wiecie czego mi brakuje tutaj? Piszesz livia ze to forum mialo byc od wspierania . Ja przez wspieranie rozumiem ze tak jakk pisalas ja sie nakrecam a wy mnie wspierajac sciagacie chociaz troche na ziemie bo na dluzsza mete mozna popasc w depresje przy takim nakrecaniu i wierzcie mi wiem co mowie. Miejcie te swoje tematy o ciazy mdlosciach itp. Ale na litosc Boska nie nakrecajcie jedna drugiej bo to nie prowadzi do niczegi dobrego. Kazda z nas jest inna i nie koniecznie szkurcze brzuca u jednej czy bolace piersi u drugiej musza to samo zwiastiwac u trzeciej. Mozecie mnie zjechac nie zalezy mi ale nie nakrecajcie przy najmniej mnie. Drugi raz z depresji sie nie podniose.gosia86, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFaktycznie ten watek sie zmienił troche w sensie ciazy bo duzo dziewczyn z wątku zaszło, ale nie ma co z tego powodu sie denerwować tylko taka kolej rzeczy. Natomiast ja pisze częsciej w innych tematach bo mnie interesują głownie starania a tu zagladam od czasu do czasu
dlatego uwazam ze dziewczyny nie ma co sie kłocić tylko tez piszcie tutaj od czasu do czasu a na innych wątkach o staraniach a dziewczyny niech sie cieszą z ciązy, my tez jak zajdziemy to bedziemy walic tysiąc postów na temat swojej ciązy - zobaczycie
i to jest ok.
Ja lubie wszystkie osoby tutaj nawet jak maja odmienne zdania, bo kazdy czlowiek jest waznyi mysle, ze sie pogodzicie szybko.
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki :-*
Ja zaraz wstaje, malz nieprzytomny lezy w lozku... :-p hihihi
trzeba jakis plan na dzis wymyslec
Mam nadzieje ze po burzy tutaj wyjdzie piekna tecza i sloneczko
I nie mowcie prosze, ze nie chcecie tu kogos widziec lub nie ma prawa wstepu... byla zwada, juz po niej. Moze czasem jest to potrzebne zeby wyjasnic sobie co nieco....i oczyscic atmosfere.
to co? Dalej jestesmy rodzinka?
Milego dnia Wam zycze ;-* -
Dzień dobry
A ja od 6 nie śpię :p
Wiesz co Livia chyba wykrakałam ostatnio o tych lekach bo po tym Eur..coś tam źle się czuję jak biorę na czczo i mi niedobrze od tego jest...musze w pon.na wizycie powiedzieć bo mi żołądek wysiądzie...
Wybaczcie że wróce ale nie mogę siè powstrzymać:to jest forum ciążowe więc jakim prawem o ciąży mówimy?:p sorki :dsurykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Livia to miłego dnia i czekamy
Groszek pewnie, że nie warto się kłôcić ale jak ktoś ewidentnie na kogoś wsiada no to...
Aga jak się czujesz? Jak humor po wczorajszym?
Ja oglądam Perfekcyjną Panią Domupopijam kawkę a zaraz sama za sprzątanie muszę się wziąć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny