Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Powiem tylko tak Historia lubi się powtarzać
Każdej z Was i z Osobna życzę Miłego Weekendu oraz tym które jeszcze nie ujrzały II kreseczek aby się to w końcu zmieniło
Aby każda mogła cieszyć się z udanego cyklu - ciąży tak jak AgaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 11:03
-
niecierpliwa21 wrote:Witam się i ja
nadrabiałam troszkę i ostra kłótnia była...
A ja wpadam z takim pytaniem myślicie , że bez ślubu ochrzczą mi dziecko ? -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Może być problem w większości to zależy od księdza. Chociaż teraz chyba nie mogą odmawiać chrztu. Swoją droga dla mnie to głupota bo to Wasza decyzja czy macie ten ślub czy nie.
Tylko i wyłącznie to zależy od księdza ..
Znajdzie się taki który się uprze, że nie i koniec ..
Znajdzie się taki który za pieniądze zrobi praktycznie wszystko
I znajdzie się również taki, który nie będzie sprawiał żadnego problemu i nie weźmie za to ani grosza
W końcu chodzi w tym wszystkim o jedno, aby dziecko wychowywać w wierze kościołatylko jaki ten kościół jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 11:12
-
Marta trzeba korzystać
Pirelko odpoczywaj za cały tydzień dzisiaj
Cześć Lena;) no widzisz,temat wody namieszał
Niecierpliwa tak jak mówią dziewczyny-wszystko zależy od księdzau nas wszystkim daje :p
Zapraszam dzisiaj na żurek w chlebku z sosem czosnkowymLena87, pirelka lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Tylko i wyłącznie to zależy od księdza ..
Znajdzie się taki który się uprze, że nie i koniec ..
Znajdzie się taki który za pieniądze zrobi praktycznie wszystko
I znajdzie się również taki, który nie będzie sprawiał żadnego problemu i nie weźmie za to ani grosza
W końcu chodzi w tym wszystkim o jedno, aby dziecko wychowywać w wierze kościołatylko jaki ten kościół jest
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Marta trzeba korzystać
Pirelko odpoczywaj za cały tydzień dzisiaj
Cześć Lena;) no widzisz,temat wody namieszał
Niecierpliwa tak jak mówią dziewczyny-wszystko zależy od księdzau nas wszystkim daje :p
Zapraszam dzisiaj na żurek w chlebku z sosem czosnkowymLena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Dokładnie Lena tak jest. u nas ksiądz ochrzcił nawet dzieci rodzeństwu ale sypnęli kasą i nawet rozgrzeszenie dostali co dla mnie jest nie pojęte. Fakt to byłe ponad 20 lat temu ale masakra siostra z bratem 2 dzieci mieli bo jeden zginął na motorze.
Jeśli dobrze zrozumiałam to chodzi Ci o Kazirodztwo
Szok jest to rzecz dla Mnie nie pojęta
Nie rozumiem jak może brata pociągać seksualnie siostra i odwrotnie ..
Jeśli chodzi o kuzynostwo dalsze, nie mam nic przeciwko ale brat z siostraWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 11:21
-
A ja dopiero wstałam
pospaliśmy z mężem dzisiaj. Muszę się dziś w końcu zaprzeć i umyć okna bo syfilis katastrofilis nam na szybach, a nie mogę się za to zabrać już od miesiąca. Nie mam pojęcia co ja zrobię na obiad. Odmrożę jakieś mięcho i będzie jedzenie.
Co do chrztu pewnie w na wsiach, czy małych miejscowościach mógłby być problem, ale w większych miastach, wystarczy zapłacić i większość księży ochrzci.
Sytuacja z rodzeństwem jest chora.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 11:23
Lena87 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Baaardzo dobrze rozumiesz. Wiesz jeszcze gdyby to było jedno dziecko to ok bo wychowywali się osobno do jakiegoś tam wieku. Ale po tym jednym dziecku już wiedzieli że są rodzeństwem i machnęli se drugie a co sobie będą. Dla mnie to masakra po prostu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Baaardzo dobrze rozumiesz. Wiesz jeszcze gdyby to było jedno dziecko to ok bo wychowywali się osobno do jakiegoś tam wieku. Ale po tym jednym dziecku już wiedzieli że są rodzeństwem i machnęli se drugie a co sobie będą. Dla mnie to masakra po prostu.
Dno, totalne dnow sumie to pierwsze dziecko było zrobione w nieświadomości
ale drugie to już z premedytacją
Szok ..
Żyją nadal ze sobą ?
Ja uważam, że prawie wszyscy księża to jedna wielka mafia
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Dno, totalne dno
w sumie to pierwsze dziecko było zrobione w nieświadomości
ale drugie to już z premedytacją
Szok ..
Żyją nadal ze sobą ?
Ja uważam, że prawie wszyscy księża to jedna wielka mafia
A księża to temat rzeka. -
nick nieaktualny
-
Lena, no temat rzeka z dwóch wątków
a kuriera na 13 dawaj
kazirodztwo, niepojęte dla mnie...
Potforku głodnemu chleb na myśli ?
Pirelko udanych zakupów :*
miało dzisiaj być tak ładnie i co? Deszcz pada-,- ale i tak trzeba wyjść się wywietrzyć na spacer
Lena87 lubi tę wiadomość
-
cześć Dziewczęta....
no oczom nie wierze..ale jaja....co za kłótnia!
Zdecydowanie popieram Livke, Przedszkolanke itd...aczkolwiek tez rozumiem Potfroka! co nie zmiania faktu, ze cieżko jest się nie cieszyc i chyba po to tu jesteśmy i ze sobą rozmawiamy zeby sie dzielić wszsytkim! choć szczerze mówiąc takiej sytuacji sie nie spodziewałąm:)
ja też tu zostaje bo jestem tu juz dobrych kilka m-cy i nie mam zamiaru z tego wątku iść a jak komuś nie ni epodoba to w prawym górnym rogu jest taka ikonka "dodaj temat" i można sobie swój wątek założyć i tam sie udzielać skoro tu jest żle!!
wiec nie badzmy zawistne, zazdrosne itd za to ze komus sie udało, to wielkie szczescie i nalezy tylko sie cieszyc i czekać na reszte az dołaczy do grona cieżarnych!
to tyle z mojej strony!
a tak wogóle to witam Was Dziewczynki moje
Mam nadzieje, że dziś kazda wstała prawa noga i nie bedzie kłótni
Ps: moj R nie mogl sie doczekać kompa wiec poszedł sprzataćhahahah
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość