Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Monia super ! Koncert
a o co z mężem poszło?;/
Pirelko może mąż Cie rozchmurzy ?
Ja nie mam Marta...
A u mnie nie ma zwyczaju prasowania
Potforku jak dzisiaj humor?pewnie razem będzie raźniej, ale Mąż też troszkę pochmurny w tym tyg. sam się martwi tym wszystkim ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzawsze można zapisać się na jakiś kurs nauki pływania
ja mam ambitny plan w tym tygodniu iść do fitness klubu, ale z moim zapałem tak bywa, że jak dzisiaj o tym myślę to już mi się nie chceszkoda, że nie ma z kim chodzić, wtedy jest raźniej. Dawniej chodziłam z koleżankami, ale fitness był w tym samym budynku i pracowałyśmy razem, a teraz drogi się rozeszły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Monia super ! Koncert
a o co z mężem poszło?;/
kochana o głupią zazdrość i wmawianie mi czegoś czego nie ma i dużo innych rzeczy , naprawdę jakbym to miała opisywać to by mi dnia zabrakło , ale już jest chyba dobrze -
nick nieaktualnyOj zobaczymy jak będzie
łatwo się mówi, ale nie myśleć o niczym to nie łatwa sprawa
przynajmniej dla mnie.
Właśnie pisałam z koleżanką, która urodziła Syna niedawno i mówi mi "niedługo się jeszcze staracie", a mi kopara opadła, mówi to koleżanka, która zaszła po 6 miesiącach bez zabezpieczeń i to bez żadnych badań i przygotowańbiorąc jedynie na 3 miesiące wcześniej kwas foliowy ;P
haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:55
-
przedszkolanka:) wrote:będziesz tak miała z 3 dni , bo się tam dzieje
ale z dnia na dzień będzie lepiej
ale te więzadła pewnie się poruszająprzecież to pierwsze dziecko to musi sobie mieszkanko w koncu zrobic.. tak sie uspokajam
bo co innego mi pozostało
przedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysą dwie rzeczy, których nikt mnie jeszcze nie nauczył a wielu już próbowało, oj wielu... : pływanie i taniec xD do dziś mi wstyd jak sobie przypomnę nasz pierwszy taniec z wesela xD albo nikt nie zauważył albo każdy jest miły i udaje, że się podobało hehe
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dobra poprałam, ręcznie więc się machałam, tera myję okno w dużym pokoju bo jest od ulicy i się zakurzyło, potem ogarnę balkon i mąż przyniesie leżaczki. A na obiad u mnie z lenistwa gotowe pyzy, ale mąż lubi, a dla mnie pyszna jajecznica z papryką
A i przestrzegam was przed pralkami eco bubble, to są prawdziwe buble, już drugi raz w tym roku będzie naprawianaa bez pralki to jak bez ręki.
surykatka ja tańczę jako tako, ale dla mojego męża muzyka w tańcu po prostu przeszkadza, wiec wychodzi, że tańczymy pokracznie, ale zabawa przedniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:56
surykatka, Lena87 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
przedszkolanka:) wrote:Monia super ! Koncert
a o co z mężem poszło?;/
Pirelko może mąż Cie rozchmurzy ?
Ja nie mam Marta...
A u mnie nie ma zwyczaju prasowania
Potforku jak dzisiaj humor?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:56
-
nick nieaktualny