Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Dziewczynki.... wchodze tu wieczorem i co?
Prosze Was, nie klocmy sie..... prosze :-* pogodzcie sie.... nie warto
Jeszcze bedziemy sie potrzebowac.... naprawde.
jesli cos zrobilam zlego to przepraszam :-*
groszku, wychodzi na to, że jeśli zaszłaś w ciążę, to zrobiłaś coś złego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rozumiem Potforku, ze starasz się już naprawdę długo i może nie pamiętasz swojego pierwszego cyklu z nadzieją (bo ja pamiętam Twój, nie pierwszy ale bodajże z marca jaką nadzieje miałaś, jak Cie mdliło, brało na słodkie, męża perfumy za bardzo Ci pachniały). A dziewczyna przyszła do nas bo zaczęła starania a wy ją już wyklinacie bo się nakręciła? Owszem, nakręciła się jak każda z nas nie raz! Zapomniał wół jak cielęciem był...
Sandra uważam, że postąpiłaś bardzo brzydko naskakując na Agę - gwarantuję Ci, że sama wcale nie zachowywałabyś się inaczej a Aga i tak nie gadała o tym cały czas (sama nie raz zapytałam ja o kilka rzeczy to tez mam się czuć winna bo poruszałam ten temat?).
Forum o staraniach o dzieciątko... To w takim razie rozmawiajcie sobie o tipsach, sukienkach, fryzurach, remontach i czym tam jeszcze chcecie - jak się wymiksowuję z tego interesu. Jak dla mnie to za duży bajzel.
Szkoda, bo naprawdę was polubiłam i cieszyłam się z tej relacji, którą miałyśmy ale takiej zaakceptować nie mogę. Za dużo zawiści wisi w powietrzu...
Oby wam się jak najszybciej poszczęściło - serdecznie wam tego życzę tylko pamiętajcie, nie cieszcie się tym za bardzo na forum, bo może was spotkać to co obecnie ma tu miejsce.
Buziaki i żegnam (teraz całe forum jest tylko dla was).surykatka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto, że jestem nowa nie ma tu nic do rzeczy swoje zdanie mam i mam prawo je wypowiadać a poza tym widzę co się dzieje, że wsiadacie na Agę bo co? bo się cieszy z ciąży i mówi o tym? to normalne, a to, że wam się niestety jeszcze nie udało nie znaczy, że Aga ma milczeć bo broń Boże obrazi się jedna z drugą
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Wybaczcie, ale mówienie co się myśli, a jechanie po kimś to dwie różne rzeczy.
Jeszcze ze 40 stron temu było jak to fajnie się gada i nawet w ciąży tu będziemy gadać, tylko nazwę wątku zmienimy. To nie jest prywatny wątek pod tytułem jeżeli się nakręcasz, nie wchodź tu. Przykro mi, że jest jak jest, ale życzę wam powodzenia, może jeszcze kiedyś popiszemy. Bo normalnie czuję się winna, że mi się udało. Powodzenia dziewczyny, mam nadzieję, że się wam uda.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No nie mogę. Landryneczka specjalnie dla ciebie SURYKATKA
Niestosowne zwierze.
Dziękuję, do widzenia. Z tą surogatką wobec surykatki to już przegięłaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 23:37
surykatka, przedszkolanka:), Katarzyna87 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Surykatka to zwierzatko
Surogatka to pani ktora nosi inna ciaze. Nie mylcie tego.
jezu, nie nakrecajcie sie. Mi tez jest przykro. Staralam sie z kazdym pogadac na rozne tematy, jesli cos zlego zrobilam to przepraszam... szkoda, a takie fajne forum bylo i co sie zrobilo??
Dziewczyny, wszystkim sie uda :-* i wspieramy sie... nie tylko te co sa w ciazy ale tez staraczki :-*
Przykre to.... co sie tu stalo
Laski, co w Was wstapilo?? Kosmos... ale juz nic nie pisze..... bo mi sie oberwie
Surykatko, forum bylo ok naprawde nie wiem co sie stalo, nie spodziewalam sie takich "kredek"
Nie nakrecajcie sie, nie obrazajcie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 23:38
-
Ja tylko nie rozumiem udawania "przyjaciółek",wymiana numerami,fb po co to ? Ja mam znajomych nie zbieram na sile.
Sandra jesteś jeszcze bardzo młoda a swoim zachowaniem to podkreślasz.
Livka nie odchodź! Zostajemy tu bo to mój wątek,ja go zalłożyłam i ja tu zostaje! I skoro komuś nie podoba się moja ciąża to droga wolna-go outale reszta zostaje bo bez nich nie wyobrażam sobie dnia;)
livia30 lubi tę wiadomość
-
Sandra czepiasz się, naprawdę. Teraz nick Ci przeszkadza? Dziewczyno - ogarnij się! Mi osobiście Landryneczka tez kojarzy się z programem erotycznym "Różowa Landrynka" i co? Wygarnęłam Ci to kiedyś? Żałosne to co wyprawiasz... tak bardzo chcesz być dorosła - długa droga jeszcze przed Tobą.
Spadam, nic tu po mnie.surykatka, przedszkolanka:), Lena87, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny