Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Mizzelko ja tak samo;/ a wczoraj wyciskałam i tak bolało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:ja mam pryszcze jak w gimnazjum, dosłownie
wstyd. takie wielkie grudy ze szoknawet jak wycisne to dalej sie tworzy...
-
nick nieaktualny
-
mnie benzacne uczula....
mam uczulenie na pochodne tego kwasu benzo...ble ble
wlasnie po zastosowaniu tego specyfiku, poszłam na pierwsza randke z moim małżem... mimo to mnie pokochał...
byłam cała popuchnieta pod oczami i czerwona. ;p
dokladnie pozytywne myslenie, juz samo duzo daje
surykatka, miejmy nadzieje ze ktos piekny w Tobie juz kiełkuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 20:33
surykatka lubi tę wiadomość
-
surykatka wrote:matko dziewczyny chyba popadam w obłęd, ale dziś od rana tak mnie sutki szczypią, że masakra! ani dotknąć a już broń Boże jak koszulka się otrze! chodzę i syczę cały dzień
a nigdy na @ tak nie miałam, dodam od razu
może teraz bardziej zwracasz uwagę na wszystko...
dopiero teraz sie zmieniły... są napuchnięte i zmieniły lekko kolor na bardziej intensywnya sutki są tak napuchnięte że tam gdzie będzie leciało mleko
to jest wklęsłe, jak nigdy.....
sorki za dosłowne opisywanie ale tak było
-
surykatka wrote:co masz na myśli? właśnie to pozytywne myślenie czy jak kto woli wkręcanie?
to jak będzie w przyszłości, ile dzieci itpja sie stresowałąm przed owulką bo miałam ją dopiero w 27dc.. ale myślę że bardzo dużo mi dało że na początku cyklu duzo pracowałam z mężem i nie miałam czasu myśleć źle.. że znów sie nie udało.. rok i nic
surykatka lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:mnie benzacne uczula....
mam uczulenie na pochodne tego kwasu benzo...ble ble
wlasnie po zastosowaniu tego specyfiku, poszłam na pierwsza randke z moim małżem... mimo to mnie pokochał...
byłam cała popuchnieta pod oczami i czerwona. ;p
dokladnie pozytywne myslenie, juz samo duzo daje
surykatka, miejmy nadzieje ze ktos piekny w Tobie juz kiełkujepokrzywkę miałam ostrą
nie mogłam chodzić aż ...
-
nick nieaktualnyspoko mizzelka
ja jestem zadziwiona bo lubię wiedzieć co się dzieje z moim ciałem, dlaczego coś jest tak a nie inaczej i od kilku dni zauważam wiele rzeczy, których nigdy wcześniej w życiu nie zauważyłam (kilka przy ciąży biochemicznej miesiąc temu ale mniej)
nie uważam, że tak na 100% jestem w ciąży ale na kilka faktów (jak np plamka krwi w śluzie 6 dni po owu) nie znajduję innego wytłumaczenia -
nick nieaktualny
-
Kochana ja w zeszłym cyklu plamiłam 6 i 7 dpo i nic to nie oznaczało niestety. Zrobiłam betę i była mega negatywna, nei było nawet mowy zeby zarodek się otarł o macicę. Nie cierpię swojego organizmu - tak w jajo robić - wstyd!
Ale oczywiście Surykatka trzymam kciukasy - im więcej nas tu cieżarnych tym lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 20:39
kapturnica lubi tę wiadomość