Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Na czerwcówkach byłam, może nie zauważyłaś, ale byłam tam do końca miesiąca. Nasturcja, są tematy ogólne gdzie piszemy ze wszystkimi i tam szczerze mówiąc nie utrzymujesz z nikim kontaktu prywatnego. Są tematy jak ten gdzie udziela się dana liczba osób i gadacie nie tylko o staraniach, a o normalnym życiu i do tych ludzi się przywiązujesz i przyzwyczajasz. W tym wątku parę dziewczyn ma swoje numery telefonów, są znajomymi na facebooku, a nawet się spotykają jeżeli żyją niedaleko siebie. Sama gadam tutaj też przez prywatne wiadomości z paroma dziewczynami. Mam z innego miejsca paru dobrych znajomych, z którymi spotykam się też w realnym życiu, więc na forum można znaleźć prawdziwych znajomych, a nawet przyjaciół. Mojego męża poznałam przez forum, więc relacje online są możliwe do przeniesienia w normalnym życiu.
I nie obrażam się
Mizzelka beta piękna, nie martw się nie potrzebnie, będzie dobrzezobaczysz, że ładnie przyrośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 22:10
Groszek, przedszkolanka:), surykatka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Mizzelko nie martw sie, moze ten plyn sie wchlonie....
jak Dzidzia Malusia to moze byc ten plyn, pecherzyk masz pewnie wielkosci 4,1 mm.
poczekaj troszke.. i bedzie wszystko jasne.
beta ladnapamietaj ze jestesmy i wspieramy :-*
A owulacja pewnie mialas troszke pozniej....
moja ciaza z usg jest starsza o tydzien niz ciaza wg miesiaczki
musialam rozpiac guzik od spodni dzisiaj.... chyba beborek zaczyna rosnac i czas powoli sie z dzinsami pozegnac -
mizzelka wreszcie - trzymam kciuki Kochana, będzie wszystko dobrze zobaczysz
Groszku czas w leginsy powoli wskakiwac albo w dresyJa pamietam w ciązy kupiłam sobie ogrodniczki, najpierw na mnie wisiały a pod koniec ciąży wszystko guziki po bokach miałam odpięte a i tak ciasne były
-
mizzelka wrote:Przepraszam ale was nie nadrobie. dopiero jutro:(
gin zrobił badanie. COŚ jest... o 4,1mm. endo 19... i jest mały problem... płyn w zatoce douglasa aż 16.... ale kazał się nie martwić choć nie wyklucza pozamacicznej... ale uspokajał ze kobiety są różne i też tak mogą mieć tak po prostu... ehh poszłam na bete i mam 2185... i w piątek do porównania... i przyrost pokaże... choć mówił ze mogły by być objawy np plamienia itd. więc eeh aby czekać.
Nic sie nie martw, bete masz ladna. 5tc na usg to jak dla mnie sporo za wczesnie, tam poprostu nic jeszcze nie widać.
A pozamaciczna raczej daje objawy, płyn będą musieli ci odciągnąć, coby sprawdzić czy to nie krew. -
la wrote:Na czerwcówkach byłam, może nie zauważyłaś, ale byłam tam do końca miesiąca. Nasturcja, są tematy ogólne gdzie piszemy ze wszystkimi i tam szczerze mówiąc nie utrzymujesz z nikim kontaktu prywatnego. Są tematy jak ten gdzie udziela się dana liczba osób i gadacie nie tylko o staraniach, a o normalnym życiu i do tych ludzi się przywiązujesz i przyzwyczajasz. W tym wątku parę dziewczyn ma swoje numery telefonów, są znajomymi na facebooku, a nawet się spotykają jeżeli żyją niedaleko siebie. Sama gadam tutaj też przez prywatne wiadomości z paroma dziewczynami. Mam z innego miejsca paru dobrych znajomych, z którymi spotykam się też w realnym życiu, więc na forum można znaleźć prawdziwych znajomych, a nawet przyjaciół. Mojego męża poznałam przez forum, więc relacje online są możliwe do przeniesienia w normalnym życiu.
I nie obrażam się
Mizzelka beta piękna, nie martw się nie potrzebnie, będzie dobrzezobaczysz, że ładnie przyrośnie.
Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk La. Ja tylko napisałam jak wtedy się czułam jak sobie poszłaś z czerwcowek a przecież wczesniej pisalas z nami non stop. Przepraszam jeśli Cie uraziłam :*
Jednak faktem jest, że tu na naszym forum jest lepsza atmosfera niż na Belly. Widzę, ze tu dziewczyny się bardziej wspierają a na belly takie pitu pitu, pierdu pierdu. Oczywiście nie wszystkie takie są, ale jakoś tam nie czuć tego fajnego klimatu.
Ale i tak myślę, ze jak juz zafasolkujemy to każda i tak o sobie zapomni. A te co maja siebie na fejsie to garstka tak naprawdę -
Tak Livka, trzeba bedzie cos z tym powoli zrobic.
mam 2 pary leginsow. Jakies drobne zakupy moze?
troche sie przerazam patrzac na swoje cialo... wiem ze to normalne i tak ma byc ale z drugiej strony takie dziwne ze on rosnie i bede wielka jak wielorybaaaa!!!!
-
Ja mam chyba psudobiodrowki w takim razie :-p :-p
ida przez brzucha biodra mam wystajace wiec ni chu chu je obnizyc
Ciazowego nie bede kupowac narazie, zwykle leginsy jakies luzackie...
Ej a czemu ja nie mam Waszych telefonow?gdzie ja bylam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 22:32
-
Na ciążowe była (chyba nadal jest) promocja w H&M.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Czas na powolna wymiane w garderobie niecierpliwa?
Zalezy jaki kto ma tez styl.
ja chodze w bardziej dopasowanych rzeczach wiec pewnie bede miala zyba wymiane.. jak ktos lubi luzniejsze rzeczy to moga dluzej posluzyc....
Ja tez lece do malza, dam mu buziaka za dzis... :-p padam na buzie...
dobranoc kobietki :-*