Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Smietniczek przepyszny
A jak mi Livka smakowalo, potem bol glowy i zoladka...
Rudasek u mnie tak nawet, tylko brzuchol boli ibmam lezec-kosmowka sie odkleja, ale daje rade. Trza byc twardym, nie mietkimWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 12:25
-
livia30 wrote:Rudasku cos dla Ciebie:
http://www.youtube.com/watch?v=aBnk84qt5dU
moja córa mi to puściłaJak te dzieciaki dorastają!!!
Livka znam to..na moich urodzinach byl to hit!!!
jest kawał muzyhahahah
co do gotowania to ja uwielbiam! czasem sobie mysle ze pomylilam sie z powolaniem, bo mogłam isc do szkoly kucharskiej..wogole to mi sie knajpka własny marzy...ehhhhhhhGroszek lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:tez tym sie pocieszam....
oby tak było...kość krzyżowa mnie boli, mam nadzieje, że ona też się odgina i nic poza tym...
kilkukrotnie w ciagu dnia tak Cię łapie mizzy?
Rudasku w miarę, a mdlosci by mogly odpuscić
a tą maść to musze looknąć -
mizzelka wrote:mnie też krzyż! i czuje taki nerw między tyłkiem a krzyżem po lewejstronie i nie raz mnie zaboli nieźle ;/ ale czytałam że to norma, że niektóre kobiety aż do nogi mają ten nerw i spać po nocach nie mogą ;O
Rudasku w miarę, a mdlosci by mogly odpuscić
a tą maść to musze looknąć
mnie własnie taki nerw łapie...mam wrazenie ze od biodra do palców mam zcierpnietą noge, zazwyczaj lewa..własnie dzis w nocy tak mialam pół nocy nie spałam..nie wiedzialam jak sie ulożyc itd! masakra! -
Rudasek wrote:dziewczyny jakie propozycje na zupki?
kurde ma kawałek kalafiora, fasolke szparagową..chyba zrobie taki spacer po ogródkubo nie mam pomysłu
mnie na samą myśl o tych produktach + brokuł mdli niesamowicie.. blee
mąż nie lubi, już wiem w kogo poszedł groszek
-
Rudasek wrote:mnie własnie taki nerw łapie...mam wrazenie ze od biodra do palców mam zcierpnietą noge, zazwyczaj lewa..własnie dzis w nocy tak mialam pół nocy nie spałam..nie wiedzialam jak sie ulożyc itd! masakra!