X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja lubieeeeeeee....ale chyba wkoncu wyjdzie rosoł :)
    bo mam udka, warzywka....bedzie podrobiony rosól :)

hehehe

mizzelka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku biedny mąż, ależ ty okrutna jesteś, ale taki widok też by mnie rozbawił hahah :D przeżyje.. ile razy kobieta sie poparzy, to nastepnym razem facet doceni :D

Livia i folguje już córce? czy średnio?

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pro po gotowania, średnio mi to idzie, choć nie tak źle. pieczenie bardziej ocieka zarąbistością i mialam kiedys się wziąć za ozdabianie tortów itp połączyć pasje :D ale nigdzie nie moge znaleźć barwników spozywczych itp, ale kiedys to znajde :D
    teściowa gotuje i niech tak pozostanie, bo ten moj maruda jest momentami nie do zniesienia... już mi dziś nerwy popsuł, norma.

• Groszek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo... do nogi mi tez to promieniuje!!

To dobrze, zem nie sama w tym...

Chyba rosniemy;-) kobietki;-) mama mi mowi ze bedzie facet... sie okaze:-)

Czasem tez mnie w wardze sromowej zakluje i w pochwie...:-/ Was tez??

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też też groszku, czasami jak zakłuje to sie boje żeby się nie posiusiać :D tak przeszywa brr...
    ja mam dzis jakies przeczucie ze bd też facet, a w głębi duszy chcialabym zeby byla córcia, ale jak nie tym razem to za drugim razem :D choć tam kit.. aby zdrowe bylo i kochane :)

Groszek lubi tę wiadomość

• Groszek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy, moj tez wybredny... ostatnio bigos byl i zjadl ale mowi ze jakby grzybki w nim byly to by bylo super...

A wczoraj robil na kolacje zapiekanke makaronowa i dodal curry, co zupelnie nie pasuje...nie dosc ze jak poczulam curry wczoraj to mnie zbieralo na wymioty...bleh

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy dokladnie to samo co ja;-) chcialabym dziewczynke... moj chlopczyka... bedzie Gabriel raczej ja myslalam jeszcze o Jasiu lub Stasiu :-)
    Ale obojetnie co bedzie, juz kocham <3 niech sie urodzi cale i zdrowe ;-)

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój tez uwielbia curry..ja średnio, w zalezności do czego!
    mnie też kłuje, swędzi koło pępka itd..wogole mam wrazenie ze na 11 tydz mam mały brzuch..no nic, ide 5go na usg to sie okaze, nie ma sie co martwić :D

własnie wpierdzielam winogrono..ale pycha!!

kuzwa mam strete ciuchów do prasowania i ni hu hu nie mam weny, ochoty itd!

a moja Kochana Sis kupułam mi dziś dwie sukieneczki :D czekam na dostawe :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Mizzy dokladnie to samo co ja;-) chcialabym dziewczynke... moj chlopczyka... bedzie Gabriel raczej ja myslalam jeszcze o Jasiu lub Stasiu :-)
    Ale obojetnie co bedzie, juz kocham <3 niech sie urodzi cale i zdrowe ;-)
    dokladnie, mąż by oszalał na punkcie syna.. a ja bym wolała córę :) ale na jednym nie konczę kariery mamy :D max 3 :D
    a imion nie mam.. jeszcze nie myslalam nad tym, ale cholera... za pól roku dziecko będzie i ja nie jestem jeszcze psychicznie nastawiona :O

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku u mnie juz postanowione ze chlopak to Stas :)

i czuje , ze bedzie chlopaczek :):):)
    \bardzo bym chciala pierwszego chlopca! zreszta jak dla mnie mogą byc sami chlopcy! :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie od mamy dostałam sukienkę ciążową :D się uradowałam bo luz i swoboda i po bokach ma taki gumkowy materiał baaaardzo uciągliwy :D tylko zastanawiam się czym ja ten brzuch okryje w zimę? ;O

Groszku znam ten ból, wczoraj mu kisiel zrobilam, za słodki... kanapki, no ja jadlem juz na dole, a pytalam sie czy robic mu kolacje tak robic...

jeszcze dziś przyszedl: znowu śpisz? tam siostra moja i jedna i druga nie spaly wcale,a ty to ciągle...
    kazalam mu się odwrócić na pięcie i zejść z mojego złego wzroku. nie byl z nimi na codzien wiec sie niech nie udziela w temacie a one na pewno sie nie pochwalą że były "słabe" itp.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i znow mi sie ten nerw koło tyłka obudził.. siedziec nawet nie moge :D no by to grom :D

zazdroszczę wam bardzo ze mozecie cos w kuchni robić, ja to robię z wielkim przymusem, bo zaraz mi cos stoi w żołądku.

• Groszek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, zmierzłe te chłopy...

mojemu dokjcza chyba brak miłości fizycznej teraz... :P
    jakis taki dziwny sie zrobił... wczoraj sie do niego nie odzywałam, bo co ja powiem to robi na odwrót...i jeszcze wychodzi na moje;p wiec juz nie mam ochoty mu tłumaczyc i sie kłócić... nie odzywałam sie...

to zaczął mnie w łożeczku gilac i smyrac... ze tego mu brakuje i czasu we dwoje, a nie ze ja z mamusia siedze.. :P

a on zapomniał jak z tatusiem siedział ?? :P
    juz to czuje co sie bedzie działo, przeprowadzilismy sie z mieszkania...znaczy moja tata z mezem, bo ja nie moge dzwigac ani jezdzic nigdzie;/

bedziemy sobie urzadzac 2 pokoje na gorze... znaczy cala gora bedzie do naszej dyspozycji :) na kilka lat, bo potem jak Bozia da swoje skonczymy budowac i w swiat...

wiecie jakie mamy jaja z zakonczeniem wynajmu?
    mamy czas okreslony.. do konca pazdziernika, ale z powodu moejj sytuacji rezygnujemy.. baba tego nie potrafi zczaic. mowi ze mamy mieszkac ze jak co to mozna po karetke zadzwonic, szczegolnie ze mam znajomosci. Ale baba dziwna. ehh... i ta kaucje co zaplacilismy to chyba bedzie chciala zatrzymac 1500 zł... chyba ze kogos innego znajdzie..to wtedy nam odda. Ale widac ze cos kombinuje... nie wiem jak to z nia rozwiazac... bo maz z nia gada, ja z nia gadam, ona mysli ze cos kombinujemy ostro. boje sie ze bedziemy musieli oplacac czynsz do konca pazdziernika, a chcielismy wziac kredyt...ehh i wszystko nas hamuje;/ mial ktos taka sytuacje?? pomocy??

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba bd znaleźć kogoś na zastępstwo i jakoś się poratować, w sumie sie nie dziwie bo sąsiedztwo to mialas zarąbiste, ogólnie widze że masz szczęście do takich osób :D ;p

bo faceci mają krotką pamięć do swoich błędów, a do naszych to bardzo dobrą... że ci po kilku latach wypomną. Ale ja mu jeszcze pojadę po linii oporu... :D

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Groszku z wynajmami to mialam przeboje :) ale troche innej natury na szczescie nie z właścicielem..nie wiem jak to rozwiazać szczerze mówiąc, bo macie prawo wczesniej zrezygnować ale chyba też babka ma prawo sie na to nie zgodzic. i chyba mozecie sie spodziewać takiej sytuacji ze nawet jesli opuscicie mieszkanie to bedzieme musieli płacic...tak mi sie wydaje, nie dam sobie reki uciąc ale chyba tak jest...a nie masz na umowie jakiejs adnotacji o wczesniejszej rezygnacji ?? tak jak mizzelcie piszem najlepiej trzeba znależć kogoś na swoje miejsce :D my tak zrobilismy i nie bylo problemu zadnego! umowe sie przepisało, rachunki wyrównało i git :D

co do Chlopów to u mnie spokoj...R jest tak wyrozumialy ze az czasem upierdliwy :D itd! wczoraj w biedrze mnie opierdzielił bo wode niosłam i mówi " nie pamietasz-mama Ci nie kazała dzwigać" hehehheh

a co so <3 to my raz na jakiś czas sie kochamy, ale bardzo delikatnie i spokojnie, zeby mna za bardzo nie ruszało! nic sie nie dzieje...a teraz chyba wkraczamy w ten etap czyli 4 mc gdzie mozna już, nie ma zagrozenia! :) tzn groszek bo ja jeszcze w 3 a widze ze mizzelcia w 2 :) no ale mysle ze nic sie nie stanie jak sie delikatnie poprzytulacie :D podobno dzieciaczki to lubia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 14:05

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

wrrr powiem Wam ze mam ochote udusić chrześniaka męża ! jest okropny i złośliwy! Ale nie ze mną te numery, haha ;) ale mam nadzieję,że u nas córa będzie hihi :P

ale rozpisałyście się!

Groszku spokojnie, odpoczywaj ile się da i nic się nie martw :)

Rudasku dziękujemy, u nas dobrze, mdłości męczą wieczorami ale co poradzić :)
    hihi ah Ci mężowie, zawsze tacy biedni :PPP

Livia czekam na wyniki!
    A z córą dobrze,że do lekarza...biedna kurcze...faktycznie ja też pamiętam jak watę mi mama wsadzała ale w czymś moczyła...
    to mąż już wraca?? Ale zleciało! Super :D i znowu będzie się działo :D

Fajnie,że nikt nie zareagował na zaczepkę, widziałam też rano i dokładnie to samo zrobiłam :D

Niecierpliwa rośnijjjj kolejne 4x4 kg :D

tak sobie czytam i wiecie co? Po moich przedmiotach to ja jestem m.in UWAGA! psychologiem, socjologiem, filozofem,pedagogiem, wychowawcą, biologiem i wiele wiele innych :D wow, ale kasiasta powinnam być :D
    ale powiem Wam że na wielu kierunkach powtarzają się przedmioty, mogą być nawet te same książki ale jednak całość, plus obszerność wiadomości jednak się różni . Ale po co ciągnąć głupii temat? :)

ej ja nie dłubię w nosie!! Czasem się podrapię,lekko poddłubując ale nie dłubię :D

Livia wpraszam się na obiad :D

Groszku ja nie pomogę, bo kompletnie na takich sytuacjach się nie znam...

a no i mojego też pochwalę, bo dba o nas i stara się na nic nie marudzić jak narzekam że mi źle :)

uf;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 14:04

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z <3 nie rezygnuje wcale, jak nic sie nie dzieje to trzeba korzystać póki brzucha nie bd :D

nie znam sie na prawie za bardzo ;/

• Groszek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi dzisiaj tez cos nie za dobrze, a mialam nadzieje, ze wszystko mi przeszło ehh...

zjadlam wielkie sliwy od taty, skads przyniosl... wielkie sa jak jabłka :D nie wiem co to za odmiana :P mam nadzieje ze nie chemiczna :P

moj mnie wkurza jeszcze jak mowi ze "ciaza to nie choroba". No tak, pod warunkiem ze sie czlowiek dobrze czuje i ze nie ma chorob współistniejących...

Mizzy, jak chcesz to lez cały czas, masz prawo.... dokladnie, napewno nie powiedza ze czuły sie zle, tylko swietnie ;p

zazdroszcze Wam tych ciuszków :) moze tez sobie jakis łaszek zakupie niedługo...

a co do zimy, to ja jakis plaszczyk albo kurtawe bede szukac ale dopiero pooozniej. Moze w lumpeksie, bo potem i tak bedzie to lezec;/

no i ja tez bym chciała dwójeczke na 100% a jakby bylo dobrze, to trojeczke bym chciala z pewnoscia;) taka rodzinke. pl

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam kilka swetrów takich wiekszych, byly jako tuniki wiec moze w zime sie w nie zmieszcze :D a co do kurtek to kurde w tym roku zakupiłam nową jakos w styczniu, taka kurtko płaszczyk ale czy zmieszcze w niej brzuch to nie wiem :D
    mam jeden płaszczyk taki ciazowy, kupiony chyba z 5 lat temu przez przypadek ale on troche cienki i elegancki :(
    wiec pewnie tez sie na lumpek wybiore, moze cos uchodze :D:D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie, a mi to sie nie raz czarno przed oczami zrobi, a chodzę do pracy caly czas i zapieprzam a on jeszcze mi wygarnal ze malo robię, jak wsidalam na niego to tydzien sie nie odzywalam, najlepiej mam paść na łeb i szyje, a teściowa nie moze ruszyc dupy? i tak dobrze wygląda :/
    gdyby mieli taką grypę żołądkową codziennie to by im też się odechcialo! ale nie... oczywiscie oni wszystko wiedzą lepiej niż my same.
    i będę spać ile moge, akurat pracy wtedy nie mam :D i tak wstaje o 5:40 i klade sie czasami o 9 na 3 godzinki..

co do sióstr wlasnie.. one sie nie pochwalą że źle sie czuja, raz tesciowa jednej zmierzyla cisnienie i widac bylo ze chodzi jak trup.. miala strasznie niskie i chodzi: no dobrze sie czuje :O ;/
    oni w ogóle zauważyłam że lubią grać.. że są idealni i nic im nie dokucza...

co do plaszczykow to wlasnie te siostry kupywaly luźne zawiązywane na pas i na górze aby dwa guziki i były git. :)

‹‹ 946 947 948 949 950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ