Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:jakie? jakie?
zaraz obejrze
Mizzy, a Ty nie chciałabyś być modelką?a moze jestes?
kurde... chcialam jechac na wakacje po drodze bym Mizzy i Livie odwiedziłaa tu klops
ja nie na modelkę sie nie nadaje, tym bardziej teraz hahah
za mała kracata i gruba jestem
-
livia30 wrote:Cieżko was nadgonić dzisiaj
Groszku ja bardzo chciałam synka Gabrysia ale mój R. się nei zgadzaOn na Wiktora albo Leona choruje
juz ja mu to wybiję z głowy albo niech dziewuchę robi bo tu się o dziwo zgadzamy co do imion
Dziewczynki jak chcecie, zeby wam dzidzi ładnie spało w nocy to mogę wam zdradzic sekret, który sama przetestowałam i w wieku 3 miesięcy moja córa spała cale nocki i w ciagu dnia 3-4 godz jednym ciągiemMiałam luzik
No wiec... słuchałam Mozarta w ciąży, mój facet wtedy gdzies wyczytał i mnie maltretował ale wyszło na jego niestety
Jednak nigdy racji mu nie przyznalam
ja ostatnio mialam małą schizę i słuchałam kołysanki
wiem głupieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 16:23
-
To ja tez zaczynam sluchac muzyki klasycznej
ostatnio słuchałam piosenek dla dziecii spiewałam głośno
ucieklam stad bo burza szła, błyskało sie ostro;/ ale nie było zadnego opadu;/
livka, Gabrysie sa fajne
moze małz sie zgodzitak to jest ze sie gustami roznimy...
kurde, sutencje mnie swedza okropnie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 16:46
-
wlasnie.. ani zgaga, ani ból.. tylko tak jakby coś stało w żołądku i szło do gardła.. jakież to nie przyjemne, też wpieprzam na przymus co sie da
a pro po rozwiązał się problemteście chcieli nas wcisnąć na wesele w sierpniu i sie okazalo ze tylko im dali zaproszenie haahah
i nie musimy zapierdzielać 300km ponad w jedną stronę
a w domu się poganiamy nago
znów mi wlezie do wanny
takie weekendy to ja lubie
Groszek lubi tę wiadomość
-
lecę do pracy znow... moze bd wieczorkiem
Miłego popołudnia, mam nadzieje że dzis sie nie zgrzeje
momentami sie boje ze moze za gorąco ma groszek...
ale kurde w afryce ludzie zyja i sie rozmnażają dobrze i jest OK
ale porównanie mam hahah
maszyna sie Panom popsuła... część jedna kosztuje 500zł... na zamówienie + jeszcze jakiś pasek i łożysko pewnie z półtora tysiąca znow pójdzie albo i więcej... i mówią że rolnicy mają dobrze ;/ więcej wydatku niż zysku.... -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Ciężko was nadrobić, ale się rozpisałyście
Ja wróciłam w końcu do domu, nie wyspałam się kompletnie przez gigantyczną burzę, spałam może ze 3 godziny, a o 6 musiałam wstaćgłowa mi pęka, do tego badania i załatwienia przedłużenia umowy w multimedia, tam wieki się siedzi
Do tego taki upał, duchota i parno, że ledwo idzie dychnąća pada co chwilę..zero ochłody!
Co do badań, patrzę na wyniki i nie mam LHkurde..co jest?! Mam nadzieję, że pokaże się później, a nie zapomniały go zaznaczyć, bo skierowanie podbiły na wszystkie trzy
FSH 6,70 mIU/ml
Estradiol 35 pg/ml
Powinno być jeszcze LH, a nie ma
Z tego co wyczytałam to fsh ok, a estradiol jakiś pogmatwany dla mnie
Wszystko w fazie pęcherzykowej bo dzisiaj 4 dc. -
nick nieaktualnyA no właśnie, a LH nie mam
w skierowaniach też już nie widnieje.. mam nadzieję, że bada się dłużej i do 24 godzin wgrają
ale to wszystko w jednym laboratorium i powinno być na jednym wyniku.. wkurzę się jak zapomniały oznaczyć i nie będę miała wyniku!
Do tego od rana mam jakiś naderwany jeden bok od żebra do biodra, boli jak zakwasy po ćwiczeniach, a nic takiego poza spacerem nie robiłam
Mam nadzieję, że to nie jest możliwe po CLO ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 18:05
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie, ja też nie mam wszystkich wyników, nie wyrobili się chyba
Ale słuchajcie, mój progesteron w 7dpo wynosi... 24,49! nie biore wiecej tego wstretnego Duphastonu! Jupi!
Kurcze, taka piękna owulka przepadla no...
A TSH 0,98 więc też pieknie
Tylko prolaktyna za wysoko trochę25 bez obciążenia a po 100 więc OK ale wyjściowa za duża
Chyba do doktorka musze smsa napisać czy Dostinexu nie podnieść dawki
-
nick nieaktualny