Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jasne
Na usg nic nie było widać jak byłam tydzien temu a wręcz ciałko żólte więc ciąży brak
Poza tym takich wytrzymałych plemników to nikt na świecie nie ma
Ale się cieszę z tego progesteronu jak głupiaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 19:50
-
nick nieaktualny
-
Gdyby tak dało się przełożyć na przyszły miesiąc
Ale mam jakieś dobre przeczucia dco do sierpnia, zobaczymy czy sie sprawdzą
Zapisałam się do ginka na pojutrze, pogadam z nim o tej prolaktynie bo przez telefon to raczej nie skojarzy, ze ja to ja a az tak się nie pali bo dostinex biore w piątki
Byłam sama na badaniu o 9 (Majka z tym uchem pewnie i tak miałaby zafalszowane wyniki). Nie bylo nikogo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ładne macie te wyniki
Pirelko estradiol jak na 4dc wydaje mi się całkiem całkiem w porównaniu z moim 10
Livia Twoja prolaktyna też tylko troszkę nad
ale numer z tymi Waszymi wizytami
u mnie mąż z pracy o 19 wrócił dopiero i to dlatego że powiedział że musi...szef od 8 rano ich trzymał (a pracują do 16).. -
nick nieaktualny
-
Aga ale ja cały czas ją zbijam więc to, ze jest nad górną granica mnie nie satysfakcjonuje tym bardziej, że była nizej. Może ta wczorajsza burza w nocy tak mnie zestresowała?
Skonsultuję podniesienie dawki dostinexu, postaram się nie za długo zeby pirelka nie czekała na krzesełku i mnie nie wyklinała
Wszędzie w pracy wykorzystują... mój niby pracuje od pólnocy do 12 w południe a często kończy o 15 np
-
ale super że takie wyniki
aby czekać na cykl i działać
livia a moze od córy ta prolaktyna zestresowałaś się tym uszkiem ;/
pirelko mam nadzieje ze te LH podadzą ;/ kurde dziwna sprawa...
Groszku fajny linkmiło sie slucha
a ja mam za swoje, polecialam do roboty na głodno...
troche mnie mdliło ale za to jak ręce mi się trzęsą i nie mogę tego opanować...
jakbym cukru za mało może miała... kiedys mojej cioci sie tak trzęsły i mowila ze to od cukru. ale ja nie mam do zmierzenia kurde a szkoda ;/
ale wszamalam juz i czekam az mi sie to uspokoi ;/
Aga ale długo strasznie ;/ -
mizzelka może ciśnienie niskie?
nie stresuje się już tak Młoda, juz nie jest małym dzieciątkiemale byłysmy dziś u lekarza i jest wszystko ok, przewrażliwona jest i to, ze nigdy nic z uszami nie miałam przekoloryzowała ciutkę
Dostała kropelki do ucha, do nosa i tabletki na alergię bo to prawdopodobnie od tego. Będzie żyła w każdym razie
Dzisiaj już nie jęczy, że ja boli