X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ona jest na tym etapie teraz, ze nigdy za mąz nie wyjdzie, dzieci też nie bedzie miała a sukienki są wieśniackie :D
    ach no tak, pamiętam te czasy... jak to sie wszystko zmienia :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze trochę i sama będzie mówić "mamo kup mi sukienkę" :D Jak na razie jest w euforii bo kupiłam jej t-shirt z fakiem :D A jeszcze niedawno zmieniałam jej pieluszki no :D Mam jej pierwszy faftanik który teraz jest za maly nawet na kota :D (sprawdzałyśmy)

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ładnie,po przedszkolu mi się podoba;)
    Grzesiem siostra miała być ;p

Zanim sie obejrzymy a i nasze maluchy 18tke będą mieć...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj leci ten czas leci, ja już zyje strachem, że Majka zaraz miesiączke dostanie bo już nawet 10 latki miewają :/ ale jak wda się we mnie to do 15 będzie miala spokój :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam w lipcu przed 4 klasą!:o noo to już bliżej niż dalej ;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że jest dośc uświadomiona bo jak pyta to jej mówię wszystko, ostatnio pytała co to jest okres :D To jej wyklad strzeliłam :D Wie, ze ma mi zameldowac jak się stanie ;-) Dobry kontakt mamy, zawsze tego bardzo chciałam i mysle że mi się udało ;-) Zobaczymy jak będzie jak dojdzie do okresu popalania po kryjomu i tak dalej :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czas do wyrka Dziewczynki. Do jutra ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naprodukowalyscie;-) hihi

Ja jestem po tangu-przytulangu z kibelkiem:-/ ale mnie dopadlo... ale tez ulzylo....;-)

Nie wiem czy to na zakonczenie I trymestru taki gratis czy o co kaman? ;-p

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak... czas leci... tylko jak na coś czekamy to się dłuży :)
    np oczekiwanie na USG :D

hahah z tym faftanikiem/kaftanikiem to dobre.. biedny kot :D

Groszku to cie dopadlo... mnie też dziś o maly wlos ale zdążyłam się nażreć :D

ehhh od rana już pali te slonce, a mialo byc chlodniej... ja sie ugotuje normalnie.. co to za lato.. pewnie w zimie to da nam popalić..

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Dziewczynki..:)
    ale produkujecie, nie ma czlwoieka chwile i juz cała encyklopedia do przeczytania :)
    imiona bardzo ładne, wszystkie..no może oprócz Seweryna-dobrze Livka ze wybiłas to męzowi z głowy:) a te wszystkie Grzesie, Gabrysie, Pawełki to super..mi sie podobaja stare i widze ze Wam też, ze nie ma Maxów, Alanów, Adrianów itd :)

u mnie dziś jeszcze oki, choć zaczyna mdlić bo siedze na glodnego! mialam jechac na te markery ale przeciez mam takiego lenia w dupie ze nie wiem kiedy tam zajade! za tydzien w srode wizyta, wyniki mam miec a ja nadal sie obijam..ale dzwonilam do przychodni, wyniki w ten sam dzien wiec luz....pojade jutro juz na 100% a jak sie tu rano pojawie to mnie rano zabijcie..choc pewnie wczesniej zrobi to moj R :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alan-anal zawsze mi sie to kojarzy :D sorki jeżeli kogoś uraziłam :D
    stare imiona są zawsze na czasie, choć teraz to się narąbało antosiów że głowa mała albo kubusiów ;/

Rudasku ja cie nie pogonie bo tez mam lenia, i jak mi sie nie chce robic badan teraz przed wizytą.. bo muszę zapieprzać 40km z ciepłym moczem do lab xD i na czczo... chyba nie wytrzymam do ósmej... zebym sie tylko nie zrzygała :D

Wysłany: 29 lipca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    good morning :)

burza wczoraj całe szczęście postraszyła i poszła,ale raz jak dało to aż podskoczyłam! :O
    Mi się Antoś podoba ale mojemu nie :P ale fakt dużo ich ostatnio i kubusiów a z dziewczynek to Zosie, Hanie naokoło :P

Co do lenia no cóż..nie pomogę Wam bo sama do fryzjera na podcięcie końcówek od tamtego tygodnia się zbieram :P masakra jakie się zrobiłyśmy leniwe lochy :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie, rozłożone jak foki... :D nic tylko spać :D

no wlasnie za duzo tego i ziuzie i amelki itp.. ja jak mialam swoje imię to sie nie powtórzylo wcale a w moim roczniku w cholerę było magd, karolin, mateuszów, michałów...

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do fryz ruszam w następny pon :D przed slubem sis pomaluje kudły :D żeby wstydu nie bylo :D jak ten czas leci :D a po weselu zobacze jak moj groszek rosnie :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam 20 km do szpitala na badania i nie moge sie zebrac :)
    u mnie mial byc Antoś ale jakos mojemu R nie siadł zupełnie!
    co do dziewczyn to miała być Michalinka, nam sie podoba, rodzice troche kreca nosem no i druga opcja to własnie Hania, ale u nas w otoczeniu na szczescie ich malo a szczerze mowiac to nawet nie słyszałam ostatnio o Hani, oprócz takiej co ma juz chyba z 15 lat :D

no leniwce jestesmy jak byk..wierzycie ze wczoraj z 30 stopni, pogoda piekna a ja w domu...poszłam tylko wieczorem do koscioła bo leniwce w niedziele nie bylismy! i to bylo wszystko..czyli bylam ok 40 min na zewnatrz....normalnie smiech na sali i dzis sie tez tak dzien zapowiada leniwie :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak taka gorącz to sie wyjsc nawet nie chce, ja sie gorzej zmęczę i duszę niż to warto ;/ lepiej pospać w domu, wlasnie lece na drzemkę bo znów maruda bd sie czepiac ze za dlugo spie... ;/

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Maruda tez przyjdzie po 17 albo wczesniej zadzwoni z 5 razy i tez bedzie gadał ze nie pojechalam na badania i ze zostawiam na ostatnią chwile...heh...no ale cóż, to silniejsze ode mnie, nie mam siły i juz! :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 29 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja poczekam na teściową i jak będę się dobrze czuła to przejdę się do tego fryzjera :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Leniuszki :-) Ale dziś grzeje znowu od rana. Nie ważne, ja już żyję czwartkiem, ostatnie dni bez męża ;-) A córa mnie dzisiaj tak skopała w nocy, że ot był ostatni raz jak spala ze mną, do tego jeszcze jeden z kotów stwierdził, że będzie spał z nami na poduszce i wiercił się okrutnie :D

pirelka jak ta Twoje wyniki - są wszystkie?

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki :-)

widze ze szalejecie od rana :d

imionka przesliczne...

rozwalila mnie Mizzelka tym Alan- Anal :P hihih, moze sie komus pomylić..
    mnie sie nie podobaja takie nowoczesne... Kacpry, Oskary...
    znowu Antosiów duzo, Kubusiów, Janów, ale u dziewczynek Zuzi, Haneczek, Milenek, Lenek, Nadii i Nataszy, przynjamniej ja tak obserwowałam na oddziale.

Mnie sie dla dziewczynki podoba Dobrusia, Weronika, Ula- ale malzowi sie nie podoba..poszedl na Małgosie, a chlopczykowi chcialam dac Kazimierz, bo dziadek... ale nie chciał małż.. nawet mama z pokoju krzyczała ze "nie" :P

a znowu odnosnie Gabrysia, to bratowa mi powiedziala ze jest taki wiersz "Głupi Gabryś" i jakos mnie to zniecheca ;/

moj malz pewnie pozno wroci,bo w mieszkaniu bedzie lodowke rozmrażał ;/ no i chyba ze 4 pary maja przyjsc ogladac mieszkanie ! ;-O

trzymajcie kciuki zeby ktos sie zjawił i go wynajął ! Małż mowi, ze nawet jak sie wynajmie to baba nam moze kaucji nie zwrócic, chcociaz obiecała, ze jak sie ktos znajdzie, to nam odda. No chyba taka nie bedzie bezczelna? ;/

I wiecie co jeszcze? Musielismy z tych wczasów w łebie zrezygnowac, dzwonie do biura podrozy, powiedzieli ze proponuja mi Wisłe w zamian, a ja mowie ze nigdzie nie moge sie ruszac;/ a ona ze mam pismo napisac, ze rezygnuje z wczasow, a pozniej drugie pismo ze rezygnuje tez z tej zaproponowanej Wisły i zaswiadczenie od lekarza. no powariowali wszyscy :( naprawde! Juz dzwonilam do gina, mam do niego na komorke dzwonic za godzine!;/

mizzelka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
‹‹ 951 952 953 954 955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ