Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze trochę i sama będzie mówić "mamo kup mi sukienkę"
Jak na razie jest w euforii bo kupiłam jej t-shirt z fakiem
A jeszcze niedawno zmieniałam jej pieluszki no
Mam jej pierwszy faftanik który teraz jest za maly nawet na kota
(sprawdzałyśmy)
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Myślę że jest dośc uświadomiona bo jak pyta to jej mówię wszystko, ostatnio pytała co to jest okres
To jej wyklad strzeliłam
Wie, ze ma mi zameldowac jak się stanie
Dobry kontakt mamy, zawsze tego bardzo chciałam i mysle że mi się udało
Zobaczymy jak będzie jak dojdzie do okresu popalania po kryjomu i tak dalej
-
oj tak... czas leci... tylko jak na coś czekamy to się dłuży
np oczekiwanie na USG
hahah z tym faftanikiem/kaftanikiem to dobre.. biedny kot
Groszku to cie dopadlo... mnie też dziś o maly wlos ale zdążyłam się nażreć
ehhh od rana już pali te slonce, a mialo byc chlodniej... ja sie ugotuje normalnie.. co to za lato.. pewnie w zimie to da nam popalić..
-
czesc Dziewczynki..
ale produkujecie, nie ma czlwoieka chwile i juz cała encyklopedia do przeczytania
imiona bardzo ładne, wszystkie..no może oprócz Seweryna-dobrze Livka ze wybiłas to męzowi z głowy:) a te wszystkie Grzesie, Gabrysie, Pawełki to super..mi sie podobaja stare i widze ze Wam też, ze nie ma Maxów, Alanów, Adrianów itd
u mnie dziś jeszcze oki, choć zaczyna mdlić bo siedze na glodnego! mialam jechac na te markery ale przeciez mam takiego lenia w dupie ze nie wiem kiedy tam zajade! za tydzien w srode wizyta, wyniki mam miec a ja nadal sie obijam..ale dzwonilam do przychodni, wyniki w ten sam dzien wiec luz....pojade jutro juz na 100% a jak sie tu rano pojawie to mnie rano zabijcie..choc pewnie wczesniej zrobi to moj R -
Alan-anal zawsze mi sie to kojarzy
sorki jeżeli kogoś uraziłam
stare imiona są zawsze na czasie, choć teraz to się narąbało antosiów że głowa mała albo kubusiów ;/
Rudasku ja cie nie pogonie bo tez mam lenia, i jak mi sie nie chce robic badan teraz przed wizytą.. bo muszę zapieprzać 40km z ciepłym moczem do lab xD i na czczo... chyba nie wytrzymam do ósmej... zebym sie tylko nie zrzygała -
good morning
burza wczoraj całe szczęście postraszyła i poszła,ale raz jak dało to aż podskoczyłam!
Mi się Antoś podoba ale mojemu nieale fakt dużo ich ostatnio i kubusiów a z dziewczynek to Zosie, Hanie naokoło
Co do lenia no cóż..nie pomogę Wam bo sama do fryzjera na podcięcie końcówek od tamtego tygodnia się zbierammasakra jakie się zrobiłyśmy leniwe lochy
-
no ja mam 20 km do szpitala na badania i nie moge sie zebrac
u mnie mial byc Antoś ale jakos mojemu R nie siadł zupełnie!
co do dziewczyn to miała być Michalinka, nam sie podoba, rodzice troche kreca nosem no i druga opcja to własnie Hania, ale u nas w otoczeniu na szczescie ich malo a szczerze mowiac to nawet nie słyszałam ostatnio o Hani, oprócz takiej co ma juz chyba z 15 lat
no leniwce jestesmy jak byk..wierzycie ze wczoraj z 30 stopni, pogoda piekna a ja w domu...poszłam tylko wieczorem do koscioła bo leniwce w niedziele nie bylismy! i to bylo wszystko..czyli bylam ok 40 min na zewnatrz....normalnie smiech na sali i dzis sie tez tak dzien zapowiada leniwie -
Moja Maruda tez przyjdzie po 17 albo wczesniej zadzwoni z 5 razy i tez bedzie gadał ze nie pojechalam na badania i ze zostawiam na ostatnią chwile...heh...no ale cóż, to silniejsze ode mnie, nie mam siły i juz!
-
Cześć Leniuszki
Ale dziś grzeje znowu od rana. Nie ważne, ja już żyję czwartkiem, ostatnie dni bez męża
A córa mnie dzisiaj tak skopała w nocy, że ot był ostatni raz jak spala ze mną, do tego jeszcze jeden z kotów stwierdził, że będzie spał z nami na poduszce i wiercił się okrutnie
pirelka jak ta Twoje wyniki - są wszystkie?
-
hej kobietki
widze ze szalejecie od rana :d
imionka przesliczne...
rozwalila mnie Mizzelka tym Alan- Analhihih, moze sie komus pomylić..
mnie sie nie podobaja takie nowoczesne... Kacpry, Oskary...
znowu Antosiów duzo, Kubusiów, Janów, ale u dziewczynek Zuzi, Haneczek, Milenek, Lenek, Nadii i Nataszy, przynjamniej ja tak obserwowałam na oddziale.
Mnie sie dla dziewczynki podoba Dobrusia, Weronika, Ula- ale malzowi sie nie podoba..poszedl na Małgosie, a chlopczykowi chcialam dac Kazimierz, bo dziadek... ale nie chciał małż.. nawet mama z pokoju krzyczała ze "nie"
a znowu odnosnie Gabrysia, to bratowa mi powiedziala ze jest taki wiersz "Głupi Gabryś" i jakos mnie to zniecheca ;/
moj malz pewnie pozno wroci,bo w mieszkaniu bedzie lodowke rozmrażał ;/ no i chyba ze 4 pary maja przyjsc ogladac mieszkanie ! ;-O
trzymajcie kciuki zeby ktos sie zjawił i go wynajął ! Małż mowi, ze nawet jak sie wynajmie to baba nam moze kaucji nie zwrócic, chcociaz obiecała, ze jak sie ktos znajdzie, to nam odda. No chyba taka nie bedzie bezczelna? ;/
I wiecie co jeszcze? Musielismy z tych wczasów w łebie zrezygnowac, dzwonie do biura podrozy, powiedzieli ze proponuja mi Wisłe w zamian, a ja mowie ze nigdzie nie moge sie ruszac;/ a ona ze mam pismo napisac, ze rezygnuje z wczasow, a pozniej drugie pismo ze rezygnuje tez z tej zaproponowanej Wisły i zaswiadczenie od lekarza. no powariowali wszyscynaprawde! Juz dzwonilam do gina, mam do niego na komorke dzwonic za godzine!;/
mizzelka lubi tę wiadomość