Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Cześć Leniuszki
Ale dziś grzeje znowu od rana. Nie ważne, ja już żyję czwartkiem, ostatnie dni bez męża
A córa mnie dzisiaj tak skopała w nocy, że ot był ostatni raz jak spala ze mną, do tego jeszcze jeden z kotów stwierdził, że będzie spał z nami na poduszce i wiercił się okrutnie
pirelka jak ta Twoje wyniki - są wszystkie?wkurwia mnie to już..
-
Rudasek wrote:ale jaja z tymi imionami, Wy to jestescie Wariatki
mnie cos strasznie osłabiło, byłam tu rano, popolotkowałam z Mizzelka i padłam...przed chwila wstałam i nogi i rece mam jak z waty...znów mi sie chce do łózka! dziś jakiś cieżki dzientaka drzemka się strzeliła
-
Akurat kurier zabiera materiał do badania o 9 rano a drugi raz o 12 a Ty byłas o 7 rano więc zabrał o 9, i wątpię żeby 3 godziny jechał. Coś kręcą
Może faktycznie zapomnieli...
mizzy ja jeszcze znam "jestem Adam, wyruch... Cię i spadam"
Jak spytałam mojego R. co myśli o imieniu Kuba to powiedział "jaka Kuba? Nie ma męskich imion, które kończą się na a"Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 15:41
-
nick nieaktualnyNie wiem zobaczymy teraz, ale mówiła, że w systemie widnieje "w trakcie realizacji" od rana
musieli zapomnieć
takie rzeczy to tylko u mnie
Jutro idę do prolaktynę i po obciążeniu też, nie omieszkam powiedziećciekawe czy teraz będą badania kompletne..
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a to tez slyszalam o adamie
hahah
pirelko to niech ich grom trzaśnie, najwazniejsze a oni zapomnieli? ;/
a dobre, nie kojarzy mi się więcej imion z taką koncówkąmało ich jest
-
pirelka wrote:Nie wiem zobaczymy teraz, ale mówiła, że w systemie widnieje "w trakcie realizacji" od rana
musieli zapomnieć
takie rzeczy to tylko u mnie
Jutro idę do prolaktynę i po obciążeniu też, nie omieszkam powiedziećciekawe czy teraz będą badania kompletne..
Faktycznie masz farta, ja juz tyle ta się badam i nigdy nic takiego nie miało miejsca
-
Ja już też podjadłam sobie
jakos krupniku nie lubie, kasza mnie przeraza w nim od zawsze
ale za to kwaśnica- kapuśniaczek chetnie
ha ha Mizzy, skad Ty to bierzeszsypiesz jak z rekawa
ja słyszałam Aldona z pękniętego kondomahihi
Alicja- Alutka, zjadła nie jednego glutka
mm..leczo pycha
ja wczoraj oddałam kolacje, ale to tyle...w ogole w szoku byłam ze cos takiego miało miejsce
a ja z mego kotka jestem dumna, wzielam go tydzień przed moim zajsciem w ciazeale nie zamieniłabym go nigdy i nigdy bym nie oddała. Kocham ją po prostu jest moja przyjaciółka
możecie sie smiac... ;p jak Dzidzia sie urodzi, to tez nie zamierzam kotka nigdzie oddawać
bedziemy sie wszyscy przyzwyczajać razem do nowej sytuacji
Pirelka, to ciekawe z tymi wynikami... a moze bys wziela tam do nich bezposredni numer? Moze im sie cos pomieszało;/
spijcie, spijcie Bobasy rosną -
pirelka wrote:Nie wiem kto popełnił błąd, w laboratorium i rejestracji były wszystko zaznaczone, bo nie mam już skierowania czyli musiało być odhaczone, została mi na skierowaniu tylko prolaktyna, może w laboratorium popełnili gafę.
-
Groszek wrote:Ja już też podjadłam sobie
jakos krupniku nie lubie, kasza mnie przeraza w nim od zawsze
ale za to kwaśnica- kapuśniaczek chetnie
ha ha Mizzy, skad Ty to bierzeszsypiesz jak z rekawa
ja słyszałam Aldona z pękniętego kondomahihi
Alicja- Alutka, zjadła nie jednego glutka
mm..leczo pycha
ja wczoraj oddałam kolacje, ale to tyle...w ogole w szoku byłam ze cos takiego miało miejsce
a ja z mego kotka jestem dumna, wzielam go tydzień przed moim zajsciem w ciazeale nie zamieniłabym go nigdy i nigdy bym nie oddała. Kocham ją po prostu jest moja przyjaciółka
możecie sie smiac... ;p jak Dzidzia sie urodzi, to tez nie zamierzam kotka nigdzie oddawać
bedziemy sie wszyscy przyzwyczajać razem do nowej sytuacji
Pirelka, to ciekawe z tymi wynikami... a moze bys wziela tam do nich bezposredni numer? Moze im sie cos pomieszało;/
spijcie, spijcie Bobasy rosną
a ja mialam kalafiorową, dobra ale w trakcie odruch .. ughhh. -
nick nieaktualny
-
dzieci są okrutne
i jak chcą to i tak znajdą ksywkę
dziś mnie strasznie piersi bolą i nie moglam spac przy tej drzemce, ale śniło mi się że karmię piersią blondynka... jasne włoski kruzunkii mnie tak bolały mocno i się w głowie ubzdurało że go karmiłam
ale schiza
-
haha dobre te teskty z imionami
ja słyszałam taki ogolny tekst chlopców na podryw, brzmi tak:
" mam na imie ......zapamietaj, bo bedziesz je krzyczała przez cała noc" buhahhahahahahah
i słyszałam jeszcze : Andzela co lody strzela,
Agnieszka ssała orzeszka
mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość