X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walenty za późno wyjęty, ilona z pękniętego kondoma i tak dalej i dalej
    a na kubusie mówi się kubki, łukasz czego szukasz, mateusz wajchę przełóż, michał co sobie w nos nawpychał itp :D zawsze sie coś znajdzie :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku tylko końcówki podcięłam i wymodelowałam ale w końcu tam doszłam :P

u tesciowej leczo mamy ale mdli mnie ciągle;/

dobrze że my zwierzaka teraz na głowie nie mamy :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Cześć Leniuszki :-) Ale dziś grzeje znowu od rana. Nie ważne, ja już żyję czwartkiem, ostatnie dni bez męża ;-) A córa mnie dzisiaj tak skopała w nocy, że ot był ostatni raz jak spala ze mną, do tego jeszcze jeden z kotów stwierdził, że będzie spał z nami na poduszce i wiercił się okrutnie :D

pirelka jak ta Twoje wyniki - są wszystkie?
    wyników LH nadal nie ma, dzwoniłam rano przekierowali do placówki informację, babka oddzwoniła i mówiła, że 24 godziny ale od tego aż trafi do laboratorium a to następuje ok. 12 i że na pewno dzisiaj będą. Przychodzę teraz do domu i nadal nie ma. Znowu dzwoniłam i ciekawe co teraz powiedzą :/ wkurwia mnie to już..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ale jaja z tymi imionami, Wy to jestescie Wariatki :)

mnie cos strasznie osłabiło, byłam tu rano, popolotkowałam z Mizzelka i padłam...przed chwila wstałam i nogi i rece mam jak z waty...znów mi sie chce do łózka! dziś jakiś cieżki dzien :(
    hahaha ja o 14 wstałam też :D taka drzemka się strzeliła :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat kurier zabiera materiał do badania o 9 rano a drugi raz o 12 a Ty byłas o 7 rano więc zabrał o 9, i wątpię żeby 3 godziny jechał. Coś kręcą :/ Może faktycznie zapomnieli...

mizzy ja jeszcze znam "jestem Adam, wyruch... Cię i spadam" :D

Jak spytałam mojego R. co myśli o imieniu Kuba to powiedział "jaka Kuba? Nie ma męskich imion, które kończą się na a" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 15:41

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to tez slyszalam o adamie :D hahah :D

pirelko to niech ich grom trzaśnie, najwazniejsze a oni zapomnieli? ;/

a dobre, nie kojarzy mi się więcej imion z taką koncówką :D mało ich jest :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem zobaczymy teraz, ale mówiła, że w systemie widnieje "w trakcie realizacji" od rana :/ musieli zapomnieć :/ takie rzeczy to tylko u mnie :P
    Jutro idę do prolaktynę i po obciążeniu też, nie omieszkam powiedzieć :/ ciekawe czy teraz będą badania kompletne..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a to tez slyszalam o adamie :D hahah :D

pirelko to niech ich grom trzaśnie, najwazniejsze a oni zapomnieli? ;/

a dobre, nie kojarzy mi się więcej imion z taką koncówką :D mało ich jest :D :D
    Nie wiem kto popełnił błąd, w laboratorium i rejestracji były wszystko zaznaczone, bo nie mam już skierowania czyli musiało być odhaczone, została mi na skierowaniu tylko prolaktyna, może w laboratorium popełnili gafę.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Nie wiem zobaczymy teraz, ale mówiła, że w systemie widnieje "w trakcie realizacji" od rana :/ musieli zapomnieć :/ takie rzeczy to tylko u mnie :P
    Jutro idę do prolaktynę i po obciążeniu też, nie omieszkam powiedzieć :/ ciekawe czy teraz będą badania kompletne..

Faktycznie masz farta, ja juz tyle ta się badam i nigdy nic takiego nie miało miejsca :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak słabo z imieniem sylwia a wtym rankingu... uuuu... szkoda :D

• Groszek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też podjadłam sobie :)

jakos krupniku nie lubie, kasza mnie przeraza w nim od zawsze :P

ale za to kwaśnica- kapuśniaczek chetnie :D

ha ha Mizzy, skad Ty to bierzesz :D sypiesz jak z rekawa :D
    ja słyszałam Aldona z pękniętego kondoma :P hihi
    Alicja- Alutka, zjadła nie jednego glutka :P

mm..leczo pycha :)
    ja wczoraj oddałam kolacje, ale to tyle...w ogole w szoku byłam ze cos takiego miało miejsce :|

a ja z mego kotka jestem dumna, wzielam go tydzień przed moim zajsciem w ciaze ;-) ale nie zamieniłabym go nigdy i nigdy bym nie oddała. Kocham ją po prostu jest moja przyjaciółka :D <3 możecie sie smiac... ;p jak Dzidzia sie urodzi, to tez nie zamierzam kotka nigdzie oddawać :) bedziemy sie wszyscy przyzwyczajać razem do nowej sytuacji ;-)

Pirelka, to ciekawe z tymi wynikami... a moze bys wziela tam do nich bezposredni numer? Moze im sie cos pomieszało;/

spijcie, spijcie Bobasy rosną :D

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale burza u mnieeeeeeeee....wieje tak ze masakra, wszystkie okna musialam pozamykać....i leje strasznie! :) ale od razu inne powietrze! :) jest czym oddychac :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Nie wiem kto popełnił błąd, w laboratorium i rejestracji były wszystko zaznaczone, bo nie mam już skierowania czyli musiało być odhaczone, została mi na skierowaniu tylko prolaktyna, może w laboratorium popełnili gafę.
    oby wszystko bylo.. czy moze nie wkliknęli w system... no sama nie wiem. cuda nie widy..

• Groszek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha !!!! o Adamie nie słyszałam...

ale imie Kuba kojarzy mi sie jak kupa.. i tak mogą dzidzie przezywać później :P

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Ja już też podjadłam sobie :)

jakos krupniku nie lubie, kasza mnie przeraza w nim od zawsze :P

ale za to kwaśnica- kapuśniaczek chetnie :D

ha ha Mizzy, skad Ty to bierzesz :D sypiesz jak z rekawa :D
    ja słyszałam Aldona z pękniętego kondoma :P hihi
    Alicja- Alutka, zjadła nie jednego glutka :P

mm..leczo pycha :)
    ja wczoraj oddałam kolacje, ale to tyle...w ogole w szoku byłam ze cos takiego miało miejsce :|

a ja z mego kotka jestem dumna, wzielam go tydzień przed moim zajsciem w ciaze ;-) ale nie zamieniłabym go nigdy i nigdy bym nie oddała. Kocham ją po prostu jest moja przyjaciółka :D <3 możecie sie smiac... ;p jak Dzidzia sie urodzi, to tez nie zamierzam kotka nigdzie oddawać :) bedziemy sie wszyscy przyzwyczajać razem do nowej sytuacji ;-)

Pirelka, to ciekawe z tymi wynikami... a moze bys wziela tam do nich bezposredni numer? Moze im sie cos pomieszało;/

spijcie, spijcie Bobasy rosną :D
    mąż głupoty gada to się i słucham :D

a ja mialam kalafiorową, dobra ale w trakcie odruch .. ughhh.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę burzę !!!

Groszku nie ma tam nr telefonu, pytałam.. oddzwoniłam na ten,z którego babka dzwoniła po zgłoszeniu, jakiś stacjonarny ale nikt nie odbiera :/ pewnie mają tylko dla połączeń wychodzących.

• Groszek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no Rudasek, czyżby sie powtorzyło co wczoraj :p

znowu do mnie przyjdzie "Wasza" burza? :P

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieci są okrutne :D i jak chcą to i tak znajdą ksywkę :D

dziś mnie strasznie piersi bolą i nie moglam spac przy tej drzemce, ale śniło mi się że karmię piersią blondynka... jasne włoski kruzunki :) i mnie tak bolały mocno i się w głowie ubzdurało że go karmiłam :D ale schiza :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dobre te teskty z imionami :)

ja słyszałam taki ogolny tekst chlopców na podryw, brzmi tak:
    " mam na imie ......zapamietaj, bo bedziesz je krzyczała przez cała noc" buhahhahahahahah

i słyszałam jeszcze : Andzela co lody strzela,
    Agnieszka ssała orzeszka :)

mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ale burza u mnieeeeeeeee....wieje tak ze masakra, wszystkie okna musialam pozamykać....i leje strasznie! :) ale od razu inne powietrze! :) jest czym oddychac :)
    przywiej do mnie tutaj! bo ja sie udusze! :<

‹‹ 953 954 955 956 957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ