X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walenty za późno wyjęty, ilona z pękniętego kondoma i tak dalej i dalej
    a na kubusie mówi się kubki, łukasz czego szukasz, mateusz wajchę przełóż, michał co sobie w nos nawpychał itp :D zawsze sie coś znajdzie :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku tylko końcówki podcięłam i wymodelowałam ale w końcu tam doszłam :P

u tesciowej leczo mamy ale mdli mnie ciągle;/

dobrze że my zwierzaka teraz na głowie nie mamy :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Cześć Leniuszki :-) Ale dziś grzeje znowu od rana. Nie ważne, ja już żyję czwartkiem, ostatnie dni bez męża ;-) A córa mnie dzisiaj tak skopała w nocy, że ot był ostatni raz jak spala ze mną, do tego jeszcze jeden z kotów stwierdził, że będzie spał z nami na poduszce i wiercił się okrutnie :D

pirelka jak ta Twoje wyniki - są wszystkie?
    wyników LH nadal nie ma, dzwoniłam rano przekierowali do placówki informację, babka oddzwoniła i mówiła, że 24 godziny ale od tego aż trafi do laboratorium a to następuje ok. 12 i że na pewno dzisiaj będą. Przychodzę teraz do domu i nadal nie ma. Znowu dzwoniłam i ciekawe co teraz powiedzą :/ wkurwia mnie to już..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ale jaja z tymi imionami, Wy to jestescie Wariatki :)

mnie cos strasznie osłabiło, byłam tu rano, popolotkowałam z Mizzelka i padłam...przed chwila wstałam i nogi i rece mam jak z waty...znów mi sie chce do łózka! dziś jakiś cieżki dzien :(
    hahaha ja o 14 wstałam też :D taka drzemka się strzeliła :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat kurier zabiera materiał do badania o 9 rano a drugi raz o 12 a Ty byłas o 7 rano więc zabrał o 9, i wątpię żeby 3 godziny jechał. Coś kręcą :/ Może faktycznie zapomnieli...

mizzy ja jeszcze znam "jestem Adam, wyruch... Cię i spadam" :D

Jak spytałam mojego R. co myśli o imieniu Kuba to powiedział "jaka Kuba? Nie ma męskich imion, które kończą się na a" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 15:41

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to tez slyszalam o adamie :D hahah :D

pirelko to niech ich grom trzaśnie, najwazniejsze a oni zapomnieli? ;/

a dobre, nie kojarzy mi się więcej imion z taką koncówką :D mało ich jest :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem zobaczymy teraz, ale mówiła, że w systemie widnieje "w trakcie realizacji" od rana :/ musieli zapomnieć :/ takie rzeczy to tylko u mnie :P
    Jutro idę do prolaktynę i po obciążeniu też, nie omieszkam powiedzieć :/ ciekawe czy teraz będą badania kompletne..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a to tez slyszalam o adamie :D hahah :D

pirelko to niech ich grom trzaśnie, najwazniejsze a oni zapomnieli? ;/

a dobre, nie kojarzy mi się więcej imion z taką koncówką :D mało ich jest :D :D
    Nie wiem kto popełnił błąd, w laboratorium i rejestracji były wszystko zaznaczone, bo nie mam już skierowania czyli musiało być odhaczone, została mi na skierowaniu tylko prolaktyna, może w laboratorium popełnili gafę.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Nie wiem zobaczymy teraz, ale mówiła, że w systemie widnieje "w trakcie realizacji" od rana :/ musieli zapomnieć :/ takie rzeczy to tylko u mnie :P
    Jutro idę do prolaktynę i po obciążeniu też, nie omieszkam powiedzieć :/ ciekawe czy teraz będą badania kompletne..

Faktycznie masz farta, ja juz tyle ta się badam i nigdy nic takiego nie miało miejsca :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak słabo z imieniem sylwia a wtym rankingu... uuuu... szkoda :D

• Groszek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też podjadłam sobie :)

jakos krupniku nie lubie, kasza mnie przeraza w nim od zawsze :P

ale za to kwaśnica- kapuśniaczek chetnie :D

ha ha Mizzy, skad Ty to bierzesz :D sypiesz jak z rekawa :D
    ja słyszałam Aldona z pękniętego kondoma :P hihi
    Alicja- Alutka, zjadła nie jednego glutka :P

mm..leczo pycha :)
    ja wczoraj oddałam kolacje, ale to tyle...w ogole w szoku byłam ze cos takiego miało miejsce :|

a ja z mego kotka jestem dumna, wzielam go tydzień przed moim zajsciem w ciaze ;-) ale nie zamieniłabym go nigdy i nigdy bym nie oddała. Kocham ją po prostu jest moja przyjaciółka :D <3 możecie sie smiac... ;p jak Dzidzia sie urodzi, to tez nie zamierzam kotka nigdzie oddawać :) bedziemy sie wszyscy przyzwyczajać razem do nowej sytuacji ;-)

Pirelka, to ciekawe z tymi wynikami... a moze bys wziela tam do nich bezposredni numer? Moze im sie cos pomieszało;/

spijcie, spijcie Bobasy rosną :D

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale burza u mnieeeeeeeee....wieje tak ze masakra, wszystkie okna musialam pozamykać....i leje strasznie! :) ale od razu inne powietrze! :) jest czym oddychac :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Nie wiem kto popełnił błąd, w laboratorium i rejestracji były wszystko zaznaczone, bo nie mam już skierowania czyli musiało być odhaczone, została mi na skierowaniu tylko prolaktyna, może w laboratorium popełnili gafę.
    oby wszystko bylo.. czy moze nie wkliknęli w system... no sama nie wiem. cuda nie widy..

• Groszek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha !!!! o Adamie nie słyszałam...

ale imie Kuba kojarzy mi sie jak kupa.. i tak mogą dzidzie przezywać później :P

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Ja już też podjadłam sobie :)

jakos krupniku nie lubie, kasza mnie przeraza w nim od zawsze :P

ale za to kwaśnica- kapuśniaczek chetnie :D

ha ha Mizzy, skad Ty to bierzesz :D sypiesz jak z rekawa :D
    ja słyszałam Aldona z pękniętego kondoma :P hihi
    Alicja- Alutka, zjadła nie jednego glutka :P

mm..leczo pycha :)
    ja wczoraj oddałam kolacje, ale to tyle...w ogole w szoku byłam ze cos takiego miało miejsce :|

a ja z mego kotka jestem dumna, wzielam go tydzień przed moim zajsciem w ciaze ;-) ale nie zamieniłabym go nigdy i nigdy bym nie oddała. Kocham ją po prostu jest moja przyjaciółka :D <3 możecie sie smiac... ;p jak Dzidzia sie urodzi, to tez nie zamierzam kotka nigdzie oddawać :) bedziemy sie wszyscy przyzwyczajać razem do nowej sytuacji ;-)

Pirelka, to ciekawe z tymi wynikami... a moze bys wziela tam do nich bezposredni numer? Moze im sie cos pomieszało;/

spijcie, spijcie Bobasy rosną :D
    mąż głupoty gada to się i słucham :D

a ja mialam kalafiorową, dobra ale w trakcie odruch .. ughhh.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę burzę !!!

Groszku nie ma tam nr telefonu, pytałam.. oddzwoniłam na ten,z którego babka dzwoniła po zgłoszeniu, jakiś stacjonarny ale nikt nie odbiera :/ pewnie mają tylko dla połączeń wychodzących.

• Groszek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no Rudasek, czyżby sie powtorzyło co wczoraj :p

znowu do mnie przyjdzie "Wasza" burza? :P

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieci są okrutne :D i jak chcą to i tak znajdą ksywkę :D

dziś mnie strasznie piersi bolą i nie moglam spac przy tej drzemce, ale śniło mi się że karmię piersią blondynka... jasne włoski kruzunki :) i mnie tak bolały mocno i się w głowie ubzdurało że go karmiłam :D ale schiza :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dobre te teskty z imionami :)

ja słyszałam taki ogolny tekst chlopców na podryw, brzmi tak:
    " mam na imie ......zapamietaj, bo bedziesz je krzyczała przez cała noc" buhahhahahahahah

i słyszałam jeszcze : Andzela co lody strzela,
    Agnieszka ssała orzeszka :)

mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ale burza u mnieeeeeeeee....wieje tak ze masakra, wszystkie okna musialam pozamykać....i leje strasznie! :) ale od razu inne powietrze! :) jest czym oddychac :)
    przywiej do mnie tutaj! bo ja sie udusze! :<

‹‹ 953 954 955 956 957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ