Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUf..dzwonili i skrzętnie się tłumaczyli, że to nie ich wina, że to nie tak że zapomniały bo kartka jest cały dzień, ale 7 razy dzwonili do laboratorium i nikt nie odbierał, dopiero się dodzwonili i zapomnieli podpiąć pod moje wyniki, za jakieś 15 min. ma się pojawić wynik
Uf!
Od razu mi lepiej
Poza tym straszny upał, duchotaa w domu ciężko o przeciąg
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Jeremi
ładnie, tez misie podoba... czuje ze bedzie problem...
Samuel... ?
jej, coś nas na biblijne imiona ściągnęło
no tak, sprzatanie chałupki...to zejdzie... ja nie potrafie w jeden dzień ogarnac, bo mam dosc.. dlatego zaczynam w piatek weekendowe sprzatanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 17:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Jeremi
ładnie, tez misie podoba... czuje ze bedzie problem...
Samuel... ?
jej, coś nas na biblijne imiona ściągnęło
no tak, sprzatanie chałupki...to zejdzie... ja nie potrafie w jeden dzień ogarnac, bo mam dosc.. dlatego zaczynam w piatek weekendowe sprzatanie...i wczoraj przyszło mi do głowy Jonasz
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie, wszyscy kracza, a tu bęc ! Dziewczynka i bedzie na moje
nie ma co, musze donosic, zeby tylko było ok !
Pirelka, super- ładny wynik
haha miałam Miłosza kiedys w klasie, nazywali go Mojżesz, a potem na Maryje zeszłonie wiem o co kaman
a Samuela miałam tez i był ciapaty:P i taki "inny"
właśnie kot mi sie władował na kanape i rozłozył sie cały jak długi
a gdzie ja mam leżeć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 17:10
pirelka lubi tę wiadomość
-
Ja tam uważam, że imię ma sie podobać rodzicom, nie byc osmieszające i pasujące do nazwiska ot tyle
Bo np. Vanessa Kiełbasa słabo się prezentuje a może kiedyś dziecko będzie zajmowac jakieś ważne stanowisko?
Ja to bym chciała żeby moje było jakąś ważną szychą
A do liceum chodziłam z Eliaszem - ładne ale oczywiscie R. mnie wyśmialGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny