Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga to co by było gdyby miało być dwóch synków?
Ja upatrzyłam sobie perfumy, których nigdzie nie ma a przez internet nie chcę kupowac bo juz raz wtopiłam. Więc teraz złożyłam zamówienie i z lotniska w Brazylii będę miałaW Paryżu na lotnisku też były a w perfumeriach nie widziałam albo widzialam z taką cena kosmiczną, że odpuścilam
-
Pierwsza
Ale Śpiochy jesteście
Zaraz zbieram się powoli do ginekologa, zabieram też Młodą na badanie krwi (ale będzie akcja, panicznie się boi). A później skoczę chyba z tym moim nieszczęsnym Bazylem do weterynarza i jego orzeźwiającym oddechemJak go zlokalizuję bo jeszcze się nie pokazał od rana - chyba wyczuwa skubaniec co się święci
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
Ja mimo wolnego dnia musiałam wstać o 7, byłam na prolaktynie i po obciążeniu też. Później wizyta u ginekologa, wyniki są dobre, nasienie M. też nie złe a ciąży nadal nie ma. Popytałam go o wszystko i rozgadała się jak kumpel w końcu, tłumaczyła od podszewkijestem już spokojna i wierzę, że się uda.. idę wyluzować już
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczynki...
u mnie dziś hmmm....dziwnie!
obudzilam sie o 7 razem z moim R..wyszedł przed 9 wiec ja dalejw kime ::::wstałam przed chwilka i prosto do kuchni po sniadanie zeby mnie mdlosci nie złapały jak wczoraj
kurde, mam pusta lodowke, musze isc na zakupy bo nawet nie mam z czego obiadu zrobić a nawet nie wiecie jak mi sie nie chce......dobrze ze sklep w bloku obok to moze jakoś to ogarne!
Kurde denerwuje sie bo w sobote kończy mi sie lek na tarczyce, wizyte mam dopiero za ok 2 tyg ( jak sie uda) i nie mam skad wziać tabletek
myślicieze lekarz ogolny mi wypisze recepte???? -
No Babka jest fajna, zna mnie, sama mnie wysłała na badania pod kątem tarczycy jak dziecka nie było...2 tyg temu byłam u niej i gadałam z nią, ucieszyła sie ze sie udało itd i wie ze sie lecze na tarczyce..wiec moze sie uda! cholera jasna,, żle oliczylam tabletki! fuck!!!
-
no mi własnie wypisała na 3 mce...i musze jechac do kontroli teraz ale mam wizyte dopiero za 2 tyg w sobote! a w ta sobote mi sie lek kończy..ja biore Letrox50
no i oczywiscie znow mnie czekaja badania przed wizyta...kuzwa tyle razy co ja przez ostatnie 2 m-ce byłam kuta to chyba przez całe zycie nie byłambabki w labo juz sie smieja jak mnie widza
-
Hejka;-)
Wkurw mnie od rana ogarnia.... malz znalazl zastepcow na nasze miejsce w mieszkanku. Wszystko ok alr nasza kochana pani wynajmujaca z nimi umowy nie podpisze bo: uwaga: maja dziecko!!!! W tym momencie przegiela! Sama sobie zaprzecza i... nas tez by wywalila bo mialabym dziecko??? Co to ma znaczyc?? Juz nikogo szukac nie bedziemy. Klucze na stol, niech nam oddaje cala kaucje. Mam dosc!!! Jak tak mozna?? -
Dziwna sytuacja, Groszku, przeciez TY tez jej powiedzialas ze jestes w ciazy, to co Twoje dziecko nie bedzi przeszkadzać a innych tak...czy miala zamiar Was wywalić w momencie porodu czy o co kaman??
co za wredna suka....
-
no widzisz.... umowa do pazdiernika....
mam po prostu dosc ostatnio! nigdy spokoju nie bedzie
ehhh...
nie wiem czy nas chciala wywalic, dzwonie zeby to mezowi powiedziec... niech jej przekaze, nie mam ochoty sie z nia kontaktowac.
nie dotrzymalismy umowy, wiec kaucja przepada. Ale znalezlismy kogos na nasze miejsce, a ze ona nie chce...
nie wiem dlaczego kot jej nie przeszkadza, a dziecko tak... zlosliwa pizda;/
prawdziwych przyjaciol poznajemy w biedzie.
gdyby nie ciaza, to bym jej odpuscila ta kase, ale chce miec na pampersiaki
jakby miala honor to by zrozumiała.
ale jest stara panna, bez dzieci ! -
nie ma co przepuszczać ani złotówki, bo niby cczemu?
my tez wczesniej sie wyprowadzaliśmy i nie bylo zadnego problemu z kaucja itd! dała nam baba 2 tyg na znalezienie kogos i juz..po 1 dniu juz mielismy laske i wyprowadzka w ekspresowym czasie...
nie wiem czemu ta wasza baba jest taka upierdliwa, przeciez tak czy siak nie bedzie mieszkanie puste bo macie ludzi, wiec o co jej kaman??!