X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A byłam troche głodna ale nic nie wchodziło i poszło...a wczoraj tak fajnie było...

Właśnie z moim gadałam i nam się juz nie podoba ani jedno prócz Pawła...to straszne:p

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to co by było gdyby miało być dwóch synków? :O

Ja upatrzyłam sobie perfumy, których nigdzie nie ma a przez internet nie chcę kupowac bo juz raz wtopiłam. Więc teraz złożyłam zamówienie i z lotniska w Brazylii będę miała :D W Paryżu na lotnisku też były a w perfumeriach nie widziałam albo widzialam z taką cena kosmiczną, że odpuścilam :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sa takie kolekcje ktorych nigdzie nie dostaniesz tylko na lotnisku lub w samolocie :) ja sie oblowilam w malezyjskich liniach najbardziej :)

nxbhnwz.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza :D Ale Śpiochy jesteście :D

Zaraz zbieram się powoli do ginekologa, zabieram też Młodą na badanie krwi (ale będzie akcja, panicznie się boi). A później skoczę chyba z tym moim nieszczęsnym Bazylem do weterynarza i jego orzeźwiającym oddechem :D Jak go zlokalizuję bo jeszcze się nie pokazał od rana - chyba wyczuwa skubaniec co się święci :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    Ja mimo wolnego dnia musiałam wstać o 7, byłam na prolaktynie i po obciążeniu też. Później wizyta u ginekologa, wyniki są dobre, nasienie M. też nie złe a ciąży nadal nie ma. Popytałam go o wszystko i rozgadała się jak kumpel w końcu, tłumaczyła od podszewki ;) jestem już spokojna i wierzę, że się uda.. idę wyluzować już :D

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki...
    u mnie dziś hmmm....dziwnie!
    obudzilam sie o 7 razem z moim R..wyszedł przed 9 wiec ja dalejw kime :::::D wstałam przed chwilka i prosto do kuchni po sniadanie zeby mnie mdlosci nie złapały jak wczoraj :)
    kurde, mam pusta lodowke, musze isc na zakupy bo nawet nie mam z czego obiadu zrobić a nawet nie wiecie jak mi sie nie chce......dobrze ze sklep w bloku obok to moze jakoś to ogarne!

Kurde denerwuje sie bo w sobote kończy mi sie lek na tarczyce, wizyte mam dopiero za ok 2 tyg ( jak sie uda) i nie mam skad wziać tabletek :(
    myślicieze lekarz ogolny mi wypisze recepte????

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he ja tez już po wizycie u gina, po pobieraniu krwi Majki (nawet nie poczuła a strach był ogromny) i po zakupach. Jeszcze tylko weterynarz mi został ale to trochę później ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku powinien ale to też od lekarza zależy wiele :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Babka jest fajna, zna mnie, sama mnie wysłała na badania pod kątem tarczycy jak dziecka nie było...2 tyg temu byłam u niej i gadałam z nią, ucieszyła sie ze sie udało itd i wie ze sie lecze na tarczyce..wiec moze sie uda! cholera jasna,, żle oliczylam tabletki! fuck!!!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak masz taką fajną lekarkę to nie powinno być problemu ;-)

Ja mam zapas leki na tarczycę jeszcze chyba na 3 miesiące ale inny biorę z tego co pamietam ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi własnie wypisała na 3 mce...i musze jechac do kontroli teraz ale mam wizyte dopiero za 2 tyg w sobote! a w ta sobote mi sie lek kończy..ja biore Letrox50 :(
    no i oczywiscie znow mnie czekaja badania przed wizyta...kuzwa tyle razy co ja przez ostatnie 2 m-ce byłam kuta to chyba przez całe zycie nie byłam :D babki w labo juz sie smieja jak mnie widza :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już nawet o nazwisko nie pytają tak latam co chwilę ostatnio :D Baby to mają przekichane!

Rudasku w ciąży może Ci podnieść dawkę to może nie bierz za dużo od rodzinnej ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka;-)

Wkurw mnie od rana ogarnia.... malz znalazl zastepcow na nasze miejsce w mieszkanku. Wszystko ok alr nasza kochana pani wynajmujaca z nimi umowy nie podpisze bo: uwaga: maja dziecko!!!! W tym momencie przegiela! Sama sobie zaprzecza i... nas tez by wywalila bo mialabym dziecko??? Co to ma znaczyc?? Juz nikogo szukac nie bedziemy. Klucze na stol, niech nam oddaje cala kaucje. Mam dosc!!! Jak tak mozna??

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co, dziecko jej przeszkadza nagle a kot nie?

Groszku, niestety ona złośliwie to robi... :-( może postraszcie ją sądem? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 11:43

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwna sytuacja, Groszku, przeciez TY tez jej powiedzialas ze jestes w ciazy, to co Twoje dziecko nie bedzi przeszkadzać a innych tak...czy miala zamiar Was wywalić w momencie porodu czy o co kaman??
    co za wredna suka....

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale czemu w ogole nie chce oddac kaucji? mialas umowe jakas?

jesli nic nie zniszczylas to powinna oddac.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz.... umowa do pazdiernika....
    mam po prostu dosc ostatnio! nigdy spokoju nie bedzie :(

ehhh...

nie wiem czy nas chciala wywalic, dzwonie zeby to mezowi powiedziec... niech jej przekaze, nie mam ochoty sie z nia kontaktowac.

nie dotrzymalismy umowy, wiec kaucja przepada. Ale znalezlismy kogos na nasze miejsce, a ze ona nie chce...

nie wiem dlaczego kot jej nie przeszkadza, a dziecko tak... zlosliwa pizda;/
    prawdziwych przyjaciol poznajemy w biedzie.
    gdyby nie ciaza, to bym jej odpuscila ta kase, ale chce miec na pampersiaki ;-)

jakby miala honor to by zrozumiała.

ale jest stara panna, bez dzieci !

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze mojemu malzowi przez telefon powiedziała

"pana żona uciekła do mamusi"

wrrrrr cisnienie 200/200

baba 40 lat a zachowuje sie jak piętnastka. ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 12:04

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma co przepuszczać ani złotówki, bo niby cczemu?
    my tez wczesniej sie wyprowadzaliśmy i nie bylo zadnego problemu z kaucja itd! dała nam baba 2 tyg na znalezienie kogos i juz..po 1 dniu juz mielismy laske i wyprowadzka w ekspresowym czasie...
    nie wiem czemu ta wasza baba jest taka upierdliwa, przeciez tak czy siak nie bedzie mieszkanie puste bo macie ludzi, wiec o co jej kaman??!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złośliwa jest po prostu i tyle. no i co, ze uciekłas do mamusi? Musisz leżeć a maż w pracy a ktoś musi sie Tobą zająć. Mówię Ci postraszcie sądem :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 957 958 959 960 961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ