X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo chyba chce nam na zlosc zrobic...nie wiem o co moze jej chodzic :(
    albo chce tylko nas, ale juz wyprowadzeni jestesmy. co za swiat!

nie rozumiem ludzi ostatnio....

sory ze narzekam :((

ciekawe coo z wczasami bedzie, baba zamiast Łeby proponowała nam Wisłe, a ja jej mowie ze mam ciaze zagrozona i mam lezec... i ona nie wiedziala co to jest.;/

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedziala na to wszystko, ze moge byc w mieszkaniu, ze mam znajomych w szpitalu i jak zacznie sie cos dziac to po mnie przyjada.

pewnie, ze przyjada tylko jak sie zacznie cos dziac to juz bedzie za pozno bo strace dziecko;/ co za ludzieeeee !!!!

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    postrasze sądem, mam zaswiadczenie od gina o stanie zdrowia.

moge jeszcze żądać o zadoscuczynienie za stres w ciazy co moze zawazyc o stanie zdrowia dziecka .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 12:15

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja mialam przeboje z lokatorka ktora sie po nas wprowadziła, pisałam Wam o licznikach, pieniadzach itd! ale widze ze to male piwo przy TObie Groszku! choc ja sie tez nerwow najadłam i 100zł w tyłek...no ale juz po wszystkim! natomist u CIebie widze ze baba to wyjatkowa fanca, no jak tak można..co Ona serca nie ma...co to za ludź!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma co się z nią pieprzyć... jak ona po ostremu to wy też.. a co.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile tej kaucji?

atdcqtkf2affvuei.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;)

Groszku po pierwsze staraj się nie denerwować! Czego sie spodziewać po starej pannie? Nie są samebez przyczyny.. Dobrym pomysłem jest postraszenie u mnie sie sprawdzilo;) a ona zazdrości i myśli że mlodzi to się wystraszycie...

Livia i co u gin?

Pirelko w końcu pozytywy u Ciebie no i nastawienie! Nawet nie wiesz jak się cieszę ;)

Ja dzisiaj gorszy dzień,ciągle mnie mdli i spac sie chce a tu z chrzesniakiem musze siedziec i jeszcze za oknem wyją kosiarą i mnie do szału doprowadzaja... Wrrr

pirelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie zmartwiłam, mam schize że mam złe THS... bo sobie nawet tego nie badałam... jeny.

• Groszek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1500 zł kaucji, dla mnie to duzo pieniazków :)

trzeba ja postrachać :D

okropny ludź, a my za dobrzy bylismy... niech trafi teraz na potworów !
    naprawilismy jej skrzynke na listy...;/ małż wstawił nowy zamek, choc było zniszczone po porzednich lokatorach. nie ma co sie robic dobrym !

Mizzy, z tsh sie nie przejmuj..tez mam nie badane w ciazy, ale zyjemy :)

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jakaś masakra...z rana oki a teraz dramat :(
    mdli mnie jak byk, cały czas mam wrazenie ze musze isc do wc wymiotować...byłam w kuchni , robiłam zupe nagle nogi jak z waty, ciemno przed oczami, oblały mnie poty..ledwo dotarłam do łozka, rozebrałam sie do majtek bo mnie taki gorąc oblał i ledwo zyje....straszne :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 13:00

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku wiem co czujesz, ja do tego wymiotowalam ciagle, teraz tylko rano.

MIzzelko spokojnie, TSH zrobisz ale pewnei i tak dobrze Ci wyjdzie:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo i własnie było żyganko palce lizać...ledwo dobiegłam do wc....no to sie chyba zaceło, tylko dlaczego w 11 tyg!!! :(:(:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn ze dlugo i tak Cie nie pomeczy:)

podbno jak spada Beta i funcje przejmuje lozysko to mniejsze mdlosci takze niedlugo powinno ustapic,

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby...kurde oby to bylo jednorazowe, jutro musze jechac 20 km do szpitala na badania...nie wiem jak to zrobie, dzis ledwo zyje!! :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumiepo pierwsze nikt nie choruje u mnie na to w rodzinie.
    po drugie jakby dziecko źle się rozwijało to już bym w 9 tyg poroniła
    po trzecie dziecko w 6t+3d nie mialoby odpowiednich wymiarów i źle by pewnie pikawka chodziła. a chodziła 130 uderzen na minute.
    po czwarte takie objawy jak senność itp to kazda z nas ma, ja lubilam spac i przed ciążą :D
    no ale przed ciążą nie badalam sobie tego TSH i sama nie wiem, teraz jakaś schiza mi się włączyła. ale w szyi nie mam nic spuchniętego, cycki rosną, brzuch pobolewa, mdlości są, jak nie zjem to bełtnę, trądzik tradycyjnie jest, kudłacze mi jakoś szybko rosną, chyba bd chłopak, bo futro na nogach szybko sie pojawia ale i przed ciaza tak mialam :< no i przytyć przytyłam 10kg w ciagu 4 lat.. ale dieta mojego męża i teściowej do tego doprowadziła :D i odstawienie tabletek... hormony poszalały.

Groszku trzymaj sie i nie daj sie.. Ty serio masz szczęście do ludzi... siedz u mamusi ile sie da i odpoczywaj a nie.. z babskiem sie nie przekrzykuj... mozna isc do prawnika i wytyczyć pismo że wywołuje stres itp że na kota sie godzi a na dziecko nie itp..

rudasku nad kuchnią ciepło, na zewnątrz ciepło, to nie byl dobry pomysł, wypij wodę z lodem i odpocznij :)

ciekawe jak livia z wizytą..

A nastawienie widzę że pięknie się poprawiło Pirelko.. i tak ma być :) wszystko jets na dobrej drodze i niedlugo wątek przerodzi się w oczekiwanie na dzidziusia :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga u gina OK wszystko, bylam na pogaduchach i ustalić co robimy z moja podwyższona prolaktyną. Przez 3 tyg mam brać 1/2 tabletki zamiast 1/4 i po tym czasie do kontroli ;-)

Własnie byłam u weterynarz i 213zł poszło... Nagadałyscie o tym zapachu z pyszczka i wyszło że mój Bazyli ma zapalenie przydziąsła czy przyziębia jakoś tak to nazwała co wiecej tego nie da się wyleczyc jedynie zaleczyć więc zastrzyki co miesiąc do konca zycia. Do tego mam dla niego spray do pyszczka a jutro rano mam z nim jechac na badanie krwi pod kątem nerek. Ech to już nie chodzi o sam zapach z pyszczka ale jego to boli jak je i schudl mi ostatnio 0,5kg :(
    Kupiłam też krople na kark na odrobaczenie dla wszystkich trzech bo z tabletkami nie da rady a kropelki 38zl zamiast 7zł za tabletkę. Ech kociaki moje no :D

Groszku postraszcie ją ostro, bo baba leci w kulki ostro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 13:09

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i w sumie przed ciążą miałam super wyniki w sensie tych USG, gdyby hormony byly nie ok, to endo nie mialabym aż 15mm... pęcherzyki pękały, bo płyn był... czego ja sie cholera u siebie doszukuje? gin powiedział wtedy ze ciąża to kwestia czasu i wyluzować tyłek (latwo powiedziec niedlugo rok i nic) i mowil ze do 3 miesiecy jak sie nic nie pojawi to znow przyjsc i w 3 miesiacu obserwacji pykło :D a wykres temp mialam odpowiedni nic nie skakało.. gin nawet przyznał że wykres piękny i sie rajcował że ktoś coś takiego robi i ze znam takie pojęcia itp.. śmiał się że moglabym instruktorką być.. :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki ze pisze, ale musialam to sobie napisać żeby doszło do tego mojego zakutego łba :D

livia jaka szkoda ;/ biedaczek :( ale dobrze że już się działa i nic dziwnego że go bolało... aby szybko się wykurował.

jak mąż przyjedzie to prolaktyna spadnie :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej podskoczy jeszcze :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee relaks raczej bd :D

‹‹ 958 959 960 961 962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ