Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku obierałam ziemniaki i mnie olsniło. Jak wy tą umowę o wynajem podpisywaliście? Bo jak ja wynajmowałam to okres wynajęcia był rok z możliwościa wczesniejszego wypowiedzenia przez jedną ze stron z miesięcznym okresem. Musisz mieć w umowie zapis i terminie wypowiedzenia i wtedy ona może was cmoknąć.
-
no dokladnie ,Livka ma racje...w kazdej umowie taki zapis powinien nyc i u WAs tez..bo nawet jak sciagneła z neta umowe to tam tez jest....i nie ma prawa nic zrobic, m-c od wypowiedzenia mija, WAs nie ma a kase ma oddać@!
-
dokładnie...albo tekst ze zwiałas do mamusi...a co ja to interesi gdzie TY jestes! przeciez to obca baba! ale ludzie potrafią być uciązliwi itd! szkoda gadac!
Groszku popatrz dobrze na umowe i sprawdz czy masz ten zapis..jak masz to jestes na wygranej pozycji! -
witam dziewczyny mam pytanie czy testy ciazowe sa 100% pewne i wykrywaja ciaze? staram sie o malenstwo wczoraj mialam dostac @ i nic dzis to samo zdziwilo mnie to ze zero nabrzmialaych piersi ostatnio 10dni po owu ktora byla stwierdzona testami tak jak sie skonczyla mialam negatywne paski 3dni temu zostalo mi w paczce i co 2 kreski test mi wyszedl negatywny dzis ale byl z 2ego moczu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:22
-
wiesz co raczej wykrywaja jak jest ciąza taka 100%...ja robiłam 5 dni po @ i ledwo nasikałam a juz były 2 kreski!
spróbuj powtórzyć za 2 dni..może jestes w ciazy a masz jeszcze małe stęzenie HCG dlatego nie wykrył testTolcia25 lubi tę wiadomość
-
Nie ma zadnego zapisu kobity w przypadku wczesniejszej rezygnacji, umowa na pol roku.
W ogole baba sobie mysli ze pewnie to specjalnie zrobilismy bo w maju w ciazy bylam ale pod koniec, przeciez nie na poczatku! I teraz mysli ze te pol roku to bylo umyslnie, a jeszcze wczesniej wypowiadamy... miala byc umowa na rok ale malz negocjowal.
A teraz dzwonil ze niby sie zgodzila na rodzinke z dzieckiem, ale juz nie wiem czy po takim zamieszaniu beda chcieli to mieszkanie...jutro mieli podpisywac. I jak od nich kaucje dostanie to nam da. A jak jej nie dadza, to co?? Co za babsztyl
-
Groszku, jak sie Oni zgodzą to weź kaucje od nich dla siebie! W umowie powinnas miec zapisane ile dałaś babie, wiec tyle samo niech oni ci dadza z reki do reki! u nas tak bylo...zeby nie robić zamieszania, nasza kasa została u włascicielki a nam panienka dała do reki równowartość..i po sprawie! Przeciez Oni chcac wynająć pewnie zdaja sobie sprawe ze kaucje sie płaci i ze Wy tez daliście! wiec tak zrób..nie uzeraj sie z baba tylko jesli sie zgodziła na nich, a Oni nadal zainteresowani, to kase niech WAm dadza i po sprawie!
-
To dziwna ta umowa jak nie ma tego zapisu... a przepraszam gdybyś nie daj boże musiala leżeć w szpitalu do końca ciązy to co? Też kazalaby Ci tam dalej mieszkać? Takich ludzi to bym ubijała - jednego debila mniej na świecie a nie tak nam tlen kradnie...
No jakoś ja z Rudaskiem takie bojowe jesteśmy, strach się bać
-
Jejku mój Bazyli przyszedł jeść, ale super. Kurcze teraz mam wyrzuty sumienia, że wcześniej z nim nie pojechałam i tak sie męczył, myślałam, ze taki jego urok z tym smrodkiem z pyszczka... Groszku to dzięki Tobie, ze ten temat zaczęłaś :* Normalnie kocham Was Dziewczynki