Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj nie...nie mam czasu tak na niego czatować
poza tym jutro go nie ma nawet, może na piątek coś się z terminów zwolni to skoczę najwyżej, a jak nie to w poniedziałek zapytam
Z tego co mi mówił wcześniej, że nie należy odstawiać bo nie wiadomo jak organizm zareaguje, może utrzymać jakiś czas w normie albo od razu podbić powyżej normy.Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam , mam dosc nieregularne cykle, co 30/35/28 dni. Różnie, nawet jest ciężko wyliczyć. 26 czerwca zaczął mi się okres, a w 4 dniu okresu tj. 30 czerwca , współżyłam (gdyz okresuu nie było juz prawie ani śladu) bez zabezpieczenia z "finałem" , później 5 lipca( te daty pamietam , a bylo ich znacznie wiecej). Staramy się o dzidzie, i byc moze sama ukladam w glowie różnie scenariusze. Zastanawia mnie jednak to co ie dzieje z moim organizmem gdyz mam taki bialy sluz, jakby zostawic krem do wyschniecia , polaczony a taka bialo przezroczysta mazia, latam jak glupia do lazienki, boli mnie nerka, glowa , nie mam ochoty czegokolwiek jeść, a w dodatku podniosła mi sie temperatura. Co o tym myslec ?
Skopiowałam Wam mój poprzedni post, dzis zrobilam rano test z porannego, naokolo miejsca krechy pojawily sie jej boczki, taki zarys jasny, na drugim tescie jakos cos jasnego jest... a teraz zauwazylam jasnorozowa krew... Co jest? -
Hejka kobietki;-) z samego rana wpadam jak burza
Odpisuje na zaleglosci:
Wczoraj wrocilismy pozno z mama od lekarza. Ale jestem pozytywnie nastawiona;-) super lekarka, doswiadczenie mega i konkretna, super czlowiek (chyba wynagrodzenie tych ludzi na ktorych trafiam ostatnio;-p)...wybadala mame wzdluz i wszerz i heja do diagnostyki do Kliniki. Dzis maja dzwonic w sprawie terminu. Podniosla nas kobieta na duchu, zaluje ze wczesniej do niej nie trafilismy. Od razu skierowanko i biora sie za mame...
Trzymajcie kciuki, dzis mezus idzie umowe rozwiazywac w sprawie mieszkanka. Jeszcze jakies 4 osoby maja go ogladac, o ile ta kobietka dzis nie podpisze umowy. Oby sie udalo.
Pirelka, ale kombinacji z ta prolaktynapolowka polowki:p
Livka, oby Twoj kotek wyzdrowial. A jaki on ladniutki;-) ja tez musze sie z moim wybrac
Sloneczna dzieki za wszelkie rady, teraz wiem o co kaman i jak dzialac;-)
Przedszkolanka, Rudasek...wspolczuje Wam serdecznie z powodu tych mdlosci i wymiotow...co za okropienstwo. Mam nadzieje ze kwestia tygodnia max dwoch i wsio minie bez sladow...
Z tymi rozstepami sobie poradzimy, ja tak mysle...przeciez musimy byc sexi mamy;-) zastanawiam sie nad olejem kokosowym albo balsamem Palmersa- ktos mi go niedawno polecal...swedza mnie okreslone czesci ciala wlasnie:-/ i to tak na ostro.
U mnie slonko powoli wstaje, ale czuje ze juz upalu dzis nie bedzie. W koncu moze bedzie czym oddychac!
Wczoraj mialam smaka na prazynki naturalne plus sos czosnkowy wlasnej roboty, oj pychotamalz nie znosi czosnku i jego zapachu, nie chcial mi dac buzi na dobranoc
A i ta fasolke szparagowa po bretonsku robilam wczoraj.
Malzowi i rodzince smakowalo. Bylam w szokuja tez sie uraczylam ta mieszanka wybuchowa na noc, ale koldra nie latala na szczescie;-) szczerze polecam
znaczy fasolke polecam, bron Boze latajaca koldre;-p
Dostalam ochrzan od malza wczoraj: ze mam lezec i ze w ogole sobie z tego jaja wszystkiego robie. Ehhh i zaczelam miec wyrzuty sumienia. Tez tak myslicie?.a mnie tak wszystko swierzbi:-/ nie moge wysiedziec w miejscu... obym tylko nic nie nabroila
Livka, czy Ty po KOGOS wybierasz sie dzis na lotnisko? ?bedzie sie dzialo
Odnosnie sklepu Biedronki, uwielbiam ja...jest w niej praktycznie wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 06:40
-
Meduję sie i ja.....ale juz zaraz nikam bo wkoncu jade do tego szpitala robic badania choc cholernie mi sie nie chce!!!
Groszku u nas juz upał...juz jest pod 30 stopni, masakra!
Dobrze ze z mamcia wszystko oki i trafiła pod dobra opieke!
a Livka....pewnie juz doczekać sie nie może -
Livka juz wstała bo spać nie moze i nogami przebiera
Mój Kochany juz do mnie leci aktualnie (równe 24 godziny z jedna przesiadką) i o 17:40 koniec rozłaki
Ech jeszcze tyle godzin!
Groszku dobrze, że mama trafiła w dobre ręce ale może faktycznie bardziej się oszczędzaj?
A na prolaktynę to i tak z pirelką bierzemy połówki połówek tabletki, która ma może 1cm. Zasze jak mam ją rozcinac to ręka mi sie trzęsie
A u nas dziś chłodniutko jak na razie, akurat jak letnią sukienkę sobie przygotowałam na wieczór, no pewnie
Wypiję kawkę, ogarnę się i musze znowu Bazyla dorwać i na pobieranie krwi z nim jechać. Codziennie coś - wczoraj Młoda panikowała bo byłam z nia w laboratorium, dzisiaj kot a jutro R. ma badanie nasienia i też się stresujeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 08:32
-
u mnie rano wymioty- tak rano mnie gna i musze sie przytulac jakies 10 minut, potem juz lepiej
to i tak lepiej niz bylo bo wymitowalam calymi dniami a teraz moge chodzic do pracy
tato mi mowil ze od poniedzialku zapowiadaja upaly 34 stopnie.....
bedzie ciekawie.... -
cześć piękne
Groszku jak już takie pozytywy to i z mieszkaniem się uda
u mnie dzisiaj szaro buro i lejei tylko 15 stopni
Livia no to odliczanie dzisiaj wielkie,ale zleci Ci przy tym kocie i porządkach
Słoneczna a próbowałaś wieczorem przed snem coś wciskać na siłę i od razu zasypiać? Ja tak robię i rano jestem w stanie euthyrox wziąć i zjesc
a czytałam że teraz max 23 stopnie mają być przez 2 tygodnie
trzymam kciuki za wszystkie badania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 09:06
-
nick nieaktualnyHej !
A ja się w końcu wyspałam, bo ciągle jak nie rano praca to badaniadzisiaj luz i miałam się opalać rano, a tu nie ma słońca..
ale dobrze troszkę ochłonę
Dzisiaj idę na II zmianę to muszę w domku troszkę posprzątać i obiadek zrobić.
Livka będzie dobrze z badaniamia dzisiaj już będziesz cieszyć się Mężem
Groszku, fakt bierzemy już połowę z połowy tabletki, a teraz połowę z połówki przedzielę jeszcze na pół. Ha ha ha, cyrk
Trzymam kciuki za powodzenia
Patrzę czy na jutro się jakiś termin do gina nie zwolni, ale na razie nicWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 09:45