X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie...nie mam czasu tak na niego czatować :D poza tym jutro go nie ma nawet, może na piątek coś się z terminów zwolni to skoczę najwyżej, a jak nie to w poniedziałek zapytam ;)
    Z tego co mi mówił wcześniej, że nie należy odstawiać bo nie wiadomo jak organizm zareaguje, może utrzymać jakiś czas w normie albo od razu podbić powyżej normy.

Groszek lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak i tak w poniedziałek idziesz to nie jest źle, wytrwasz :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie..jednak wizytę mam 5 sierpnia, we wtorek..

• livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to całkowicie zmienia postać rzeczy... do wtorku nie wiem czy wytrzymasz :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wytrzymam, silna jestem przecież :P ha ha ha.

U mnie otworzyli drugą fajną dużą Biedronkę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 17:53

• livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weki w Biedronce nie byłam, ciągle mi nie po drodze :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie bo w Twojej okolicy nie ma.. u Nas jest, ale taka mała, że aż nie chce się do niej chodzić. Teraz otworzyli troszkę dalej większą, przestronną i pusto na razie od ludzi, zero kolejek :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dojrzą to pustki się skończą :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce im się chodzić kawałek dalej, wolą kisić się w małej :P Leniuchy niemyte :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha oby oby :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza ;)

Ja znowu z kibelkiem...ale musiałam wejść i się pożalić bo na biodrze rozstępa znalazłam!! No i kremik poszedł w ruch :p

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • czekajacnaIIkreski Nowa

Wysłany: 30 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , mam dosc nieregularne cykle, co 30/35/28 dni. Różnie, nawet jest ciężko wyliczyć. 26 czerwca zaczął mi się okres, a w 4 dniu okresu tj. 30 czerwca , współżyłam (gdyz okresuu nie było juz prawie ani śladu) bez zabezpieczenia z "finałem" , później 5 lipca( te daty pamietam , a bylo ich znacznie wiecej). Staramy się o dzidzie, i byc moze sama ukladam w glowie różnie scenariusze. Zastanawia mnie jednak to co ie dzieje z moim organizmem gdyz mam taki bialy sluz, jakby zostawic krem do wyschniecia , polaczony a taka bialo przezroczysta mazia, latam jak glupia do lazienki, boli mnie nerka, glowa , nie mam ochoty czegokolwiek jeść, a w dodatku podniosła mi sie temperatura. Co o tym myslec ?
    Skopiowałam Wam mój poprzedni post, dzis zrobilam rano test z porannego, naokolo miejsca krechy pojawily sie jej boczki, taki zarys jasny, na drugim tescie jakos cos jasnego jest... a teraz zauwazylam jasnorozowa krew... Co jest?:(

• livia30 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wybierzesz się na betę do laboratorium? Jeśli ta krew się nie rozkręci w @.

Aga już rozstęp? :O szybko działaj bo będziesz w prążki jak ja :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam cale biodra w rozstepach...masakra,no ale co zrobic...

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kobietki;-) z samego rana wpadam jak burza :-)
    Odpisuje na zaleglosci:

Wczoraj wrocilismy pozno z mama od lekarza. Ale jestem pozytywnie nastawiona;-) super lekarka, doswiadczenie mega i konkretna, super czlowiek (chyba wynagrodzenie tych ludzi na ktorych trafiam ostatnio;-p)...wybadala mame wzdluz i wszerz i heja do diagnostyki do Kliniki. Dzis maja dzwonic w sprawie terminu. Podniosla nas kobieta na duchu, zaluje ze wczesniej do niej nie trafilismy. Od razu skierowanko i biora sie za mame...;-)

Trzymajcie kciuki, dzis mezus idzie umowe rozwiazywac w sprawie mieszkanka. Jeszcze jakies 4 osoby maja go ogladac, o ile ta kobietka dzis nie podpisze umowy. Oby sie udalo.

Pirelka, ale kombinacji z ta prolaktyna :-O polowka polowki:p
    Livka, oby Twoj kotek wyzdrowial. A jaki on ladniutki;-) ja tez musze sie z moim wybrac
    Sloneczna dzieki za wszelkie rady, teraz wiem o co kaman i jak dzialac;-)
    Przedszkolanka, Rudasek...wspolczuje Wam serdecznie z powodu tych mdlosci i wymiotow...co za okropienstwo. Mam nadzieje ze kwestia tygodnia max dwoch i wsio minie bez sladow...
    Z tymi rozstepami sobie poradzimy, ja tak mysle... ;-) przeciez musimy byc sexi mamy;-) zastanawiam sie nad olejem kokosowym albo balsamem Palmersa- ktos mi go niedawno polecal...swedza mnie okreslone czesci ciala wlasnie:-/ i to tak na ostro.

U mnie slonko powoli wstaje, ale czuje ze juz upalu dzis nie bedzie. W koncu moze bedzie czym oddychac!;-)

Wczoraj mialam smaka na prazynki naturalne plus sos czosnkowy wlasnej roboty, oj pychota ;-) malz nie znosi czosnku i jego zapachu, nie chcial mi dac buzi na dobranoc :-(

A i ta fasolke szparagowa po bretonsku robilam wczoraj.
    Malzowi i rodzince smakowalo. Bylam w szoku :-) ja tez sie uraczylam ta mieszanka wybuchowa na noc, ale koldra nie latala na szczescie;-) szczerze polecam :-) znaczy fasolke polecam, bron Boze latajaca koldre;-p

Dostalam ochrzan od malza wczoraj: ze mam lezec i ze w ogole sobie z tego jaja wszystkiego robie. Ehhh i zaczelam miec wyrzuty sumienia. Tez tak myslicie?.a mnie tak wszystko swierzbi:-/ nie moge wysiedziec w miejscu... obym tylko nic nie nabroila :-(

Livka, czy Ty po KOGOS wybierasz sie dzis na lotnisko? ? :) :) bedzie sie dzialo :D
    Odnosnie sklepu Biedronki, uwielbiam ja...:-) jest w niej praktycznie wszystko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 06:40

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meduję sie i ja.....ale juz zaraz nikam bo wkoncu jade do tego szpitala robic badania choc cholernie mi sie nie chce!!!
    Groszku u nas juz upał...juz jest pod 30 stopni, masakra!
    Dobrze ze z mamcia wszystko oki i trafiła pod dobra opieke!
    a Livka....pewnie juz doczekać sie nie może :):)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka juz wstała bo spać nie moze i nogami przebiera :D Mój Kochany juz do mnie leci aktualnie (równe 24 godziny z jedna przesiadką) i o 17:40 koniec rozłaki :D Ech jeszcze tyle godzin! :D

Groszku dobrze, że mama trafiła w dobre ręce ale może faktycznie bardziej się oszczędzaj?
    A na prolaktynę to i tak z pirelką bierzemy połówki połówek tabletki, która ma może 1cm. Zasze jak mam ją rozcinac to ręka mi sie trzęsie :D

A u nas dziś chłodniutko jak na razie, akurat jak letnią sukienkę sobie przygotowałam na wieczór, no pewnie :D

Wypiję kawkę, ogarnę się i musze znowu Bazyla dorwać i na pobieranie krwi z nim jechać. Codziennie coś - wczoraj Młoda panikowała bo byłam z nia w laboratorium, dzisiaj kot a jutro R. ma badanie nasienia i też się stresuje :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 08:32

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie rano wymioty- tak rano mnie gna i musze sie przytulac jakies 10 minut, potem juz lepiej
    to i tak lepiej niz bylo bo wymitowalam calymi dniami a teraz moge chodzic do pracy

tato mi mowil ze od poniedzialku zapowiadaja upaly 34 stopnie.....
    bedzie ciekawie....

atdcqtkf2affvuei.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć piękne :)

Groszku jak już takie pozytywy to i z mieszkaniem się uda :)

u mnie dzisiaj szaro buro i leje :O i tylko 15 stopni :O

Livia no to odliczanie dzisiaj wielkie,ale zleci Ci przy tym kocie i porządkach :)

Słoneczna a próbowałaś wieczorem przed snem coś wciskać na siłę i od razu zasypiać? Ja tak robię i rano jestem w stanie euthyrox wziąć i zjesc :)
    a czytałam że teraz max 23 stopnie mają być przez 2 tygodnie :P

trzymam kciuki za wszystkie badania!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 09:06

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !

A ja się w końcu wyspałam, bo ciągle jak nie rano praca to badania :) dzisiaj luz i miałam się opalać rano, a tu nie ma słońca.. :) ale dobrze troszkę ochłonę :D

Dzisiaj idę na II zmianę to muszę w domku troszkę posprzątać i obiadek zrobić.

Livka będzie dobrze z badaniami ;) a dzisiaj już będziesz cieszyć się Mężem :D

Groszku, fakt bierzemy już połowę z połowy tabletki, a teraz połowę z połówki przedzielę jeszcze na pół. Ha ha ha, cyrk :D
    Trzymam kciuki za powodzenia :)

Patrzę czy na jutro się jakiś termin do gina nie zwolni, ale na razie nic :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 09:45

‹‹ 961 962 963 964 965 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ