Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no i oby sie udalo wszystko Groszku!
Mojej tez smierdzi z japki ale mysle ze raz ze starosci a dwa z karmy, bo takie jakies ma chrupki smierdzące
a co do tego ze jestescie Kochane to tak!
z innego tematu własnie dziewczyna mi poszła na poczte wysłać tabletki, takze nie musze dupy zawracac lekarce!
jak dobrze ze jestescie!!! :* -
dziewczynki dzieki !!!!!!!!!!!
lece z mama do lekarza...jedziemy do Katowic, oby tez sie cos wyjasnilo...
a niby sie mam oszczedzac. nie ma jak;/
musi sie udac, musi byc okdzieki za wsparcie i za pomoc;-)
wieczorem Wam na wszystko poodpisuje:-)
ekipa na 100% superowa tutaj, na innym forum takiej nie mapirelka lubi tę wiadomość
-
słoneczna, zapalenie przyzębia ma, kamienia nie ma wcale, zabki zdrowe tylko dziąsła obolałe wiec choroba immunologiczna - nie do wyleczenia a jedynie do zaleczenia i zastrzyki do końca życia raz w miesiącu. Jutro jeszcze pobieranie krwi ma pod kątem nerek ale raczej tam nic się nie dzieje. Dzisiaj dostał już zastrzyk jeden, spray do pyszczka i nie kabani tak jak wczesniej
-
nick nieaktualnyAle dzisiaj dużo naskrobałyście, nie jestem w stanie nadrobić
Ja zmęczona po dzisiejszym dniu jak nie wiem coten upał mnie wykończy, jeszcze na spacerku byliśmy z Mężem po lesie.
Sprawdziłam wyniki prolaktyny i znowu mam za niskie bo 2,4, a norma jest od 4,79 do 23. Po obciążeniu mam 3,5 to byłoby ok.
I co mam znowu przedzielić te 1/4 tabletki?! Chciałam znowu iść do gina, ale nie ma terminów aż do 6 sierpniato wcześniej będę na usg.
Nie będę brać w niedziele tabletki i w poniedziałek na usg się dowiem, ale może by brać raz na 2 tyg. 1/4 .. hm.. zadam Mu pytanie
Wiem, że niektóre z Dziewczyn biorą raz na 2 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 17:15
-
nick nieaktualnysłoneczna biorę bo tak zalecił mi ginekolog, początkowo jak badałam po obciążeniu miałam za wysokie, z tego co pamiętam kilkanaście razy wyższe, dostałam 1/2 tabletki i spadło poniżej, dostałam 1/4 tabletki i było pięknie, książkowo. Jakieś 3 mies. nie badałam i znowu poniżej normy.
-
nick nieaktualnyha wyczytałam, że niska prolaktyna nie jest zła, gorzej jak jest za wysoka
także nie martwię się na zapas, ponoć nie wpływa niekorzystnie, ale w pon. zapytam gina o to i zobaczymy co zaleci, na razie niedzielną dawkę sobie podaruję i najwyżej zażyję w pon jeszcze połowę z 1/4
-
nick nieaktualnyDałabym radę
albo odgryzę kawałek, ha ha ha
Ciekawe co Wąs każe mi zrobićnormalnie jakby był wolny termin jutro znowu bym pojechała jak jakaś masochistka
Livia, Twój Mąż o której jutro przylatuje?szykujesz się?
ps. Normalnie kupiłam sobie dzisiaj bluzkę w C&A, pamiętasz taką z motylem? Była po 50 zł i nie chciałam jej nawet mierzyć bo zdzierstwo..i dzisiaj była po 14,90kupiłam, a co !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 17:34
-
No mają przeceny fajne teraz, ostatnio byłam z Majką i też ją obkupiłam
Mężuś wraca jutro o 17:40, teraz pewnie już do helikoptera wsiada i leci na lotnisko w Brazylii
Pewnie Wąs będzie Ci kazał odstawić Dostinex na razie tak jak mi teraz kazał 3 tyg brać więcejMożesz zrobić tak jak ja jakiś czas temu, wpadłam do luxmedu i między pacjentkami go dorwałam i spytałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 17:37