X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka zobacz czy skomentował Ci już wynik, pewnie będzie "wynik poza granicami normy laboratoryjnej, wymagana konsultacja w normalnym trybie" :D

Wróciłam już z Bazylem od weterynarza, dzisiaj 113zł poszło, ja piernicze. Weterynarz dobra fucha :D Dobrze, że najmłodszy wcale nie choruje ale może dlatego, ze zdrowo się odzywia - ptaszki, myszki :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zdziwiłam się jak powiedział mi "widziałem, że beta niska. A szkoda". Ostatnio widziałam, że są tam komentarze.. ale mógłby napisać jakieś zalecenie, a nie jakieś bzdury :P

Livia to faktycznie weterynarz kosztuje, dobry zawód :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie skomentował :P

• livia30 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj jak wyszłam to tez od razu mówił "wyniki super tylko ta prolaktyna". Potwierdza się to co podejrzewałam - przygotowuje się zanim poprosi pacjentkę do gabinetu i to jest super bo wiadomo już o czym rozmawiamy.

A te komentarze to niestety maja odgórnie ustalone, z automatu zaznaczają tylko co ma się wyświetlić ;-)

Majka planuje byc weterynarzem i dobrze, będzie mnie utrzymywać na starość :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 10:36

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze isc dzisiaj kupic sobie stroj na praktyki, bo teraz pomykam w fartuchu. No i mam dylemat bo w normalny rozmiar sie nie zmieszcze, a jak kupie taki ciazowy to pozniej bede wygladac jak w worku...

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa będziesz musiała zainwestować w dwa ;) na ciąże i później :D

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie chcialabym tego uniknac pirelka :) spodnie to i tak z gumą kupie bo nie lubie jak mnie cos uciska, a praktycznie caly czas sie siedzi, a gore chyba kupie w swoim rozmiarze i najwyzej bede chodzila porozpinana :)

Cena dwoch kompletow to 400 wiec srednio mi sie to usmiecha...

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, uroki ciąży ;) U mnie też są fartuchy, ale nie zamierzam długo pracować :D

necierpliwa to dobry pomysł z tym niezapinaniem, też przeszło mi to przez myśl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, udało mi się wstrzelić na jutro do gina :) coś się zwolniło i bach zarezerwowałam na 8:40 :) problem z głowy, będę wiedzieć co i jak :P a wejdę chyba z hasłem "nie mogę bez doktora żyć ;)" :P

niecierpliwa21, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ha, uroki ciąży ;) U mnie też są fartuchy, ale nie zamierzam długo pracować :D

necierpliwa to dobry pomysł z tym niezapinaniem, też przeszło mi to przez myśl.

Szkoda kasy, potrzebuje raptem tylko na październik i listopad, 25.11 mam termin. Mysle ze wszyscy zrozumieją czemu nie zapinam :)

pirelka lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja :)

Groszku trzymam kciuki, niech sie wszystko uda :)

Pirelko git majonez że jednak udało się wcześniej bo te dzielenie tabletek jest dość zabawne :D

Livia pewnie ekscytacja cały dzien :D nie dziwie sie :) a młoda w sumie dobrze zeby tym weteryniarzem byla :D w mieście to jest dobra fucha, gorzej na wsi.. uwierz mi... różne cuda nie widy sie dzieją..

Rudasek jedz! :P mniej a częściej, złota zasada :)

Niecierpliwa, niestety fartuch to nie płaszczyk że ładnie się ułoży nawet po ciąży... eee jak perfumy z lotniska cie kuszą i wakacje w egipcie to chyba nie aż taki wydatek :) możesz potem odsprzedać ciążowy :) musi być koniecznie zapięty? ja ile razy jak widzialam a to w aptece a to w szpitalu to normalnie rozpięte fartuchy miały i białą bluzkę i brzuszek ładnie się eksponował :P

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa to faktycznie niedługo, myślę, że ze zrozumieniem nie będzie problemu ;)
    mizzelka faktycznie, ciekawe co mi zaleci :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no już chyba kolejne dzielenie tabletki to juz by była przesada hahah :D to niech ci da mikroskop do dzielenia :D

no pewnie... w takim stanie to każdy tak chodzi, jeszcze nie widzialam zeby w zapiętym chodziły kobietki... bo pewnie by był chodzący worek, a tak to widać że w ciąży :D

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wersje zimowe
    1. Kolor taki malinowy bym chciała
    gn77034vv63q_t.jpg

2. Kolor też malinowy jak na poprzedniej fotce
    2lkufxa1std8_t.jpg

Wersje letnie
    3. Ten typ w granacie
    ftddigkwi6i6_t.jpg

4. Lub ten też granat
    63v2zcmle77s_t.jpg

I spodnie
    p3xs81uhj7te_t.jpg

Co myślicie ??? Które lepsze ?

nxbhnwz.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1 praktyczne... ja np nie lubię długich rękawów :) bo mi przeszkadzają a jednak w szpitalu czy w pomieszczeniu nie bd aż tak zimno :) a malinowy ładny kolor ale mocno intensywny :)

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka fartuchy to ja mam, potrzebuje teraz taki stroj do gabinetu i na zajecia :) spodnie i koszula

Malinowe mam crocsy :) wiec bedzie pasowal, a granatowe takie buty medyczne z scholla pod kolor butow dobieram zeby pasowalo do siebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:23

nxbhnwz.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie sie podoba ten błekitny ale ja w ogóle ostatnio mam świra na punkcie błękitnego koloru :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet avatar masz błękitny widzę :D

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi kolorami to pewnie wezme ten jaki bedzie, najbardziej zastanawiam sie nad tym rekawem 3/4 czy dlugi...

Livia blekitny tez mi sie podoba :)

nxbhnwz.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak kazdy lubi.. ja np nie lubie długich bo mnie denerwuje to że mi się coś fajda i jeszcze się ubrudzi od kurzu czy od czegoś ;)

‹‹ 962 963 964 965 966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ