X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka zobacz czy skomentował Ci już wynik, pewnie będzie "wynik poza granicami normy laboratoryjnej, wymagana konsultacja w normalnym trybie" :D

Wróciłam już z Bazylem od weterynarza, dzisiaj 113zł poszło, ja piernicze. Weterynarz dobra fucha :D Dobrze, że najmłodszy wcale nie choruje ale może dlatego, ze zdrowo się odzywia - ptaszki, myszki :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zdziwiłam się jak powiedział mi "widziałem, że beta niska. A szkoda". Ostatnio widziałam, że są tam komentarze.. ale mógłby napisać jakieś zalecenie, a nie jakieś bzdury :P

Livia to faktycznie weterynarz kosztuje, dobry zawód :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie skomentował :P

• livia30 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj jak wyszłam to tez od razu mówił "wyniki super tylko ta prolaktyna". Potwierdza się to co podejrzewałam - przygotowuje się zanim poprosi pacjentkę do gabinetu i to jest super bo wiadomo już o czym rozmawiamy.

A te komentarze to niestety maja odgórnie ustalone, z automatu zaznaczają tylko co ma się wyświetlić ;-)

Majka planuje byc weterynarzem i dobrze, będzie mnie utrzymywać na starość :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 10:36

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze isc dzisiaj kupic sobie stroj na praktyki, bo teraz pomykam w fartuchu. No i mam dylemat bo w normalny rozmiar sie nie zmieszcze, a jak kupie taki ciazowy to pozniej bede wygladac jak w worku...

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa będziesz musiała zainwestować w dwa ;) na ciąże i później :D

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie chcialabym tego uniknac pirelka :) spodnie to i tak z gumą kupie bo nie lubie jak mnie cos uciska, a praktycznie caly czas sie siedzi, a gore chyba kupie w swoim rozmiarze i najwyzej bede chodzila porozpinana :)

Cena dwoch kompletow to 400 wiec srednio mi sie to usmiecha...

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, uroki ciąży ;) U mnie też są fartuchy, ale nie zamierzam długo pracować :D

necierpliwa to dobry pomysł z tym niezapinaniem, też przeszło mi to przez myśl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, udało mi się wstrzelić na jutro do gina :) coś się zwolniło i bach zarezerwowałam na 8:40 :) problem z głowy, będę wiedzieć co i jak :P a wejdę chyba z hasłem "nie mogę bez doktora żyć ;)" :P

niecierpliwa21, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ha, uroki ciąży ;) U mnie też są fartuchy, ale nie zamierzam długo pracować :D

necierpliwa to dobry pomysł z tym niezapinaniem, też przeszło mi to przez myśl.

Szkoda kasy, potrzebuje raptem tylko na październik i listopad, 25.11 mam termin. Mysle ze wszyscy zrozumieją czemu nie zapinam :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja :)

Groszku trzymam kciuki, niech sie wszystko uda :)

Pirelko git majonez że jednak udało się wcześniej bo te dzielenie tabletek jest dość zabawne :D

Livia pewnie ekscytacja cały dzien :D nie dziwie sie :) a młoda w sumie dobrze zeby tym weteryniarzem byla :D w mieście to jest dobra fucha, gorzej na wsi.. uwierz mi... różne cuda nie widy sie dzieją..

Rudasek jedz! :P mniej a częściej, złota zasada :)

Niecierpliwa, niestety fartuch to nie płaszczyk że ładnie się ułoży nawet po ciąży... eee jak perfumy z lotniska cie kuszą i wakacje w egipcie to chyba nie aż taki wydatek :) możesz potem odsprzedać ciążowy :) musi być koniecznie zapięty? ja ile razy jak widzialam a to w aptece a to w szpitalu to normalnie rozpięte fartuchy miały i białą bluzkę i brzuszek ładnie się eksponował :P

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa to faktycznie niedługo, myślę, że ze zrozumieniem nie będzie problemu ;)
    mizzelka faktycznie, ciekawe co mi zaleci :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no już chyba kolejne dzielenie tabletki to juz by była przesada hahah :D to niech ci da mikroskop do dzielenia :D

no pewnie... w takim stanie to każdy tak chodzi, jeszcze nie widzialam zeby w zapiętym chodziły kobietki... bo pewnie by był chodzący worek, a tak to widać że w ciąży :D

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wersje zimowe
    1. Kolor taki malinowy bym chciała
    gn77034vv63q_t.jpg

2. Kolor też malinowy jak na poprzedniej fotce
    2lkufxa1std8_t.jpg

Wersje letnie
    3. Ten typ w granacie
    ftddigkwi6i6_t.jpg

4. Lub ten też granat
    63v2zcmle77s_t.jpg

I spodnie
    p3xs81uhj7te_t.jpg

Co myślicie ??? Które lepsze ?

nxbhnwz.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1 praktyczne... ja np nie lubię długich rękawów :) bo mi przeszkadzają a jednak w szpitalu czy w pomieszczeniu nie bd aż tak zimno :) a malinowy ładny kolor ale mocno intensywny :)

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka fartuchy to ja mam, potrzebuje teraz taki stroj do gabinetu i na zajecia :) spodnie i koszula

Malinowe mam crocsy :) wiec bedzie pasowal, a granatowe takie buty medyczne z scholla pod kolor butow dobieram zeby pasowalo do siebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:23

nxbhnwz.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie sie podoba ten błekitny ale ja w ogóle ostatnio mam świra na punkcie błękitnego koloru :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet avatar masz błękitny widzę :D

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi kolorami to pewnie wezme ten jaki bedzie, najbardziej zastanawiam sie nad tym rekawem 3/4 czy dlugi...

Livia blekitny tez mi sie podoba :)

nxbhnwz.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak kazdy lubi.. ja np nie lubie długich bo mnie denerwuje to że mi się coś fajda i jeszcze się ubrudzi od kurzu czy od czegoś ;)

‹‹ 962 963 964 965 966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ