Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Pirelka zobacz czy skomentował Ci już wynik, pewnie będzie "wynik poza granicami normy laboratoryjnej, wymagana konsultacja w normalnym trybie"
Wróciłam już z Bazylem od weterynarza, dzisiaj 113zł poszło, ja piernicze. Weterynarz dobra fuchaDobrze, że najmłodszy wcale nie choruje ale może dlatego, ze zdrowo się odzywia - ptaszki, myszki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj jak wyszłam to tez od razu mówił "wyniki super tylko ta prolaktyna". Potwierdza się to co podejrzewałam - przygotowuje się zanim poprosi pacjentkę do gabinetu i to jest super bo wiadomo już o czym rozmawiamy.
A te komentarze to niestety maja odgórnie ustalone, z automatu zaznaczają tylko co ma się wyświetlić
Majka planuje byc weterynarzem i dobrze, będzie mnie utrzymywać na starośćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 10:36
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie chcialabym tego uniknac pirelka
spodnie to i tak z gumą kupie bo nie lubie jak mnie cos uciska, a praktycznie caly czas sie siedzi, a gore chyba kupie w swoim rozmiarze i najwyzej bede chodzila porozpinana
Cena dwoch kompletow to 400 wiec srednio mi sie to usmiecha... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Ha, uroki ciąży
U mnie też są fartuchy, ale nie zamierzam długo pracować
necierpliwa to dobry pomysł z tym niezapinaniem, też przeszło mi to przez myśl.
Szkoda kasy, potrzebuje raptem tylko na październik i listopad, 25.11 mam termin. Mysle ze wszyscy zrozumieją czemu nie zapinampirelka lubi tę wiadomość
-
witam sie i ja
Groszku trzymam kciuki, niech sie wszystko uda
Pirelko git majonez że jednak udało się wcześniej bo te dzielenie tabletek jest dość zabawne
Livia pewnie ekscytacja cały dziennie dziwie sie
a młoda w sumie dobrze zeby tym weteryniarzem byla
w mieście to jest dobra fucha, gorzej na wsi.. uwierz mi... różne cuda nie widy sie dzieją..
Rudasek jedz!mniej a częściej, złota zasada
Niecierpliwa, niestety fartuch to nie płaszczyk że ładnie się ułoży nawet po ciąży... eee jak perfumy z lotniska cie kuszą i wakacje w egipcie to chyba nie aż taki wydatekmożesz potem odsprzedać ciążowy
musi być koniecznie zapięty? ja ile razy jak widzialam a to w aptece a to w szpitalu to normalnie rozpięte fartuchy miały i białą bluzkę i brzuszek ładnie się eksponował
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no już chyba kolejne dzielenie tabletki to juz by była przesada hahah
to niech ci da mikroskop do dzielenia
no pewnie... w takim stanie to każdy tak chodzi, jeszcze nie widzialam zeby w zapiętym chodziły kobietki... bo pewnie by był chodzący worek, a tak to widać że w ciążypirelka lubi tę wiadomość
-
Mizzelka fartuchy to ja mam, potrzebuje teraz taki stroj do gabinetu i na zajecia
spodnie i koszula
Malinowe mam crocsywiec bedzie pasowal, a granatowe takie buty medyczne z scholla pod kolor butow dobieram zeby pasowalo do siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:23