Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ale jedziecie tu z koksem...
no i nie dzwonili z Klinikinasza radosc trwała krótko...
blekitny sliczny, żólty tez... mnie osobiscie stójki zawsze wkurzały...w szyje mnie dźgały:P no i uwalone od pudru, jak sie makijaż zrobiło;/ wiec ja zawsze z kołnierzykiem wybierałam albo z takim wycieciem... ale może dla Ciebie akurat wygodne i lubisz:)
i dziewczyny maja racje, normalny rozmiar sobie kup i pod to jakas bluzeczka na ramiaczkach czy z krotkim rekawkiem i góra moze być śmiało rozpięta, u nas tak stażystki chodziły i ładnie to wygladalobo potem kase sie wyda a bedzie lezalo... ale to me zdanie tylko
a rękawy w mundurach mam krotkie, wg mnie bardziej praktycznie... tylko ze u nas na dzieciakach ciepło zawsze, nie wiem jak u Ciebie w gabinecie, ale mysle ze tez...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:45
-
hej Dziewczynki!
ja powróciłam....hmmm musialam babe w analityce troszke okłamać bo zaczeła mi gadać ze teraz jest przykaz robić te badania na czczoa mi ktoś powiedział ze nie i zjadłam poł kanapeczki...
ale zrobiłam, wyniki maja byc jutro ale nie wiem kiedy odbiore bo nie mam zamiaru jechac znów 20 km..mam dzwonić jutro do lekarza który tam bedzie i moze mi przywiezie do mojej przychodni
a oprócz tego to kupiłam 2 śpiochy
i sobie sweterek
heheh a teraz wciskam ogórkową ze by mnie nie zemdliło...
Groszku co jest, o co chodzi ??? -
no przed ciaza mialam ok, wiec mam nadzieje ze teraz nie bedize rewelacji zadnych (oby)
chociaz moja mama ma nadczynnosc;/ tylko, że jej wyszła w trakcie menopauzy..
zobaczy sie...
no panikuje konkretnie..jak mozna byc tak głupim i to przegapić;/
znaczy ja jestem głupia, nie Ty
ale tak jak to mowia własnie czuje sie "odmóżdżona" bedac w ciazy
chyba cos w tym jest, przynajmniej w moim przypadku..jakies ograniczenie umysłowe -
ja nawet nie wiem jaki mialam wynik hahha
i żyje. skoro by coś było nie tak to bym plamiła... albo ciąży nie donosiła... a u mnie jest wszystko ok..
nawet w witaminkach mam Jod, aż 150.. więc przeżyje.
Tak sobie po prstu tłumacze że nie każdy musi mieć tą przypadłość
i u mnie nikt na to nie choruje
ooo wlasnie odmóżdżenie jest konkretne, zaraz panika i szok, wczoraj gadalam z mamą a ona powiedziała mi tak: bo zaraz przyjadę i ci wyjebie ten laptop do rzekiwięc się totalnie uspokoiłam hahahah
ona to jest od ciorta
kochana
wlasnie na stopie jestesmy kolezenskiej... tzn mam szacunek do niej jak do mamy... ale mozemy o wszystkim pogadac.. a jak bylam mlodsza to zawsze bylam skryta... a zaluje bardzo że tyle lat stracilami dopiero przykre doswiadczenia pokazaly na kim moge polegac zawsze
-
właśnie sie zastanawiam czy kupić znow te witaminy(30tabletek) co mam czy nie bo one są do 12 tyg ciązy a coś mi gin gadał że później zmienimy na pharmaton czy coś.. a huk tam..
kupię i najwyzej jak te skonczę to dopiero sie wezmę za kolejne opakowanie nowych witaminek. -
tym bardziej że TSH jest najbardziej potrzebne do 12 tyg ciązy
no i u mnie upewnie mnie to ze beta elegancko rosła.. po ponad 2 tys potem ponad 5 tys i przyrost był o 166%.. gdyby cos bylo nie tak to moze cos z tarczyca, a tak to full luzik wypasikWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 13:04
-
a ja wzięłam i sie cieszę w sumie bo przez te cholerne mdłości mało jadłam i mogłam nie dać dziecku tyle ile on chce, choć teraz czuje że ciągle jestem na ssaniu
pasibrzuch:<
no już w sumie 23tydzien to mozna szalećja na razie nic nie oglądam, czekam do następnej wizyty i moze cos wtedy kupie
-
Ja to nawet nie wiem ile czego kupic, ciuszki to tak powoli kompletuje juz od poczatku ciazy. Teraz wózek, lozeczko, niania, komoda, posciele, wanienka, butelki, proszki do prania, kosmetyki. Musze sie z tym uporac do konca wrzesnia.
Na razie wybor komody mnie przerasta... -
Groszek wrote:dziewczyny, jeszcze jedna sprawa...
jaki macie sluz??
bo ja mam takiee mleko, normalnie jak z kranu leci ze mnie ;O
w sumie od poczatku tak miałam.... a niektore dziewczyny pisza, ze geste maja