Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć Livka...
podpisuję sie po Twoimi słowami do "kolezanki"!
Jakbyś mogła "Koleżanko" to wracaj na swój wątek i tam sie udzielaj...my tu nie potrzebujemy zamieszania itd! pozdrawiam!mizzelka lubi tę wiadomość
-
Fajnie, ze mamy siebie i mozemy sobie doradzac w wielu kwestiach
np. Livka juz doswiadczonato wiele wie
Rudasek, biedny Twój men.. naprawdea bąble mu wyskoczyły??
Niecierpliwa, to ładnie poszło w góregratulować ?
ale widziałam na fotce z brzuszkiem, ze szczuplutka jestes
Rudasek lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:KRemik polecony przeze mnie robi karierę
I pomyslec, ze to moja babcia go odkryła jak szukala czegoś na piety
dobre dobre!
a powiem CI Livka ze stojąc przy regale z kosmetykami dla dzieci, stała tam też Pani która miała na reku bobaska może miał ze 3 mce i kupowała cała serie tych rzeczy! kremy, balsamy, do kąpieli płyn itd! więc pewnie sie sprawdza! -
Groszek wrote:Fajnie, ze mamy siebie i mozemy sobie doradzac w wielu kwestiach
np. Livka juz doswiadczonato wiele wie
Rudasek, biedny Twój men.. naprawdea bąble mu wyskoczyły??
Niecierpliwa, to ładnie poszło w góregratulować ?
ale widziałam na fotce z brzuszkiem, ze szczuplutka jestes
Nie wyskoczyly, chyba dlatego ze szybko zareagował, trzymał z godzine reke w lodzie a pozniej cała noc w wiaderku z zimna wodanie ma bąbli ale palce sa inne, takie rozognione, zaczerwienione i gorące!
pisał ze póki co daje rade ale piecze!Groszek lubi tę wiadomość
-
Nie nie, bron Boze Livka, tak mnie nie zrozum
masz juz Bobasa, wiec wiesz o co kaman...
i np. moglas nam polecic ten kremik z Johnsonajest cudem !!
Niecierpliwa, to chyba dobrze ze tak w miare wolno? moze unikniesz rozstępów?smarujesz sie tym baby dreamem własnie??
Kondzio juz duzy -
słoneczna tez tak kiedyś chodziłam jak byłam mała i spałam na poduszce elektrycznej do tego
Olejek kamforowy jej wsadziłam i jakieś krople w aptece pani mi sprzedała bez recepty ale myślę, ze to już raczej antybiotyk tylko. No zobaczymy co lekarz dziś powie. Młoda pierwszy raz w życiu ma ból ucha (nie wiem jak się uchowała te 11 lat bez tego) więc w lekkim szoku jest
-
nick nieaktualnyCzasami sobie czytam Wasz wątek, chyba nie chcę się udzielać, chociaż bardzo tu miło, ale widzę więcej ciężarnych niż starających
ALE po prostu muszę się odezwać..
Mandragoro droga! Nie wprowadzaj dziewczyn w błąd. Nie jesteś lekarzem, jesteś lekarzem DENTYSTĄ a to NIE JEST to samo, studiowałaś 5 lat, a nie 6 tak jak lekarze, nie miałaś wielu, wielu przedmiotów, które na lekarskim są, mało tego, te typowo lekarskie miałaś znacznie ograniczone. Może masz kompleksy z tego tytułu, ale nie podawaj się za kogoś, kim nie jesteś, lekarz i lekarz dentysta to zupełnie inne zawody i Twoja wiedza na ogólno-medyczne tematy jest znacznie mniejsza niż lekarzy, wręcz nieporównywalna.
Dziękuję, dobranoc -
Nawiązując do wypowiedzi koleżanki wyżej..
ja jestem Logopedą, miałam wiele przedmiotów medycznych, znam układ człowieka i jego czynności od pasa w góre bardzo dobrze! i dzieci oraz ich rodzice też do mnie mówią przez doktor choć wcale nim nie jestem!
i tak jak kolezanka pisze też bym dumnie mogła napisać ze jestem lekarzem, bo wkońcu też lecze!
ale sie nie wypowiadam bo po prostu to nie boja działka i sie na tym nie znam!
-
grubson wrote:Czasami sobie czytam Wasz wątek, chyba nie chcę się udzielać, chociaż bardzo tu miło, ale widzę więcej ciężarnych niż starających
ALE po prostu muszę się odezwać..
Mandragoro droga! Nie wprowadzaj dziewczyn w błąd. Nie jesteś lekarzem, jesteś lekarzem DENTYSTĄ a to NIE JEST to samo, studiowałaś 5 lat, a nie 6 tak jak lekarze, nie miałaś wielu, wielu przedmiotów, które na lekarskim są, mało tego, te typowo lekarskie miałaś znacznie ograniczone. Może masz kompleksy z tego tytułu, ale nie podawaj się za kogoś, kim nie jesteś, lekarz i lekarz dentysta to zupełnie inne zawody i Twoja wiedza na ogólno-medyczne tematy jest znacznie mniejsza niż lekarzy, wręcz nieporównywalna.
Dziękuję, dobranoc
Niestety się mylisz, każdy lekarz dostaje na koniec studiów ten sam dyplom, zarówno stomatolodzy jak i Ci bez specjalizacji zdają taki sam egzamin państwowy pytania nie różnią się niczym więc poziom wiedzy musi być taki sam.
Wiedza każdego lekarza po studiach jest taka sama, póki się nie wyspecjalizuje
W tej chwili studia medyczne trwają 5 lat, lekarski i stomatologia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 11:49
-
livia30 wrote:Rudasku juz Ci pisałam jakiś czas temu, że musze się do Ciebie wybrać z moją wada wymowy
Ja na pedagogice miałam przedmiot "logopedia" ale za logopedę się nie uważam
Zapraszam!!
Choć moze ja wczesniej wpadne do CIe
wczoraj mówiłam mojemy R ze mam koleżanke z Gdyni a On do mnie " no to jedziemy "hahahahha
-
Groszek wrote:Nie nie, bron Boze Livka, tak mnie nie zrozum
masz juz Bobasa, wiec wiesz o co kaman...
i np. moglas nam polecic ten kremik z Johnsonajest cudem !!
Niecierpliwa, to chyba dobrze ze tak w miare wolno? moze unikniesz rozstępów?smarujesz sie tym baby dreamem własnie??
Kondzio juz duzy
Pewnie, że dobrze, mnie do szczęścia przybieranie na wadze nie jest potrzebne, zwłaszcza że Konradek waży nawet ciut więcej niż na tym etapie norma.
Zaczęłam smarować się babydreamem jakoś w zeszłym miesiącu, wcześniej nie używałam niczego i jestem bardzo zadowolona. Nawet mój J. go używa heheGroszek lubi tę wiadomość