X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Livka...
    podpisuję sie po Twoimi słowami do "kolezanki"!
    Jakbyś mogła "Koleżanko" to wracaj na swój wątek i tam sie udzielaj...my tu nie potrzebujemy zamieszania itd! pozdrawiam!

mizzelka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, ze mamy siebie i mozemy sobie doradzac w wielu kwestiach ;-)

np. Livka juz doswiadczona :) to wiele wie

Rudasek, biedny Twój men.. naprawde :( a bąble mu wyskoczyły??

Niecierpliwa, to ładnie poszło w góre ;-) gratulować ? :-) ale widziałam na fotce z brzuszkiem, ze szczuplutka jestes :)

Rudasek lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do smarowania swietna jest oliwka z rossmana babydream fur mama :) cena tez przystepna, sklad swietny, calkowicie naturalna.
    Te wszystkie inne ziaji czy bielendy zawieraja pochodne formaldehydu. Fuuj...

nxbhnwz.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    KRemik polecony przeze mnie robi karierę :D I pomyslec, ze to moja babcia go odkryła jak szukala czegoś na piety :D

dobre dobre!

a powiem CI Livka ze stojąc przy regale z kosmetykami dla dzieci, stała tam też Pani która miała na reku bobaska może miał ze 3 mce i kupowała cała serie tych rzeczy! kremy, balsamy, do kąpieli płyn itd! więc pewnie sie sprawdza! :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Fajnie, ze mamy siebie i mozemy sobie doradzac w wielu kwestiach ;-)

np. Livka juz doswiadczona :) to wiele wie

Rudasek, biedny Twój men.. naprawde :( a bąble mu wyskoczyły??

Niecierpliwa, to ładnie poszło w góre ;-) gratulować ? :-) ale widziałam na fotce z brzuszkiem, ze szczuplutka jestes :)

Nie wyskoczyly, chyba dlatego ze szybko zareagował, trzymał z godzine reke w lodzie a pozniej cała noc w wiaderku z zimna woda :) nie ma bąbli ale palce sa inne, takie rozognione, zaczerwienione i gorące!
    pisał ze póki co daje rade ale piecze! :)

Groszek lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, ja mam sexy mame z Bielendy tez i z Pharmacerisa coś.
    Serio ma formaldehyd w składzie? OMG !
    niby takie naturalne składniki z alg itd.

musze przesledzic dokładnie.

Jak moga cos takiego dodawac? :(

relge6yd309xm1zq.png

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku bo u mnie wlasciwie tylko ten brzuch sie powieksza, ale i tak tempo ma wolne :) maly juz wazy prawie 1kg + wody plodowe i obzarstwo na wakacjach :) hehe wszystko sie zsumowalo.

nxbhnwz.png

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bielenda i ziaja maja na pewno, jest to wymienione nawet ma etykiecie. Nie pamietam juz jaka dokladnie pochodna tam jest.

nxbhnwz.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa czas najwyższy przybierać na wadze. Teraz to juz poleci szybciej :D

Co to znaczy doświadczona Groszku? Że stara tak? :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 11:24

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia a probowalas wokol ucha jej posmarowac spirytusem salicylowym i na to jkas opaske ciepla zeby wygrzac?

jak bylam mala to pamietam ze lekarz tak kazal robic i chodzilam w czapce takiej zimowej i spalam:)

to rozgrzewa dobrze no i wata do ucha

atdcqtkf2affvuei.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie, bron Boze Livka, tak mnie nie zrozum :-)

masz juz Bobasa, wiec wiesz o co kaman...
    i np. moglas nam polecic ten kremik z Johnsona ;-) jest cudem !! ;-)

Niecierpliwa, to chyba dobrze ze tak w miare wolno? moze unikniesz rozstępów? :) smarujesz sie tym baby dreamem własnie??
    Kondzio juz duzy :D

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna tez tak kiedyś chodziłam jak byłam mała i spałam na poduszce elektrycznej do tego :D

Olejek kamforowy jej wsadziłam i jakieś krople w aptece pani mi sprzedała bez recepty ale myślę, ze to już raczej antybiotyk tylko. No zobaczymy co lekarz dziś powie. Młoda pierwszy raz w życiu ma ból ucha (nie wiem jak się uchowała te 11 lat bez tego) więc w lekkim szoku jest ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem Groszku, spokojnie, ja nie z tych co od razu sieją jadem :D Potrafię się z siebie tez posmiać ;-) A córa i tak ciagle mówi, że ma najmłodsza i najładniejsza mamę w klasie :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami sobie czytam Wasz wątek, chyba nie chcę się udzielać, chociaż bardzo tu miło, ale widzę więcej ciężarnych niż starających :D ALE po prostu muszę się odezwać..

Mandragoro droga! Nie wprowadzaj dziewczyn w błąd. Nie jesteś lekarzem, jesteś lekarzem DENTYSTĄ a to NIE JEST to samo, studiowałaś 5 lat, a nie 6 tak jak lekarze, nie miałaś wielu, wielu przedmiotów, które na lekarskim są, mało tego, te typowo lekarskie miałaś znacznie ograniczone. Może masz kompleksy z tego tytułu, ale nie podawaj się za kogoś, kim nie jesteś, lekarz i lekarz dentysta to zupełnie inne zawody i Twoja wiedza na ogólno-medyczne tematy jest znacznie mniejsza niż lekarzy, wręcz nieporównywalna.

Dziękuję, dobranoc :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawiązując do wypowiedzi koleżanki wyżej..
    ja jestem Logopedą, miałam wiele przedmiotów medycznych, znam układ człowieka i jego czynności od pasa w góre bardzo dobrze! i dzieci oraz ich rodzice też do mnie mówią przez doktor choć wcale nim nie jestem!
    i tak jak kolezanka pisze też bym dumnie mogła napisać ze jestem lekarzem, bo wkońcu też lecze!
    ale sie nie wypowiadam bo po prostu to nie boja działka i sie na tym nie znam!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku juz Ci pisałam jakiś czas temu, że musze się do Ciebie wybrać z moją wada wymowy :D Ja na pedagogice miałam przedmiot "logopedia" ale za logopedę się nie uważam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 11:47

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grubson wrote:
    Czasami sobie czytam Wasz wątek, chyba nie chcę się udzielać, chociaż bardzo tu miło, ale widzę więcej ciężarnych niż starających :D ALE po prostu muszę się odezwać..

Mandragoro droga! Nie wprowadzaj dziewczyn w błąd. Nie jesteś lekarzem, jesteś lekarzem DENTYSTĄ a to NIE JEST to samo, studiowałaś 5 lat, a nie 6 tak jak lekarze, nie miałaś wielu, wielu przedmiotów, które na lekarskim są, mało tego, te typowo lekarskie miałaś znacznie ograniczone. Może masz kompleksy z tego tytułu, ale nie podawaj się za kogoś, kim nie jesteś, lekarz i lekarz dentysta to zupełnie inne zawody i Twoja wiedza na ogólno-medyczne tematy jest znacznie mniejsza niż lekarzy, wręcz nieporównywalna.

Dziękuję, dobranoc :D

Niestety się mylisz, każdy lekarz dostaje na koniec studiów ten sam dyplom, zarówno stomatolodzy jak i Ci bez specjalizacji zdają taki sam egzamin państwowy pytania nie różnią się niczym więc poziom wiedzy musi być taki sam.

Wiedza każdego lekarza po studiach jest taka sama, póki się nie wyspecjalizuje :)

W tej chwili studia medyczne trwają 5 lat, lekarski i stomatologia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 11:49

nxbhnwz.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Rudasku juz Ci pisałam jakiś czas temu, że musze się do Ciebie wybrać z moją wada wymowy :D Ja na pedagogice miałam przedmiot "logopedia" ale za logopedę się nie uważam :D

Zapraszam!!
    Choć moze ja wczesniej wpadne do CIe :)
    wczoraj mówiłam mojemy R ze mam koleżanke z Gdyni a On do mnie " no to jedziemy " :) hahahahha :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja nie wiem czemu jeszcze w drodze nie jestescie???

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Nie nie, bron Boze Livka, tak mnie nie zrozum :-)

masz juz Bobasa, wiec wiesz o co kaman...
    i np. moglas nam polecic ten kremik z Johnsona ;-) jest cudem !! ;-)

Niecierpliwa, to chyba dobrze ze tak w miare wolno? moze unikniesz rozstępów? :) smarujesz sie tym baby dreamem własnie??
    Kondzio juz duzy :D

Pewnie, że dobrze, mnie do szczęścia przybieranie na wadze nie jest potrzebne, zwłaszcza że Konradek waży nawet ciut więcej niż na tym etapie norma.
    Zaczęłam smarować się babydreamem jakoś w zeszłym miesiącu, wcześniej nie używałam niczego i jestem bardzo zadowolona. Nawet mój J. go używa hehe :)

Groszek lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
‹‹ 943 944 945 946 947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ