X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy, wyslalam Ci;-)

Wiem, ze duzo laska przeszla.. szkoda mi jej strasznie.. i wspolczuje. Ale tak tryskac jadem?

Klara mam dupka i rutinoscorbin i lezenie... powiedzmy ze leze:-( bo zapominam o tym:-( na szczescie, krwawienia nie mam...
    Mialam na poczatky lutke ale byla obrzydliwa, wiec przeszlismy na dupka połykacza :-) :-)

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku rzeczywiście jesteś naszym Groszkiem :) jaka drobniutka i ładniutka :)

ehh jak fajnie was pooglądać i wiedzieć z kim się pisze :) przynajmniej teraz moja wyobraźnia nie musi chodzić na pełnych obrotach :) aż miło się was ogląda :)

dokładnie... z innymi dobrze łapie kontakt ale nie musi wymuszać zeby wszyscy mieli takie same zdanie, bo nie na tym rzecz polega :) ale choćbyś tłumaczyła godzinami to jak sie czlowiek uprze to już ma swoją rację i koniec, jak mój dziadek :D pole spalił (wysuszył zboże, aż żółte było a powinno być na początku zielone a wyschło jak na pniu) najpierw winę zwalił na mamę bo zły oprysk dała, potem zwalił winę na kierowcę ( od kiedy taty zabrakło musielismy wynajmować, za dużo nie chwapiło się do pomocy) że za często jezdzil z tym opryskiem i tak z miesiąc truł nam tyłki i szukał dziury w całym i co wyszło? że dziadek wielce uparty za bardzo się pośpieszył i sam wynajął kierowce sobie bez pozwolenia a mial czekac az mama przyjedzie i oceni pogodę, bylo za gorąco oprysk dosłownie wypalił zboże i ot taka robota i każdy to jemu po kolei uświadomił, jak sie zamknął to focha mial na cały dom... i się temat tabu zakonczyl... mimo wieku nadal nie docierało do niego że człowiek całe zycie jest głupi i uczy sie non stop :P

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny sorki ze zapytam ale kurna nie moge sobie poradzić z swędzącymi piersiami, wydrapałabym do krwi, macie jakieś sposoby czy co? matko boska już dawno mnie tak nie swędziało ;/ chyba nałożę krem nivea... cokolwiek.. i nie ruszam... ughhh.. i dziś wzięłam próbkę innych witamin co dostalam za darmo od gina i jakoś żwawiej sie czuje, nie zemdliło mnie ani razu :O jestem w szoku, troszkę bolał żołądek ale to norma...

• Groszek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ty mega przystojniacha Mizzelcia <3

Fajnie tak zobaczyc;-)

Hi hi a dziadek uparciuszek, jak moj malz...

Z orientacja w terenie, mowie mu skrec w lewo, jedzie w prawo a potem do mnie "czemu mi nie mowisz ze zle jade?" Hihihi:-p

Mizzy, tu nawet nie chodzilo o to czy ktos ma racje czy nie, tylko o kulture i: szacunek dla drugiego czlowieka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 22:29

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeny jakbym swojego słyszała.. moj to maruda na dodatek :D
    a ja za to pyskata to się zgraliśmy :D
    zawsze się ktoś smieje jak sie sprzeczamy :D bo by z tego byl dobry kabaret :D

racja, peniek napisala i chyba gówniarz nie? a sama to kim jest że się tak obnosi? ;/ tyle lat na karku i człowiek nadal kultury nie zaznaje ale mówię, jak na żywo to by ci tego nie powiedziala bo by sie wstydzila, a za ekranem to kazdy odwazny aż mu pióra rosną :)

• Groszek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy, rosnaaaaaa cycuszki :-)

Ja smaruje oliwka albo kremem J&J, byleby troche napiecie i swad zlikwidowac:-)

Kiedy kupujecie cos ciazowego?.ja w dzinsy nie wejde juz, leginsy dawne upinaja..:-( sukienki zostaly

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu spokojna, chyba ze mnie wkur...ogarnia;-p
    Moj malz ma gadane fest, czasem az za duzo..plotkarz i gadula..

Ja sie musze oswoic i otworzyc i dopiero wtedy :-)

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś dostałam od mamy sukieneczkę ciążową :D lekko prześwituje ale co tam ma po bokach taki materiał rozciągany bd super do września :)
    legginsy tez mam bo bym nie wyrobila w jeansach, potem gorzej mnie brzuch boli niż to warto.. ;/ i bida w szafie, bo nawet bokserki robią się za ciasne ;/ masakra.. ale dobrze że mam trochę luźnych rzeczy bo jak chomik odkładałam na czarną godzinę i dobrze bo bym musiala teraz nową garderobę robić ;/

cholera, mało przyjemne, bolały do tej pory i zmieniły się, bardziej poszły do przodu niż jak zwykle na boki :D i dziś mieszczę się w C... a mialam B... ale wolę założyć top, żeby mnie nie uciskało, bo potem źle sie czuje ;/
    ale oliwki nie mam :( kurde muszę szybko zamówić ten olej kokosowy, ponoć zajebiaszczy.. super sie wchłania i ujędrnia skórę i nadaje sie do smażenia :D i nie śmierdzi jak te typowe kokosowe kosmetyki :D albo olejek migdałowy ale chyba wolę te 1.. chyba musze sie podratowac tym nivea :(

ja to już powoli zmieniam ciuchy ale jak juz bd czuć że znow za ciasne to zmieniam od razu, nie ma się co męczyć ;/ kurde ale najgorsze jest to że mało jest sklepów z ciuchami dla mam, bynajmniej na moje okolice :(

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Ja znowu spokojna, chyba ze mnie wkur...ogarnia;-p
    Moj malz ma gadane fest, czasem az za duzo..plotkarz i gadula..

Ja sie musze oswoic i otworzyc i dopiero wtedy :-)
    u mnie wstydniś ale wredny momentami, czasami mi sie wydaje że nie skontroluje tego co powie, a jak już się mleko przeleje to go zeżre na miejscu.
    z drugiej strony moze zbyt nerwowo teraz reaguje ale nie chce żeby mi wlazł na głowę, o nie... młodsza jestem ale to nie znaczy że może sobie rządzić, albo współpraca albo wcale ot tak :D
    ja to też wolę mieć swoje tajemnice w domu z mężem i mamą, do przyjaciolek nie chodzę bo juz mnie wprawiają w nerwy, jedną mam kochaną ale daleko ode mnie i aby pozostaje facebook i rozmowa przez tel, ale tez za duzo sobie nie pogadam, nie ma to jak na żywo.. ;/ a druga znow zbyt wścibska i natrętna, niby się interesuje tobą ale zawsze musi być w tym jakiś interes na którym by skorzystala, pochodzilysmy z jednej miejscowosci, ale odkąd się wyprowadzilam to troche kontakt sie urwał, nie mam jakoś cierpliwosci do takich ludzi.
    wystarczy ze teraz na sąsiadkę równie wścibską denerwuje :D
    cięzko jest komuś zaufać.. ale tak jak tutaj jestesmy anonimowe i można pogadać na wiele tematów, zresztą nie wiem czy bym gadala z przyjaciolką na temat śluzu czy cyklu :D heheh :D

• Groszek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba z allegro bede zamawiac jakies legginsy z pasami i dziwnymi dziadami..
    Potem kilka bluzeczek, nie bede mega okupywac sie.. ale tak troche bo szkoda sie meczyc.. mam kilka rzeczy luzniejszych ale raczej takie letnie...

No nic, bedzie trza dzialac ;-)

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja chyba tez allegro bo inaczej sie nie da ;/ a boje sie zakupów przez neta :D nigdy mi to nie wychodzi jezeli chodzi o ciuchy :D no na najgorsze zimno to będziemy grubawe :D i weź znajdź taki sweter ahhaha :D

• la Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek, a nie mówiłam, że jest stomatologiem! :) Swoją drogą stomatolog to nawet medycyny nie kończy, a stomatologie.
    Swoją drogą właśnie wróciliśmy z mężem ze spacerku po mieście i muzę powiedzieć, że było cudownie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 23:03

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bedizemy wieloryby... :D

ja narazie mam mały brzuszek, ciekawe kiedy mnie wywali...piersi troche sie powiekszyły, miałam i mam B.

ja nawet przez neta kilka razy zamawialam odziez z butiku, raz zamowilam S i przyszła ale jak XXL :P dałam mamie na szczescie miałam komu :)

no jestesmy teraz w połowie anonimowe :D
    ja chciałam spotkanie z owu, bylam w stanie dojechac wszedzie, ale nie teraz w tym stanie :( ehh...

odnosnie ludzi, tez miałam przypały z kolezaneczkami i przyjaciółkami. wole byc taka zdystansowana...troche mnie zycie nauczyło :P
    tak to ludzie maja teraz ze albo zazdroszcza albo sa tacy ciekawscy ze hej

La, staram sie zapominac o tej panience :P :D

miło sie rozmawia, z checia bym została... ale padam na pyszczek i polece do spanka moje Drogie ;) do jutra ! spokojnej nocy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 23:04

mizzelka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Groszek, a nie mówiłam, że jest stomatologiem! :) Swoją drogą stomatolog to nawet medycyny nie kończy, a stomatologie.
    Swoją drogą właśnie wróciliśmy z mężem ze spacerku po mieście i muzę powiedzieć, że było cudownie :)

Nie wiem o co tam poszlo, ale kazdy lekarz ma te same przedmioty na studiach dopiero po nich sie specjalizuje :) i nie wazne czy to stomatolog czy kardiolog czy dermatolog wiedze ginekologiczna ma taka sama. Na danej uczelni wykladaja ci sami profesorowie i obowiazuja te same ksiazki.

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Ja pasuję... Bardzo miło było Was wszystkie poznać, cieszę się, że się Wam udało, a za te którym się jeszcze nie udało, trzymam mocno kciuki ;) Życzę Wam zdrowych pociech a reszcie szybkiego zafasolkowania :*
    My oczywiście staramy się nadal, ale nie będę korzystać z forum. Za bardzo przeżywam te Wasze brzuszki i suwaczki ;P Niepotrzebnie się nakręcam. Ovu też mnie w ciula robi, bo "prawdziwą" owulację miałam wczoraj, na szczęście wyczuliśmy moment i było <3 Jak kiedyś mi się uda to na pewno powiem o tym Adze i ona Wam przekaże :)
    Udanego macierzyństwa kochane!!!! :* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutno, że od Nas odchodzisz ale rozumiem :( z czasem może wrócisz do Nas, bo wiem że trzeba czasu by spokojniej to znieść :) :*
    Powodzenia !!

Witajcie dzisiaj, pogoda ładniejsza ale samopoczucie fatalne.. po wczoraj czuję się jak po jakimś maratonie albo wycieczce górskiej :P głowa mi pęka, nogi bolą, plecy, brzuch i jakaś słaba i zmęczona jestem.. w nocy ciężko spać przez @ i krzyki na ulicy/imprezy :P

Dzisiaj zaczynam branie CLO, zobaczymy co z tego wyniknie :P akurat pokrywa mi się z dostinexem w niedziele..ah jak ja tego nie lubię :P

Miłej niedzieli.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech u mnie też nocka nieprzespana... O 2 w nocy do sypialni weszła zapłakana córa "boli mnie ucho"... A ja oczywiście pełna apteczka ale na ucho nic, nawet olejku kamforowego :/ Już myslalam, że będę się w auto pakować i szukac apteki całodobowej ale dałam jej tabletkę przeciwbólową, położyłam w swoim łóżku, przylazł jeden z kotów i przytulił się do niej i jakoś zasnęła. Tak rzadko choruje ale jak już cos złapie to zawsze w weekend i potem musze po szpitalach z nia jeździć :/

Surykatko szkoda, ze nas opusciłaś ale każda z nas ma swój próg wytrzymałości, ja tez nie raz juz walczyłam z sobą, że stąd odejść jednak szkoda mi Dziewczyn ;-) Mam nadzieję, że uda Ci się i niedługo Aga przekaże nam tą dobrą nowinę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:55

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie wiedziałam kto nas opuścił...

Szkoda :(

Ale miejmy nadzieje, ze niedługo dobre wieści do nas dotrą ;)

Livia, biedna córa, zapalenie ucha ma Majeczka? I nawet kotek wspólczuje...

Pirelka, trzymam kciuki za Twoją przygodę z CLO ;-)

pirelka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też właśnie nie wiedziałam kto opuszcza..

• livia30 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się zastanawiałam kto odszedl ale zajarzyłam po informacji, że Aga będzie informatorem ;-)

No chyba zapalenie ucha, kąpała się ostatnio w morzu, potem siedzi przy komputerze w słuchawkach i pewnie coś tam zakisiła. A mówiłam tyle razy, że za długo w sluchawkach siedzi i w końcu jakiegoś grzyba wyhoduje. Szkoda mi jej bo wiem jak to boli ale z drugiej strony może będzie miała już nauczkę.
    Zapisałam ja do laryngologa na jutro, jak nie przejdzie to pojadę z nią a dzisiaj do apteki po chociaz olejek kamforowy.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 941 942 943 944 945 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ