Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale fajowe brzuszki
Witam sie i zaraz zmykam
dziś znów samopoczucie kiepskie ale daje rade!
za to mój R zadowolony bo pozwoliłam mu kupić nowy tv, własnie po niego pojechał i cieszy sie jak dziecko
buahahhah jak to nie duzo potrzeba do szczesciamizzelka lubi tę wiadomość
-
ale fajne brzuszki macie !
ja to będę miała ale z tłuszczu, dwa domowe hamburgery zjadłam!
Pirelko zgadzam się w 100% ! Jakby teraz wszystkie były to wątek by padł a tak po kolei
Klara witaj! Co u Ciebie, opowiadajpirelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:witam się z rana
Rudasku a to mój wieloryb (na czczo), tragedia:
http://pl.tinypic.com/r/koo3l/8
http://pl.tinypic.com/r/2z82h6d/8
TY i wieloryb!!dobreee
Kochana, wysłałam CI zaproszenie na fb
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Tak jakoś wyszło
początki ciązy przespałam i to dosłownie ,a z początkiem 2 trymestru troszkę sił wróciło i wyjątkowo mdłości brak ale za to codzienny seans nad muszlą musi być ;p a tak wszystko dobrze maleństwo jest bardzo energiczne w środe mam wizyte zobaczymy co tam siedzi
a co u was jak wy się czujecie ??? -
Rudasek wrote:TY i wieloryb!!
dobreee
Kochana, wysłałam CI zaproszenie na fbpiękny masz ten kolor włosów, mój ulubiony
ja tu widzę że same szalone ( w pozytywnym sensie) kobietki
żywiołowe
oj wieloryb, a sie dopiero zaczyna
Witam KlaroWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 20:50
-
znalazłam HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sory ze taki offtop daje, ale musze !
mandragora jest stomatologiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://bellybestfriend.pl/posty-uzytkowniczki,54099,9,12.html
poczytajcie sobie
10 post
"Witam o poranku. U nas skwar z nieba się leje. Mogłoby być juz trochę chłodniej. Dzisiaj w pracy. Mam nadzieje ze pacjenta pójdą nad wodę a nie na leczenie bo mi się wiercic nie chce"
musiałam znalezc kim jest. nurtowało mnie strasznie -
OvuFriend
-
klara, tam posty od mandragory sa usuniete
dzieki moderatorowi,
nie przeczytalas "owocu" kłótni... ;P
Na poczatku nie chcialam reagowac, ale dziubała od kilku dni. Az wyskoczyłam, bo dowaliła ostro epitetami, ile mozna wytrzymać ?!
Klara, a dobrze sie juz czujesz??
jesli chodzi jak u mnie, to nawet spoko, mdłości przeszly, tylko kosmowka sie odkleja troszke... ja juz sobie wyobrazilas ze wpuszczam magiczny kleik i sie powoli skleja -
hahhaha! mama ma święta racje!
no jest kontrowersyjna.. ale co zrobisz? nic.
choć rozumiem że dużo przeszła... i tak jak kiedys sloneczna pisala, takie coś może zryć banie, no ale nie po to jest forum zeby czyjeś doświadczenie podważać bo jest młodszym.. to raz a drugie żeby chociaz ginekologiem była to rozumiem.. no ale.. ehh a po trzecie na żywo nie wiem czy by tak fukała do ludzi, a za ekranem każdy odważny.
-
Groszek wrote:klara, tam posty od mandragory sa usuniete
dzieki moderatorowi,
nie przeczytalas "owocu" kłótni... ;P
Na poczatku nie chcialam reagowac, ale dziubała od kilku dni. Az wyskoczyłam, bo dowaliła ostro epitetami, ile mozna wytrzymać ?!
Klara, a dobrze sie juz czujesz??
jesli chodzi jak u mnie, to nawet spoko, mdłości przeszly, tylko kosmowka sie odkleja troszke... ja juz sobie wyobrazilas ze wpuszczam magiczny kleik i sie powoli skleja
wiedziałam że czegoś tam brakowało nie mogłam tego odszukać ;p
dziewczyny tez na styczniówkach miały problemy z kosmówką ,ale wyszły z tego .pewnie na lekach jesteś???.
u mnie ok bez problemowo chociaż leki dostałam dupka i luteine teraz już ostatnie dni luteiny ,dupka już tydzień temu odstawiłam , na początku się okazało że macice mam wygietą do tyłu ,jak bd teraz na wizycie dopytam jak sytułacja wygląda.