Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja przyszłam to wszystkie wybyły
Rudasku ja mam większy brzuchol a w ciąży nie jestemAle ładnie się zaokragla
Nalepiłam pierogów, córa się dopadła i po 12 szt. musiałam jej talerz zabrać
Ja nic nie wiem o załamaniu pogody i jutro wybieram się na plażę
Przed chwilą jeszcze na mopie jeździłam bo garaż zalalamA kilka dni temu R. mi mówił, że jak podlewam kwiatki przed domem żebym pamiętała i zakręcala zawór to go zjechałam za kogo mnie ma no i proszę... nie zakręcilam wczoraj
-
Fajne te brzuszki macie juz, takie malusie piłeczki
Jeszcze tylko Groszek się nie pochwalił i Aga! Dziewczyny, przywołuję was do porządku!
Pirelka zepsułaś pogodę!Co tak szaro i w ogóle bleee nawet deszcz kropi
Ale miałam dziś piękny sen, śniło mi się że urodziłam córeczkęOtwieram oczy a tu moja córa stoi przede mną ze śniadaniem dla mnie
Normalnie śniadanie do łózka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 09:25
Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Faktycznie pogoda dzisiaj niezbyt piękna, ale co mi tammam dość upałów więc dzień ochłody się przyda
Właśnie nałożyłam farbę na włosy, zjedliśmy śniadano z Mężem i wybywamy do Gdańska niedługo na targi zobaczyćpóźniej zakupy, obiadek i samoloty
Zapowiada się fajny dzień
Miłego dnia Dziewczyny!!!!Lena87, Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka
u mnie pogoda piekna ! Chyba uciekne do ogrodu
obiecuje tez fotke wieczorem, bo mezus zrobi..sama nie umiem... ale nic nie widac raczej
lecicie z postami, że szok ciezko Was nadgonic
Mizzelka, Rudasek piekne brzuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 10:38
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja już z Polski
pogoda ładna więc szoku termicznego nie przeżyłam.
Szkoda, że tak krótko. Planujemy jeszcze Egipt sierpień/wrzesień ale zobaczymy bo nogi mi tak niesamowicie spuchły w samolocie że jak na dłuższy lot to może być kiepsko...
Konradek rośnie w zastraszającym tempie, brzuch wypycha mi do przodu w taki czubeksilny jest bardzo, kopie non stop.
Co tam na tych lutówkach się wydarzyło ??
Ja dziś leniuchuję a jutro na działeczkę nad jezioromizzelka lubi tę wiadomość
-
Kochane korzystając z przerwy na obiad to i ja dorzucam swoje sadełko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58f1c1b8b6c4.jpg
aha, dla zainteresowanych pytałam lekarkę o basen i powiedziała że to bardzo dobra rzecz,ale żeby się infekcji nie nabawić i niepotrzebnego stresu to lacibios femininę żeby w kapsułkach kupić- nie tylko dla ciężarnychGroszek, pirelka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
http://zapodaj.net/01de8f536bbf6.jpg.html
A tu moj brzuchol, ale to chyba oponka narazie:-p
Ja mam juz pozamiatane z plywaniem:-( ehh... no ale sila wyzsza
Ja kiedys na infekcje robilam naturalne globulki z jogurtu:-) mialam paskudna bakterie... pomoglo:-)przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Aga gdybym nie wiedziała, ze w ciązy jestes to bym w życiu się nie domysliła taka chudziutka jesteś
Groszku a Ty jakieś mega zdjecie wrzuciłas i nic nie widac
Byłam na zakupach i połowa miasta zamknięta przez ten Red Bull Air Racing. Pogoda jakas dziwaczna, raz kropki za chwile duszno teraz znowu nie wiadomo jak. Nie wiem czy się z córą wybiore popatrzec jak latają, jakoś mnie to nie rajcuje ale zobaczymy jaka pogoda będzie za 2 godzinki
niecierpliwa nogi spuchły przez zmiane ciśnienia, kurcze ja bym się bala dalej lecieć ale to zależy od organizmuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Quote:niecierpliwa nogi spuchły przez zmiane ciśnienia, kurcze ja bym się bala dalej lecieć ale to zależy od organizmu
Raczej przez poparzone stopy od spacerów, wszedzie smarowałam tylko nie tam.
I przed samym lotem przeszłam 4km plażą mysle ze to najwiekszy wplyw na opuchlizne mialo