Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak livka i przedszkolanka byłam byłam wczoraj, ale to na NFZ więc same wiecie... żadnych konkretów poza tym że widziałam maluszka
waży ponad 600g ale dokładnie ile to Pani było "ciężko stwierdzić", żadnych widocznych nieprawidłowości nie stwierdziła (w ogóle mało co na takim sprzęcie można stwierdzić) no i jako czwarta już lekarka potwierdziła chłopczyka.
Cudów się po tej wizycie nie spodziewałam, ale mam odbębnione. Kolejne jak za miesiąc pójdę to będzie ok.
Teraz czeka mnie krzywa cukrowa... -
jestem!
ciaza zywa 160 uderzen!
CRL 63mm co odpowiada 12 tyg i 5 dni ( 3 dni wiecej)
kosc nosowa jest
NT 1,5!
bylo super widac, mam film i zdjecia! jutro wieczorem wyniki testu Pappa ale podobno wszystko super!!!
jeju, taka jestem szczeliwa! inaczej oddycham!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 19:36
livia30, pirelka, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
W ogóle to już powoli czas mnie zaczyna gonić, muszę zamówić wózek bo czeka się na niego uwaga 12 TYGODNI !
Jak Pan w sklepie mi to powiedział to myślałam że się przewrócę.
I cały czas teraz myśle o porodzie czy CC czy SN ?! ehh trudny żywot ciężarówki -
słoneczna 85 wrote:jestem!
ciaza zywa 160 uderzen!
CRL 63mm co odpowiada 12 tyg i 5 dni ( 3 dni wiecej)
kosc nosowa jest
NT 1,5!
bylo super widac, mam film i zdjecia! jutro wieczorem wyniki testu Pappa ale podobno wszystko super!!!
jeju, taka jestem szczeliwa! inaczej oddycham!!!!!
Widzisz, mówiłam ze bedzie oki!
Bardzo sie ciesze!
no to u mnie wyszło 13t4d czyli tydzien starsze
superowo!!!!
Mi pappe kazał robić przed usgwyszła super wiec u CIebie tez tak bedzie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 19:42
-
nick nieaktualny
-
kurde ale fajnie sie czyta...
tu USG piękne a tu drugie
dziewczyny gratulacje!
ach jak nie piękne pęcherzyki to piękne dzieci
można oszaleć ze szczęścia
ja dziś kupiłam ciśnieniomierz bo chcialam spr jak podczas wysiłkowego mam itp.. i wszystko Normal wyskakuje, tyle ze puls 104.. zadzwoniłam do gin i powiedział że czym się martwię, że to bardzo dobrze że ciśnienie spada bo to normalne a puls podskakuje bo to normalna kolej rzeczy i tłumaczył że tak powinna się prawidłowa ciąża rozwijać.. i chcialam zapytac o to czy na tarczyce robic a on mówi że nie ma podejrzeń i nie trzeba ale jak chcewięc zaufam mu i bd się cieszyć ciążą
siostra męza zagadała że brzuszek mi się zaokrąglił a ja na to że może coś tam jest i taka podrajcowanaale czekam aby do 14 sierpnia i musi być dobrze..
malowałam włosy i chyba się nawąchałam tych lakierów itp i zbiera mnie na bełty.. bo siostra robiła próbną a ja nie bd uciekać z mokrą głową :<
-
ja wolę naturalnie mimo wszystko, po tym szybciej się można zregenerować i podnosić itp.. a tu jednak jest zabieg... i przecinasz mięśnie, tkanki..
gdyby coś zagroziło nie daj boże to rozumiem.. że trzeba.
nie chce straszyć ale siostra męża naturalnie rodziła a obok była pani dentystka i "zamowiła" sobie cc na 21 stycznia, odkleiła się jej płytka podczas zabiegu z tyłu głowy, ponoć rzadkość, ale już tego nie wyleczy... i sobie "dopomogła".
Natura to jednak natura.
choć druga sis męża miała cc bo synek ważył 4500 i lekarze sie na ten sposób zdecydowali.. że lepiej nie ryzykować i obyło się bez komplikacji tyle że ta pierwsza siostra juz na drugi dzien chodzila karmila podnosila synka a ta druga potrzebowała pomocy męża i juz sobie nie poszalała ;/ -
Co jej się odkleiło???
Nie ma reguły, niektóre 2 dni po CC normalnie funkcjonują, a inne po SN mają tyle szwów po nacięciu krocza i taki ból bo bez znieczulenia się to robi że rpzez tydzień siedzieć nie mogą... Czasem bywa odwrotnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 21:21
-
nooo taaaa.... wyobraźnia... jak facetka na samych ketonalach jechała..
a to że płytka to nie pamiętam konkretnie przecież to było pół roku temu ponad.
Ale coś się jej odkleiło.
jak zwykle podważasz wszystko i wszystkich i jesteś najmądrzejsza na świecie..
sorry ale już powoli mnie to irytuje, co chwile podtykasz jakieś teksty, ja nie mówię że obszar mojej wiedzy jest wielki i w ogóle, ale serio musisz tak jeździć sobie swobodnie?
trochę się ogranicz bo nie miło już się tu robi od jakiegoś czasu i nie tylko ja to zauważyłam