Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cieszę się ale wolałbym przechodzić toxo bo teraz muszę uważac bardziej ze swoimi sierściuchami
Jutro mają być jeszcze wyniki z rózyczki. A i chlamydi tez nie mam i R. wszystkie wyniki ma cacy
Własnie, niecierpliwa nic sie nie chwaliłaś co po wczorajszej wizycie?
Oj Aga współczuję Ci dzisiaj bardziej niz zwykle bo napatrzyłam się na swoją corę jak sie męczy. Jej na szczęscie juz przeszło. Pospała do 15, wypiła kubek rosołu i juz jest lepiej.
O i bylismy dzis działki oglądać bo podjęliśmy decyzję - budujemy sięProjekt domu juz wstępnie nawet mamy wybrany, działki 3 upatrzone i działamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 18:41
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki....
napisałam już na innym topiku ale jako że WY jesteście stare wyjadaczki, pomóżcie mi zinterpretować mój wykres..
mam niemały orzech do zgryzienia... zgłupiałam.. jestem na ovu prawie 2 lata i miałam łącznie kilkumiesięczną przerwe bez mierzenia temp i obserwacji.. więc wiem co nieco
ale jednak chyba nie wiem
o co chodzi?
spójrzcie na mój wykres.. wiem że ta prośba potrafi wkurzać bo każda tak prosi i ile można lookać na wykresy
jednak u mnie cos nie gra.. ponieważ od kilku miesięcy miałam mały wzrost progesteronu, w tym cyklu zaczełam brać naprawde wiele specyfików.
no i dwa lata temu owulację miałam 17 dc a cykle 28 dniowe książkowe, z biegiem czasu skróciły mi się do 25 dni i owu w 14 dc. faza lutealna ciągle 11 dni.
ostatnie plamienia przed @ skłoniły mnie do wzięcia castagnusa..
no i teraz to co mnie zdziwiło.. wygląda na to że miałam owu w 10dc? to jakaś masakra, bo ani śluzu płodnego nie miałam ani testy owu nie pokazały skoku.. a temp nadal zajebiście marnie pnie się do góry..
i jak ja mam to interpretować?
2 dni temu na teście owu chociaż był cień cienia że niby zbliża sie owu a dziś nic, zero, null...
nie wiem czy brac dalej wiesiołka, czy rzeczywiście interpretować 10dc jak owulację?
PLISSS HELP -
pirelka wrote:Livia to badania cacy nic tylko w ciążę zachodzić
musi Nam się udać w tym cyklu ;P
Nie biore nawet innej opcji pod uwageTylko ja jeszcze czekam na TEN cykl
Ale juz czuje w kościach, że w nocy mnie nawiedzi @
Czekam z utęsknieniem na nia
-
niecierpliwa21 wrote:
Wiem ze róznie może być, ale pytałam Pana DR czy to właśnie nie to to mówił ze bardzo wyraznie widać ze to nie pipkai ze na tyle lat praktyki jest w stanie powiedzieć raczej na 100% ze facet
no ale zobaczymy:)
kolejne usg za kilka tyg wiec sie okażeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 18:50
-
zosia-ktosia ciężko mi cokolwiek na 100% powiedzieć ale z własnego doświadczenia powiem tyle, ze jak ja zrobiłam sobie cykl ze wszystkimi możliwymi wspomagaczami i suplementami to mialam tak pokręcony wykres, ze do dziś go nie rozumiem
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia według mnie twój wykres jest dziwny troszkę. Ale twój cykl piszesz że trwa 25 dni więc patrząc na to to zgadzało by się że była owulacja. jeżeli nie jesteś pewna to polecam iść do gin i poprosić o zbadanie płodnośći i owulacje oraz prace jajników przez usg dop i brzucha. Pozdrawiam:)
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
livia30 wrote:zosia-ktosia ciężko mi cokolwiek na 100% powiedzieć ale z własnego doświadczenia powiem tyle, ze jak ja zrobiłam sobie cykl ze wszystkimi możliwymi wspomagaczami i suplementami to mialam tak pokręcony wykres, ze do dziś go nie rozumiem
no właśnie i tylko dlatego się uspokajam...
może castagnus mi poprzesuwał conieco.. bo reszta to raczej witaminy, wiesiołek na śluz, acard na krew..
jak ja kocham "dziwne wykresy" -
Elina wrote:zosia-ktosia według mnie twój wykres jest dziwny troszkę. Ale twój cykl piszesz że trwa 25 dni więc patrząc na to to zgadzało by się że była owulacja. jeżeli nie jesteś pewna to polecam iść do gin i poprosić o zbadanie płodnośći i owulacje oraz prace jajników przez usg dop i brzucha. Pozdrawiam:)
jutro 14 dc.. zobaczymy jaka będzie temp, jak wyższa niż dzisiejsza ale nie dużo wyższa (mało progesteronu) to pójde do gin...