X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O czyli trzy osoby dzisiaj nogi rozkładają :D Czekamy na wieści! ;-)

Groszku ale ja nie mogą pojac jednego, w każdej umowie musi byc zapis o terminie wypowiedzenia i jak to się ma do tego, że w waszej tego nie ma. Rozmawiałas z jakims radcą prawnym? Kurczę, ja bym nie popuściła... a skoro i tak wam kaucji nie chce oddac to możecie jej delikatnie mieszkanko zdemolować (na takie wypadki przeciez jest kaucja :P ) Wiem, wredne ale jak inaczej się nie da. Ulżysz sobie przynajmniej :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozmawialam z prawnikiem, i własnie to tak wyglada jak wyzej napisałam.
    Poza tym podwyzszyła sobie czynsz ta baba, im powiedziała 1100 zł oraz kaucja 2000 zł. Chce więcej kasy, bo ma pobrane jakies kredyty, jakos musi je spłacać. Ale cholera nie po truppach;/ gdzie człowieczeństwa troche?;/ jakaś wyłudzaczka z tej baby...
    Chore to sie coraz bardziej robi.

Nikt jej tego nie wynajmie jak sie bedzie tak zachowywała.
    Nie odbiera telefonu, zero kontaktu z nią. Powiedziała, ze ma prawnika w rodzinie.

Chyba mąż tam pojedzie z teściem do jej domu osobiście, a tescciu taki chamek- potrafi załatwiać takie sytuacje ;p oby się udało...

tylko w takim razie dowie się o ciąży mojej ;-/ czego bym nie koniecznie sobie życzyła...
    ehh jak sie wyjdzie z jednych problemow, to zaraz w drugie. Ciekawe czy jutro nam oddadza kase z biura podróży :] kolejna super sprawa.

dziewczynki trzymam dzisiaj mocno kciuki za wszystkie wizyty! meldujcie sie grzecznie jak było :)
    livia, pirelka dacie rade z tym CLO, miejmy nadzieje ze bedziemy ciotkami blizniaków niedługo tutaj :D

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka, rozmawiałam... kluczy od mieskzania nie mamy, bo mąż w sobote oddał, bo przeciez w poniedziałek mieli przyjść i wynajmować...

nie mamy dostepu do mieszkania.

termin wypowiedzenia jest, dwa miesiace przed...
    ale nie ma zapisu co w sytuacji losowej takiej jak zaistniała...
    chociaz to prawnika nie bedzie interesowało, sytuacja losowa moze byc np. narazenie na utrate zdrowia lub zycia przy zamieszkiwaniu...
    wiec co? mam posadzic o to ze nie chciala nam nowej lodowki kupic i wszystko w niej gniło?:P smierdzialo i sie rozkladałlo? to przeciez tez nas narazalo na utrate zdrowia...ale przeciez to smieszne i błahe powody.

relge6yd309xm1zq.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny mam pytanie do was proszę powiedzcie mi jakie badania powinnam zrobić na początek. Prolaktynę już robiłam i wyszła dobrze jak byłam w szpitalu na ginekologi w tym roku to ogólne badania krwi i inne wyszły też dobrze. nie wiem za co się wziąć najpierw.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:53

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Elina!

ja robiłam na początku cyklu: ok 3-9 dnia
    FSH, LH, estradiol, TSH, ft3,ft4

w II fazie cyklu ok 22-24 dnia:
    prolaktyna, progesteron, testosteron, androstendion

relge6yd309xm1zq.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane...

Ja od wczoraj umieram...powtórka z rozrywki :/

Groszku no brzydko mówiąc jesteś w czarnej dupie... Wyjście to albo szukać tego haka na nią albo poprostu sie wynieść no ale to wyjdzie na jej...
    Z tym prawnikiem w rodzinie to ją poniosło i na bank kłamała! Musi być jakieś wyjście,przeciez nie wy jedni jestescie w takiej sytuacji...

Trzymam kciuki za wizyty <3

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka czemu umierasz? wymiotujesz?

mnie mdli dzis- ledwo siedze no ale teraz zjadlam sliwke i jakos ciut lepiej mi sie zrobilo.

Groszku, tesciu musi jechac , nie ma innej opcji:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja własnie zaliczyłam rajd po aptekach :D Otóż mojego zastrzyku Ovitrelle albo nie ma albo jest za 149zł :O Udało mi sie zamówić na pojutrze za 75zł :D Ale za to CLO zamiast 18zł już 53zł - ale sumując i tak wychodzi taniej ;-) Estrofem przynajmniej jest juz odłożony dla mnie.

Groszku no dupowata sytuacja, ale ja bym sie nie czaiła i poslała tam teścia jak potrafi takie sprawy załatwiać, tak czy siak przecież się dowie zaraz, że dziadkiem zostanie a w tej sytuacji może jeszcze bardziej go to nakręci ;-)

Rudasku - czekamy na dobre wieści. Pirelka też zaraz tu melduj ile jajek wysiedziałaś :D Słoneczna dobre wiadomości pod wieczór również zamawiamy ;-)

Ja z utęsknieniem wyczekuję @ :D

Dziecko mi dzisiaj znowu ledwo żyje - coś jej zaszkodziło i wymiotowała dwa razy, brzuch ją boli i teraz zasnęła zmęczona. Już myślałam, że może pierwsza miesiączka nadchodzi ale jednak żołądek dokucza, nie mam pojęcia po czym bo to samo jedliśmy wszyscy z tym, ze my z R. wczoraj się odkazilismy troszkę alkoholem :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku dziękuje za odpowiedź:)

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze do was dziewczyny pytanie czytałam w internecie żę ślina zabija plemniki czy to prawda? Ja ma suchość pochwy także ciężko mi bez żadnego dodatkowego zamoczenia ciężko współżyć i do tego mam przyrost małych warg sromowych. nie chcę używać żadnych żelów bo wiemże mają niektóre nieodpowiednie pH i zabijają plemniki więc co najlepiej stosować?

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina żel Conceive Plus :-) Ślina faktycznie nie jest zalecana.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ELina zel Conceive i pij siemie lniane na lepszy sluz:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 12:48

atdcqtkf2affvuei.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie jeszcze co do pozycji poczas współżycia słyszałam o tzrymaniu nóg w góre czy nie ruszaniu się przez 20 minut aby sperma nie wypłynęła czy to ma jakieś znaczenie czy można pomóc jakoś spłodzić dzidziusia ?

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina Feminium jest też żelem nieszkodliwym ;)

Słoneczna no wczoraj 3 razy wszystkim co zjadłam a później niczym z głodu...
    Dzisiaj mdli narazie i ciągle podgryzam coś...
    Nie wiem czy właśnie po śliwkach coś mi żoładek nie zwariował :/

Livia córa cos pechowe te wakacje ma...
    Haha ale tekst do Pirelki o jajkach dobry :d
    A ceny w aptece sa przerażajace :/

U mnie nogi były w górze i leżenie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 12:51

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kilka razy wieczorem odpuściłam sobie pójście do łazienki, podlożyłam tylko chusteczki, założyłam majtki i tak spałam do rana, z nogami tez kombinowałam ale więcej śmiechu było :D Ponoć "na pieska" jest dobra pozycja, teściowa mi ostatnio powiedziała :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 12:58

Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nogi w gore na troche bralam- z 10 min-
    ale szczerze to w tym cyklu co zaszlam w te dni wlasnie bylo tak od tylu- cchyba wiecej zostaje w srodku:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia fajna tesciowka :-)
    Napisalam priva
    Ovitrelee w tej cenie jest w aptece na placu kaszubskim, pewnie tam zamowilas, jeśli nie podpowiadam, tam wysyłają klientki gamety :-)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekfik widziałam, już tworze odpowiedź ;-)

Ja jestem wierna swojej aptece na Legionów, nie dość, ze mam blisko to ceny mają przystępne ;-) W czwartek popołudniu do odbioru, poczekam :D W sumie CLO mam w domu ale na wszelki wypadek - jak się nie przyda to odsprzedam potrzebującym ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo i ja mam opakowanie CLO teraz mi się przypomniało :d

A co do pieska to smiechu jak trzeba było zaraz do góry a później wprawa bo mąż pomagał :p

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie, wiecej śmiechu niż powagi wtedy jest :D A ja ostatnio zaczęlam kichac to za wiele nie utrzymałam w sobie :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 976 977 978 979 980 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ