Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
O czyli trzy osoby dzisiaj nogi rozkładają
Czekamy na wieści!
Groszku ale ja nie mogą pojac jednego, w każdej umowie musi byc zapis o terminie wypowiedzenia i jak to się ma do tego, że w waszej tego nie ma. Rozmawiałas z jakims radcą prawnym? Kurczę, ja bym nie popuściła... a skoro i tak wam kaucji nie chce oddac to możecie jej delikatnie mieszkanko zdemolować (na takie wypadki przeciez jest kaucja) Wiem, wredne ale jak inaczej się nie da. Ulżysz sobie przynajmniej
-
rozmawialam z prawnikiem, i własnie to tak wyglada jak wyzej napisałam.
Poza tym podwyzszyła sobie czynsz ta baba, im powiedziała 1100 zł oraz kaucja 2000 zł. Chce więcej kasy, bo ma pobrane jakies kredyty, jakos musi je spłacać. Ale cholera nie po truppach;/ gdzie człowieczeństwa troche?;/ jakaś wyłudzaczka z tej baby...
Chore to sie coraz bardziej robi.
Nikt jej tego nie wynajmie jak sie bedzie tak zachowywała.
Nie odbiera telefonu, zero kontaktu z nią. Powiedziała, ze ma prawnika w rodzinie.
Chyba mąż tam pojedzie z teściem do jej domu osobiście, a tescciu taki chamek- potrafi załatwiać takie sytuacje ;p oby się udało...
tylko w takim razie dowie się o ciąży mojej ;-/ czego bym nie koniecznie sobie życzyła...
ehh jak sie wyjdzie z jednych problemow, to zaraz w drugie. Ciekawe czy jutro nam oddadza kase z biura podróży :] kolejna super sprawa.
dziewczynki trzymam dzisiaj mocno kciuki za wszystkie wizyty! meldujcie sie grzecznie jak było
livia, pirelka dacie rade z tym CLO, miejmy nadzieje ze bedziemy ciotkami blizniaków niedługo tutaj -
Livka, rozmawiałam... kluczy od mieskzania nie mamy, bo mąż w sobote oddał, bo przeciez w poniedziałek mieli przyjść i wynajmować...
nie mamy dostepu do mieszkania.
termin wypowiedzenia jest, dwa miesiace przed...
ale nie ma zapisu co w sytuacji losowej takiej jak zaistniała...
chociaz to prawnika nie bedzie interesowało, sytuacja losowa moze byc np. narazenie na utrate zdrowia lub zycia przy zamieszkiwaniu...
wiec co? mam posadzic o to ze nie chciala nam nowej lodowki kupic i wszystko w niej gniło?smierdzialo i sie rozkladałlo? to przeciez tez nas narazalo na utrate zdrowia...ale przeciez to smieszne i błahe powody.
-
Witam dziewczyny mam pytanie do was proszę powiedzcie mi jakie badania powinnam zrobić na początek. Prolaktynę już robiłam i wyszła dobrze jak byłam w szpitalu na ginekologi w tym roku to ogólne badania krwi i inne wyszły też dobrze. nie wiem za co się wziąć najpierw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:53
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Cześć kochane...
Ja od wczoraj umieram...powtórka z rozrywki
Groszku no brzydko mówiąc jesteś w czarnej dupie... Wyjście to albo szukać tego haka na nią albo poprostu sie wynieść no ale to wyjdzie na jej...
Z tym prawnikiem w rodzinie to ją poniosło i na bank kłamała! Musi być jakieś wyjście,przeciez nie wy jedni jestescie w takiej sytuacji...
Trzymam kciuki za wizyty -
A ja własnie zaliczyłam rajd po aptekach
Otóż mojego zastrzyku Ovitrelle albo nie ma albo jest za 149zł
Udało mi sie zamówić na pojutrze za 75zł
Ale za to CLO zamiast 18zł już 53zł - ale sumując i tak wychodzi taniej
Estrofem przynajmniej jest juz odłożony dla mnie.
Groszku no dupowata sytuacja, ale ja bym sie nie czaiła i poslała tam teścia jak potrafi takie sprawy załatwiać, tak czy siak przecież się dowie zaraz, że dziadkiem zostanie a w tej sytuacji może jeszcze bardziej go to nakręci
Rudasku - czekamy na dobre wieści. Pirelka też zaraz tu melduj ile jajek wysiedziałaśSłoneczna dobre wiadomości pod wieczór również zamawiamy
Ja z utęsknieniem wyczekuję @
Dziecko mi dzisiaj znowu ledwo żyje - coś jej zaszkodziło i wymiotowała dwa razy, brzuch ją boli i teraz zasnęła zmęczona. Już myślałam, że może pierwsza miesiączka nadchodzi ale jednak żołądek dokucza, nie mam pojęcia po czym bo to samo jedliśmy wszyscy z tym, ze my z R. wczoraj się odkazilismy troszkę alkoholem
-
Mam jeszcze do was dziewczyny pytanie czytałam w internecie żę ślina zabija plemniki czy to prawda? Ja ma suchość pochwy także ciężko mi bez żadnego dodatkowego zamoczenia ciężko współżyć i do tego mam przyrost małych warg sromowych. nie chcę używać żadnych żelów bo wiemże mają niektóre nieodpowiednie pH i zabijają plemniki więc co najlepiej stosować?
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
mam pytanie jeszcze co do pozycji poczas współżycia słyszałam o tzrymaniu nóg w góre czy nie ruszaniu się przez 20 minut aby sperma nie wypłynęła czy to ma jakieś znaczenie czy można pomóc jakoś spłodzić dzidziusia ?
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina Feminium jest też żelem nieszkodliwym
Słoneczna no wczoraj 3 razy wszystkim co zjadłam a później niczym z głodu...
Dzisiaj mdli narazie i ciągle podgryzam coś...
Nie wiem czy właśnie po śliwkach coś mi żoładek nie zwariował
Livia córa cos pechowe te wakacje ma...
Haha ale tekst do Pirelki o jajkach dobry :d
A ceny w aptece sa przerażajace
U mnie nogi były w górze i leżenieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 12:51
-
Ja kilka razy wieczorem odpuściłam sobie pójście do łazienki, podlożyłam tylko chusteczki, założyłam majtki i tak spałam do rana, z nogami tez kombinowałam ale więcej śmiechu było
Ponoć "na pieska" jest dobra pozycja, teściowa mi ostatnio powiedziała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 12:58
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ekfik widziałam, już tworze odpowiedź
Ja jestem wierna swojej aptece na Legionów, nie dość, ze mam blisko to ceny mają przystępneW czwartek popołudniu do odbioru, poczekam
W sumie CLO mam w domu ale na wszelki wypadek - jak się nie przyda to odsprzedam potrzebującym