Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia na złe nie wyszło ja też mam chęć dziś na pizzę i chyba zrobię
hawaaaaaaajską
Groszku nie denerwuj sie proszę cię bardzo bardzo bardzo :*
groszek jest w Tobie pamiętaj, nie warto...
mi też coś stoi na żołądku ale przeżyję, dziś mam mnóstwo roboty, chłopaki robią swoje a my same na posterunkuoj bd cieżko
jeszcze z tymi kopiącymi
ale wyślę teściową, ja nie bd pod nimi siadała hahah
-
uda się
może jak postraszysz jajniki to będą posłuszniejsze
ale kurde wyniki super, więc nie ma co się martwić :*
mam dziwne zjawisko.. niskie ciśnienie a puls około 97, 94... jak wezmę apap przy migrenie to dopiero mam 77... ;/ kurna wiem że dziecko i więcej krwi itp, ale wtedy się słabo czuje, bo za bardzo serce mi wali... mam nadzieje ze to minie, choć i tak się cieszę że mam niższe cisnienie niż za wysokie..
A pro po pracy, udalo się bez niespodzianek tylko jedna panienka odmówiła współpracy ale to jutro się uregulujeuff...
-
baba nam nie odda kaucji !! otwarcie nam powiedziała !! i tyle. rozłączyla sie w rozmowie telefonicznej z moim mężem !
nie wiem co teraz ??? ;/ małż ją postraszył sądem...
nie rozwiaze z nami umowy nawet !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 21:12
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Livia i Pirelko już czuję w kościach że będziecie stękać jak my w sierpniu
już to czuje no
choć w sierpniu raczej nie będę jeszcze stękać
ale jak dobrze pójdzie to przed wyjazdem dowiem się czy się udało..
Livia fajny planpowodzenia ! mam nadzieję, że Wam się uda i wszystko inne będzie niepotrzebne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 23:32
-
hej DZiewczynki...
kurde, ale ludzie sa wredni! przeciez Wasza kaucja powinna czekac u niej na koncie i byc nieruszana!!! co za zwyczaje ze jak sie rezygnuje to kaucji nie oddaje, przeciez to nie jest z dnia na dzien tylko mowiliscie m-c wczesniej-takie prawo jest-kazdy wynajmujący go ma!
nie odpuszczajcie, dokladnie skombinujcie prawnika, albo sciagcie jakies pismo z neta (mozesie nie kapnie) i powidzcie ze idziecie do sadu i na policje bo jest to oszustwo gospodarcze!
nie odpuszczajcie suce kasy , pewnie nie jednych tak wyrolowała!
co za pipa!!!
ja ide dzis,włascicwie to juz sie zbieram! na 11.30
trzymajcie kciuki! -
Niestety prawnie jestesmy w dupie. Umowa zobowiazuje nas do placenia i tyle. Ona sobie moze wziac pieniazki za wszystko.
Tylko uplywajacy czas rozwiazuje umowe, jesli nie ma w niej mowy o sytuacjach losowych.
Takze bedziemy placic do pazdziernika:-(
Jest wredna ze nie chce komus innemu wynajac i nam pomoc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny