Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja juz po usg
juz było przez brzuszek bo mój Mały ma prawie 8 cm
jest zdrowy, wszystko ma na miejscu i ma sprzet miedzy nogami..Chlop jak dąb
serduszko bije, wszystkie narzady oki, ma 2 raczki, 2 nózki, jedna rączke cały czas trzymał w buzi łobuz, próbowaliśmy nim kołysać zeby wyciagneł ale sie nie dałuparcich po mamusi
No i jest starszy:) ma podobno 13t4d i data porodu z tego usg wychodzi na 08.02 .2015
a tu foto
http://wrzucaj.net/images/2014/08/05/104721738131056287236162052118864n.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 13:41
słoneczna 85, Groszek, livia30, pirelka, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
piekne wiadomosci Rudasek
suuuper
czyli data sie przesuwa
ale niech lepiej sobie tam siedzi
śliczny bobasczyli Stasinek bedzie??
a co do pozycji, to chyba my tez na pieskatak sobie cos przypominam, ale nog do gory nie było
poszłam spać wtedy
i jakiś plemniczek silny dotarł z bukietem kwiatów do mojej komórki jajowej
mam tu dla Was wlasnie filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=7lSlP5dhIdw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 13:52
-
nick nieaktualnyRudasku super, oby tak dalej
Jeśli życzenia się spełniają to ja proszę 1 szczęśliwy plemnik i dziewczynkę
ha..zamówienie na już
Ja po usg, dzisiaj serce mi waliło jak oszalałe, myślałam że zawału dostanę.
Mam tym razem w lewym jajniku 2 pęcherzyki, jeden ma już 2,3 cm a drugi 1,96 cmdo 2 dób powinno dojść do owulacji, chociaż jednego
no to nic tylko działać, ale jak to lekarz powiedział "nie częściej niż raz na dobę".
Endometrium o szer. 1,00 cm..mówił, że wszystko ładnie przygotowane na przyjęcie komórki jajowej, a jajniki ładnie na zmianę pracują bo poprzednio miałam zawsze w prawym.
Podbrzusze troszkę pobolewa w ciągu dnia, kuje.. ale teraz wiem chociaż dlaczego
A co do pozycji to kupa śmiechu trzymać tą spermę w środku ;P Ha ha! Ja zawsze później odwiedzam łazienkę, choć nie raz zaciskam jakiś czas i leżę
A jak się wciąż nie udaje to mam schizę, że coś źle robimy. HA HA HA.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 13:56
-
WOW super Pirelka - same dobre wieści dzisiaj
I jakie ładne endometrium. Trzymam kciuki
Ja to nie mogę się zdecydować jaką płeć wolę wiec od razu dwa poproszęA kto wie czy u Ciebie też tak nie będzie jak dwa dorodne pęcherzyki
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLivia dzięki
Zapytałam go sama o endometrium bo nic bym z tego nie wiedziała to wtedy mówił, że ładne i wszystko gotowe na przyjęcie.
Nigdy nie miałam nawet w 13-14 dc takiego jak teraz 2,3 cm więc mam nadziejęna ten mniejszy nie liczę bo zawsze miałam około tego i na razie nic się nie udało, ale może ten lewy jajnik będzie szczęśliwszy
Ale wolę bliźniaki niejeśli mam wybór. HA HA.
A co do żeli.. to ja bez nie mogę, więc nadal używam trochę zwykłego Durexa.. mam nadzieję, że nie zaszkodzęale na sucho nie idzie
i tak mnie piecze później
Livia, a Wam parka by się od razu z marszu przydała i byłoby z głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:03
-
Rudasku super!!! Kawał chłopa i o tyle starszy :o gratuluje szczęśliwym rodzicom
Mam nadzieje że i u mnie uda się podejrzeć i będzie babka ;d
Pirelko super wieści! I jaka owulka będzie! To wybacz ale- dzisiaj nie chcemy Cię tu widzieć !w końcu samo się nie zrobi
Aż mi lepiej po takich wieściach))))))
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
słoneczna 85 wrote:jeszcze niecale 3 h!!!!!! i bede tam! aaaaaaaa
słoneczna bedzie dobrzebeda same dobre wieści..choć wiem jak przezywasz bo ja tak przezywałam rano..i leżałam na tym łóżku u lekarza i modliłam sie zeby mowił same dobre rzeczy
no i na szczsscie tak powiedział !
bedzie oki....!
-
Kochana leci po kolei..najpierw mierzy, potem sprawdza mozg, płaty..
póxniej kark..poźniej nosek! i zoładek, kregosłup, serce...leci do pęchcerza-wszystko to mierzy-przynajmniej tak mój DR dziś dorbił...potem pokazuje wszystko i mówi co jest co...i raczki- u nas sie dało juz palce policzyc wiec mowil ze ma po 5i nóżki...no i u mnie zobaczył coś duzego miedzy nogami
ssał cały czas paluszek, chcielismy zeby zmienił pozycje ale za zadne skarby sie nie dał. nie pomogło bujanie, łaskotanie itd!
ja byłam w gabinecie ok 30 min, dośc długo trwało usg..i już miałam na brzuchu, bo gdy dziecko ma powyżej 6 cm to już sie robi przez brzuch!duzo zobaczysz...jak ma dobre usg to wszystko wyraznie bedzie widać