X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna ja wczoraj i dzisiaj daję rade odpukać , tylko słabo mi sie rano zrobiło...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciliśmy z plaży, dla mnie za gorąco, myślałam, że zemdleję. Z tego wszystkiego ledwo żywa jestem :/

Zaraz obiadek, szybki prysznic i lecimy do cyrku. Mam nadzieję, ze będzie juz chłodniej bo trochę wiaterek się pojawił.

Buziaki

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki :-)

ale skwar i gorac..burze gdzies w oddali słychać, ale nic nie spadło u nas jeszcze...
    bylam w kosciele z rana i gdyby nie to ze małż mnie wachlował to bym tez zemdlała..bo już mi sie dziwnie patrzyło i pot mnie zimny oblał;/

posiedzielismy w ogrodzie, a teraz smaki mnie nachodzą :P

pomidorek ze smietanka i cebulka :D

trzymajta sie ! :-)

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już w domku, faktycznie do słońca skwar, nienawidzę aż takiej duchoty, nie trafiliśmy już na słońce na plaży, ale to może i lepiej. Pochodziliśmy długo brzegiem morza, porobiłam zdjęcia i odpoczęliśmy ;)
    Normalnie taki upał, że naszło mnie na smakowe piwko i kupiłam, pijemy sobie z Mężem na pół dla ochłody ;)

słoneczna współczuję tego samopoczucia, jutro będzie lepiej :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 18:05

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna mam nadzieje że szybko się ten koszmar skonczy

Pirelko aż miło się czyta jak jesteś taka radosna :) aż uśmiech mi sie pojawia na buzi :)

Ja tez wczoraj nie spalam... mialam takie nerwobóle ;/ od tyłka do kolan... ani na jeden bok ani na drugi.

Dziś byłam na odpuście, cholerny upał, zgrzałam sie, mąż nie pojechał bo po co... ale ja do taty zawsze jadę... ale musialam pozniej iść spać bo cisnienie spadło mi na 110/63 a puls mialam aż 97... myślałam że mi głowe rozerwie.. ale wziełam apap i w miarę poszło.. ciśneinie i tak nie poszło do góry ale puls się zmniejszył na 77...
    a to przez to że nie spałam... i ten skwar... już myślałam że się to skonczy... :(

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wrzucę i Wam mój brzunio z wakacji :)
    f2lxt5z3zbk1_t.jpg

Groszek, pirelka, livia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa uroczy :)

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hej..jaka tu cisza :)
    ale Wam zazdroszcze morza DZiewczyny...
    u nas tez upał ze czlowiek sie rozpływa!
    masakra...Kochane powiedzcie mi jak z basenem, mozemy chodzić ?
    bo ja już sama nie wiem!
    ja odebrałąm wczoraj wyniki, wszystko w normie wiec miejmy nadzieje ze jutro na usg Pan DR potwierdzi :) troche sie boje!

Mizzi ja mam to samo z tymi bolami, tez mnie złapały z sb/nd nie spałam pół nocy, zadna z pozycji nie była dobra! czułam sie jakbym nogi nie miała. W dzien troche przeszło lecz pod koniec dnia znów mnie złapało!
    Nie wiem od czego to jest i jak działać, R mi troche masował tyłek i noge ale to nic nie daje...robisz cos zeby nie bolało ? straszny jest ten ból ???

co u Was Kobietki ?
    Livka jak było w cyrku ?

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O popatrz, zapomniałam że byłam w cyrku wczoraj - widać nie zrobił na mnie wrażenia :D To już nie to co kiedyś, teraz tylko naciągają. Z uwagi na to, ze siedzielismy w pierwszym rzedzie chodzili i robili zdjęcia z klaunem, potem pytanie " jakim formacie chcemy" i pokazuje nam cennik. Zamurowało mnie i kategorycznie powiedziałam, ze żadnego zdjęcia nie chcę: 50zł, 70zł lub 100zł za 1 ZDJĘCIE! I to prześwietlone :P Ogólnie to raczej chyba im się nie chcialo juz występować :D Jakies anemiczne te babki były, na pochwałę zasługują klauni i dwóch akrobatów i 4 facetów na motorach co w takie okragłej klatce jeździli w kółko równocześnie, reszta kicha. A o zwierzętach szkoda mówić... Były 2 słonie, 11 koni, 2 żyrały, kilka lam i 3 jakieś rogate byki, które właściwie tylko przebiegły się po arenie więc nie wiem po co je męczyć i tak wozić, to już nie te czasy kiedy ludzie nie wiedzą jak takie zwierzęta wyglądają. Patrząc na słonie było mi smutno... No ale Majce się podobało, jakbym była dzieckiem też pewnie byłabym zachwycona :D

A dzisiaj juz chłodniej jest, wreszcie jest czym oddychać. Ale zeby nie było - znów mamy dzien pełen zajęć :D Jeszcze chwila i będziemy do miasta się zbierać ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 08:59

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :)

Niecierpliwa piękny brzucho :)

Rudasku jutro masz prenatalne, a ja w piątek :) będzie dobrze!
    ja ostatnio o basen pytałam i mówiła że to dobra rzecz jak wszystko jest ok, tylko radzila brać kapsułki - teraz nazwy zapomniałam - by nie robiły się jakieś zakażenia czy coś :)

Livia szkoda tylko tych zwierzaków, no ale jak Maja zachwycona to nie jest tak źle :P

a my po urodzinach teściowej, zjadłam nawet kurczaka i poszłam spać bo brzuch bolał i tradycyjne mdłości... a dzisiaj dzień jak codzień :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na baseny miałam trivagin w żelu i kapsułki invag na noc, ale wczoraj nic nie brałam a właziłam nawet do jacuzzi :)
    Saune tylko odpuściłam...

Dziś wizyta ! Na NFZ mamy USG :) ciekawe ile mały waży...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:31

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dzisiaj faktycznie u nas chłodniej..chyba, bo do słońca temp. pokazuje na razie 33 st :/ mam nadzieję, że dzisiaj będzie czym dychnąć choć ja i tak od 14 do wieczora w pracy, a tam klima...nie lubię jej, ale się przydaje bo byśmy się zagotowały :P
    Jutro mam wolne to zawsze łatwiej przeżyć dzisiejszy dzień ze świadomością wolnego ;) hah.
    Jutro też idę na usg i zobaczymy co wyhodowałam po clo :D

Patrzyłam dzisiaj na wykresy zaciążonych i jestem pod wrażeniem, a zarazem przerażona ilością <3, normalnie chyba zacznę się bać, że inaczej się nie da :P

niecierpliwa trzymam kciuki za usg i czekamy na wieści.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:58

• Groszek Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Wam :)

no i znowu sie zaczyna...dzień skwarny i upalny...
    małż mnie o 5 obudził- standard, potem znowu poszłam w kime i dopiero teraz sie obudziłam :D

Mizzelka, aleś sie wymeczyła wczoraj :(
    pirelka- czekamy na piekne pęcherzyki :D
    niecierpliwa- sliczny brzuszek :D i kciukam za wizyte:)
    Livka, chociaz Majeczka skorzystała z tego cyrku :)

bedzie dobrze z tymi prenatalnymi dziewczynki Przedszkolanka i Rudasek :) trzymam kciuki :d

ja mam w czwartek wizyte, strach mnie ogarnia...

a powiem Wam, ze z ta noca z sob/niedz cos musialo byc, bo normalnie nie mogłam na boku ulezec, to jeden, to drugi i caly czas wierty;/

jesli chodzi o te kapsułki to Lacibios Femina lub Provag, działają osłonowo w "tamtych" okolicach :-)

kurcze ostatnio odbiło mi na punkcie pomidorów..mogłabym jesc i jesc w nieskonczonosc :D :D

relge6yd309xm1zq.png

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tydzień cipkologów mamy :P
    jutro za Rudaska i Pirelkę trzymamy :)
    dzisiaj Niecierpliwa, czwartek Groszek i piątek ja :P

Pirelko my tam co drugi dzień robiliśmy , inaczej byśmy się nie wstrzelili a to i tak cud bo późno owu była i to było taki "a jeszcze dzisiaj choć i od jutra dupek :P "

Groszku Lacibios Femina właśnie to ! :)

a co do nocy z sb/ndz to masakra! ja po raz pierwszy wstawałam siusiu z mężem i oboje spać nie mogliśmy...

ale dzisiaj żołądek daje popalić...;/

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanko właśnie widziałam u Ciebie, że Ty jako jedyna co 2 dzień, podobnie jak My :D heh..nie wydoliłabym ochoczo codziennie dwa razy przez tydzień :P

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha my stare dziady :D
    u nas były plemniki tuż po laparoskopii no i mąż jeszcze ze szwami to i tak że dał rade,jak go wszystko bolało .. jak ma się udać to się uda i co drugi- tak założyłam , bo wcześniej to "o dziś owulka " i numerek :P a okazuje się że na następny dzień test pozytywny no to znowu trzeba było - i tak w kółko,dlatego najlepiej bez tej spiny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:34

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dlatego ja też stawiam na ok. co 2 dzień :D

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie ;) w końcu ile można :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :D

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to było kilka razy dziennie przez cały cykl, chyba że jechałam na weekend do mojej mamy to wtedy celibat :)

nxbhnwz.png
‹‹ 973 974 975 976 977 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ