Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie ciekawe jak to bedzie- wychodzi na to, ze ja i Przedszkolanka bedziemy miec dziewczynki.
ale my mowimy ze jest chlopak;) narazie nazywa sie Milosz:) ( chcoaz tak sie nei bedzie nazywac na pewno:)) jest MIloszek i tak mowimy do niego:)
chcialabym dziewczynke- pewnie by sie nazywala ALicja, ale to jeszcze do omowienia i zastanowienia sie
a chlopca to nie wiemy- nie mam pomyslow, bo duzo imion w rodzinie juz wykorzystanych -
a ja mam pytanie do niecierpliwej, ogólnie zmienił Ci sie teraz rozmiar odzieży??
czy nosisz np. "S" dalej ale spodnie z jakas wstawką na brzuszek??
bo mnie wszytsko zaczyna ugniatac, a widze wypłata jest..to jakies legginsy kupie sobie...tylko czy S bedzie dobre? -
Mnie już zaczęło być widać, ale ubrania pasują. Na zimę też nie zamierzam inwestować w ciuchy ciążowe, strasznie mi się nie podobają.
No klimę mi zamontowali w domu wreszciecały dzień to robili.
Jadę zaraz oglądać komodę dla Kondzia, jak będzie ładna to się zdecydujemy na nią. -
Cześć
Wcale was nie zostawiłam ale wczoraj same wiedzie, mąż w domu prawie po 6 tygodniach to pogadać sobie musieliśmyA dzisiaj od rana na nogach, najpierw badania, potem z kotem znowu wizyta, potem rajd po sklepach bo komputer mi kupowaliśmy i tak dzień zszedł. Ledwo żywi jesteśmy, ja to jeszcze jako tako ale R. 40 godzin bez snu był a w nocy tylko 7 godzinek i znowu dziś na pełnych obrotach. Jutro już będzie spokojniej
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Wyniki już odebrane, o 15 były
Są lepsze niż w styczniu, mimo takiego zmęczenia dał radę
W aucie dziś klimatyzację włączyliśmy i już smarkam
Uciekam oglądać film (jak uda mi się męża odciągnąć od mojego nowego komputera bo jak na razie się bawi)
Buziakiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki
Miłego weekendu Wam życzę, u mnie pracująco ale cóż poradzić
Wczoraj nadrobiłam Wasze wiadomości i współczuję tych mdłości, strasznie nie lubięi nie wiem jak kiedyś to przeżyję
Jajniki po CLO lekko pobolewają, ale nie ma tragedii na razie, zobaczymy później dopiero 8 dc
Ale mam śluz, cały czas mam wilgotno.. biorę też witaminy na włosy, skórę i paznokcie, a tak w składzie jest olej z wiesiołka, może dlategoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 07:35
-
Groszek wrote:ludzie sie niepotrzebnie napedzaja...jak bedize sie mialo stac cos to i tak sie stanie, niestety...nie jestesmy w stanie tego przewidziec i sie ustrzec:( smutne to i przykre.
Mizzy nie czytaj tego, naprawde...ktos skad wzial, przeczytal a nie do konca pisza prawde, bo cos doda, przekreci i jeszcze swojego... a potem panika. Mialam zdrowe dzieci nawet z cytomegalia na oddziale, zeby cos stalo sie takiego mega złego, to tez okreslone czynniki musza sie zlozyc...i to na maksa pechowe.
nie czitajta:P
modle sie o Wasze nudnosci i wymioty aby ustały
dokładniea zresztą ja od dzieciństwa przesraniec... chorowałam co miesiąc na anginy wirusowe w podstawówce, juz chorowałam na samonelle w wieku 10 lat(ciężko przeszłam mlodsze gorzej przechodzą), różyczkę w wieku 7 lat.. świnkę też przeszłam, ospę wietrzną i tak zwaną drugą ospę wietrzną - półpasiec, i ostatnio sukces nad sukcesami... pokrzywka w ostrym wydaniu a dlatego że poszło mi na stawy i nie mogłam chodzić... niezbyt przyjemne ale ba..
a teraz jak przytylam to wcale nie choruje...
-
Rudasek wrote:Dziewczyny strasznie mnie nabiera na taka fryzurke
tylko moze z 1-2 cm dłuzsza!
ale szkoda mi włosów...fuck!!
http://wrzucaj.net/images/2014/08/01/krotki-bob2.jpg
co o tym myślicie ??? -
Pirelko możliwe albo twój dobry humor dobrze działa na organizm
i strasznie się cieszę że już jest lepieja wyniki takie super
samo to ile daje radości
a mi wczoraj internet odmowil posłuszeństwa
kurna chyba zebym glupot nie czytała
i już nie czytam, co ma być to będzie i TSH też nie bd badać
bo jakby cos nie tak to potem bd żałować...
a ja się coraz lepiej czuje... nie raz mnie zemdli ale to raczej z głodu
choć wczoraj hot dogi zrobilam bo mialam na nie chcice... za duzo sie nie najadłam ;/ ughhh
ale rano o 6 zjadłam połówkę banana na leżąco i nawet zadziałało, aby raz mi się nie dobrze zrobilo w robocieto i tak sukces
a ja to się boję strasznie bełtać
Potforek może chciała odpocząć.. od tego wszystkiego... wyluzować...
a niech odpocznie... może szuka nowej siły do działania, mam nadzieję że ją odnajdziei wszystko z czasem przyjdzie...
ach i mam nadzieje że wpadnie na forum z wesołą nowiną
co do ubrań ja już w S się nie mieszczę teraz M lub L. Groszku sama nie jesteś choć różnica między nami jest dość dość.. ale wiem co czujesz bo wszystko poszło mi do przodu... śmiesznie to wygląda jak piłeczka
nawet gaciory wczoraj kupilam bo mnie momentami uciskają
a wczoraj bociek usadowił się nam na dachui akurat teściowa wyszła
się aby uśmiechnęła
nie wiem jak rozplanuje dzien moze dzis polece do babci i pomoge sprzątać a jutro na odpust do tatypirelka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
A ja noszę nadal rozmiar 32/34 ;d
Dzisiaj słoneczko i wracamy do siebie to może na jakiś kocyk wyjdziemy tylko niech mdłości odpuszczą...
Pirelko niech pracuja jajcory :d nie ma że boli :p
A mi coś dziąsło spuchło za jednym zębem i nie wiem czy poczekać aż przejdzie jak kiedyś ?:opirelka lubi tę wiadomość
-
Cześć Laseczki
Rudasku fajna fryzurka, ja jak urodziłam córę to tez podobnie się ścięłam. Strasznie szybko mi odrosły potemTeraz też krótkie za mną chodzą ale jednak długie wygodniejsze
Aga 32/34?litości, to moje dziecko nosi 34/36
Wszyscy mi w domu jeszcze śpią a mi się już nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 09:45
-
hej hje
no ja chcialam tak tylko w dłuzszej wersji
kto ma na fb Darie to własnie taką fryzurke chce jak Ona
to fakt zwiazać sie nie da ale dla mnie to nie problem bo ja nawet długich nie zwiazujewiec takie dla mnie zdecydowanie wygodniejsze
a kolor taki jak ona to ja mam od x lat, natomiast teraz juz sie zapusciłam, robiłam od grudnia tylko henna ktora nie rozjasnia i udało mi sie dojść do naturalnych, takze jak zrobie taka długość to juz beda naturalne z koncówkami jasniejszymi
co do mdlośći to jeszcze nie czuje ale juz mnie łapią...dobrze ze R poszedł po swiezebułeczki to lada chwila zjem sniadanko
za to wczoraj mialam wieczór masakryczny, leżac chcialo mi sie wymiotować...masakra
Miłego dniaaaaaaaa!!!!!!!!! -
przedszkolanka:) wrote:No ja mała jestem to i taki rozmiar...jeszcze troche :p
Gorzej jak musze w dziecięcym dziale buty kupować :p
To faktycznie malutka jesteś, nie spodziewałam się, że az tak hi hi Ale zaraz będziesz kupować rozmiar M a może nawet L