Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    późno późno :) a potem sie dziwić że bełty cie łapią :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki ! :)

ale poszalałyscie z rana :D

Livka, to super ze wyniki lepsze :) nic tylko działać :D mieliscie szalony dzień widze wczoraj... ale juz teraz sie uspokoi wszystko, ważne że w dwójke :)

Mizzy, to Ty taka chorowitka byłaś?? ale juz masz wszystkie choroby za soba ;-) wiec super :D teraz jeszcze jak przytyłas to okaz zdrowia bedziesz :)

Pirelka, jajcory bolą owulka za pasem widze :D

nie straszcie mnie z tymi rozmiarami :P ja myslalam ze S jest i ze będzie dalej 34/36 :D moze tylko ciut luzniejsze...

Przedszkolanka, jaki fajny rozmiarek malusi :-) a butki jakiego rozmiaru nosisz??

Rudasek wcinaj szybko, pózno jadasz...moze to przez głodek bełty?

ja juz po sniadanku, teraz zjadłam obiadek :D
    ale ciepło;/ dramat z tragedią...

małżowi wczoraj bankomat "połknął" kartę :P i dupa zbita, wszystko trzeba było blokować i zabezpieczać ;p

wiecie co? nie smiejcie sie z tego co napisze, ale czuje ze ktoś rzucił na mnie i małża jakieś złe czary... jakaś czarownica ;-/ mamy strasznie pod górkę ostatnio...

kurna, nakładałam rano kotu do miski surowego indyka, tak mnie ciągnęło, że aż mnie w boku teraz boli ;-/ nie moge się babrać z surowym mięsem, obrzydza mnie teraz ! bleee ;-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 14:20

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku znam to uczucie, ja w ciąży nie jestem a czasem mnie obrzydza mięso jak kroję kotom. Indyk jeszcze nie, wołowina najmniej ale czasem jak im kupię serduszka drobiowe to mam odruch wymiotny :D

Obiadek dopiero robię, tak za mną placki ziemniaczane ostatnio chodzą, że dziś będą ale z gulaszem - takie oszukane trochę węgierskie :D

Dzisiaj odpoczywamy w domu, później na zakupy tylko skoczymy, wieczorem rowerki a jutro do cyrku na 18 planujemy iść :D R. zauważył, że jest a że nie był 30 lat to stary piernik nas ciągnie :D

Lubię jak jest w domu, tak normalnie wszystko jest :-)

Groszku zawsze jak coś zaczyna się walić to leci potem coraz więcej ale w końcu wyjdzie słoneczko i będzie dobrze. O złych rzeczach szybko zapomnicie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 14:12

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małż zawozil klucze z mieszkania naszej "super" pani... i ta powiedziała, ze kaucje nam odda, w momencie gdy nastepni lokatorowie jej dadza... super:| a jak nie dadzą? wydaje mi sie, ze nasza kaucja powinna byc zamrozona i lezec jej na koncie i nie powinna ich ruszac, bo lada moment mozemy wymówić wynajem...no ale to moje zdanie;-/

z wczasow kolega mężnego zrezygnował i dalej bedziemy sie "bić" z tymi w biurze podrózy...a czytalam artykul ze baba wygrała proces z Orbis Travel, bo tez miala jakas sytuacje losowa ktora nie pozwolila jej jechac i biuro podrozy chcialo niezle potracic. Ponoc nie maja prawa...
    a jak sie odwola 3 dni przed terminem, to nawet 90 % potracali!
    wiec my ich postraszymy, bo baba małzowi chciala wepchnac jakies inne miejsce wypoczynku albo dancing... no w tym momencie nie wyobrazam sobie siebie na dancingu ;/ powiedziała, ze no oni 30% potrącają, a vat jeszcze 23% itp.itd. takie głupoty wciskała. Nie damy sie zrobić w bambuko. Albo na odchodne postraszymy, że PIP ich odwiedzi :D sasasasssss ;p moze ich przetrzepia i jakis machloje wyjda?

ja bym z checia pojechała, naprawde, tylko takie akcje wyszły ze mna;/

ja bym sobie bograczu zjadła :D ale to jak bedzie zimniej, moze w tygodniu cos zrobie...

Livka, ja nigdy nie byłam w cyrku ! ostatnio był Cyrk Korona w okolicach, ale czytałam na necie opinie i zwątpiłam... troche mi tez tych zwierzaczków szkoda.. zamiast tygrysek brykać sobie na Savannie i zajadać antylopke smaczną, to musi słuchac poleceń tresera;/

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozno jem bo tak wstaje :D hehehhe :)

my juz po zakupach, teraz sie biore za sprzatanie i gotowanie :)
    dziś rosołek i boloneze :) Groszek mi wczoraj narobiła ochoty wiec dziś robie :)

i zostałam sama, mój piłkarz na mecz pojechał...ehhhhh....dobrze ze płaca za gre bo inaczej bym go nie pusciła, w sezonie mamy przewalone weekendy ale na szczescie jutro mamy cały dzien dla siebie i planujemy mała wycieczke :)
    oby bylo chlodniej niz dzis bo dzis sie zar leje z nieba, jest ok 35 stopni...topie sie!! :):)

Groszek lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po pracy, nie było tak źle ale zrobił się taki upał, a ja w długich spodniach :/ myślałam, że padnę :P

Już po obiadku, Małżonek zrobił :) ah jak miło, że przy garach jeszcze sterczeć po pracy. Później pójdziemy na basen, w końcu skończyła się przerwa wakacyjna blisko Nas i nie musimy jeździć do dalszego :D

Co do jajników to właśnie nie specjalnie bolą :P lekko kłują, ale tylko chwilami i na moment, nic strasznego. Tylko przy <3 jakoś tak bardziej "ciasno" :P piecze i boli :P haha.. sorry za dosłowność :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://podaj.to/post/106,1,ja-cie-urodzilam-a-ty-sprawiles-ze-jestem-mama.html :)

groszku wszystko z czasem... się wyjaśni.

ja na parówki nie mogę patrzeć od wczoraj :D

Pirelka ja bym nie wytrzymala w ten upał, podziwiam :/ widzę że małżonek cokolwiek zrobi a moj? uuuuuu nawet jajecznicy nie potrafi :D

Rudasek lubi tę wiadomość

• Groszek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka ogladalam to super filmik :-)

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dużo robi, nie mogę narzekać :)

• Groszek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://podaj.to/post/97,1,moja-piekna-kobieta-ten-film-naprawde-cie-poruszy.html

ja na tym wylam jak bobr..

moj tez cos zrobi, nie narzekam....
    wypilam sok z jezyn, mialam wrazenie przed chwila ze pojde beltac:-/

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś w mire oki :)

gotuje makaron i bede jesć rosołek :):)

filmiki cudowne :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    http://podaj.to/post/97,1,moja-piekna-kobieta-ten-film-naprawde-cie-poruszy.html

ja na tym wylam jak bobr..

moj tez cos zrobi, nie narzekam....
    wypilam sok z jezyn, mialam wrazenie przed chwila ze pojde beltac:-/
    http://podaj.to/post/383,0,10-miesieczne-dziecko-poplakalo-sie-przez-swoja-mame-nie-uwierzysz-dlaczego.html a ja orzy tym ;d

• Groszek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogladalam wszystkie hihi :-) uwielbiam ta stronke :-D

obejrzyjcie sobie z kategorii rodzicielstwo.. normalnie mozna plakac :-D

mizzelka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w piękny dzień ;)

My wczoraj wróciliśmy na chwilę do domu to pogrilowaliśmy z moimi rodzicami i zleciało ;)
    Noc ciężka,kreciliśmy się z T.pół nocy...
    A dzisiaj urodziny teściowej to same wiecie :p

Groszku buty to 34/35 zależy jakie...

Mizzy nie oglądam filmików bo ja na reklamach becze a co dopiero tu :p

Słonecznego dnia;*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, jaka piękna dzisiaj pogoda !

Mamy z Mężem duże plany więc cały dzień mamy co robić ;) jesteśmy po śniadanku, muszę kupić nowy strój i na basenik, potem może plaża pierwszy raz w tym roku :) ha ha !

Miłego dnia !!

• livia30 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-)

Nie wierzę, Pirelka na plażę się wybierasz? :O co to się stało :D
    My już tez powoli się szykujemy i niedługo idziemy na plażę, później obiadek i do cyrku.

Jakaś niewyspana ostatnio chodzę :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no Mąż chce więc pójdziemy raczej ;) pasuje raz do roku się położyć na plaży. Ha ha.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też mąż chce ale w sumie nie mam nic przeciwko. Chłodniej tak jest niż w ogródku bo wiaterek wieje i woda nawet ciepła wiec można się zamoczyć :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po basenie, zrobię obiadek i na tą plażę... a taka jestem słaba i taki upał, że chyba się przewrócę :P

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie mdlosci i wymioty od wczoraj- nie zniose tego upalu:(

przedszkolanka a Ty dobrze sie czujesz???

a wy dziewczyny?

gdyby bylo chlodniej na pewno czulabym sie lepiej - juz tylko chodze i placze nad tym kiblem

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 972 973 974 975 976 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ