X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    późno późno :) a potem sie dziwić że bełty cie łapią :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki ! :)

ale poszalałyscie z rana :D

Livka, to super ze wyniki lepsze :) nic tylko działać :D mieliscie szalony dzień widze wczoraj... ale juz teraz sie uspokoi wszystko, ważne że w dwójke :)

Mizzy, to Ty taka chorowitka byłaś?? ale juz masz wszystkie choroby za soba ;-) wiec super :D teraz jeszcze jak przytyłas to okaz zdrowia bedziesz :)

Pirelka, jajcory bolą owulka za pasem widze :D

nie straszcie mnie z tymi rozmiarami :P ja myslalam ze S jest i ze będzie dalej 34/36 :D moze tylko ciut luzniejsze...

Przedszkolanka, jaki fajny rozmiarek malusi :-) a butki jakiego rozmiaru nosisz??

Rudasek wcinaj szybko, pózno jadasz...moze to przez głodek bełty?

ja juz po sniadanku, teraz zjadłam obiadek :D
    ale ciepło;/ dramat z tragedią...

małżowi wczoraj bankomat "połknął" kartę :P i dupa zbita, wszystko trzeba było blokować i zabezpieczać ;p

wiecie co? nie smiejcie sie z tego co napisze, ale czuje ze ktoś rzucił na mnie i małża jakieś złe czary... jakaś czarownica ;-/ mamy strasznie pod górkę ostatnio...

kurna, nakładałam rano kotu do miski surowego indyka, tak mnie ciągnęło, że aż mnie w boku teraz boli ;-/ nie moge się babrać z surowym mięsem, obrzydza mnie teraz ! bleee ;-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 14:20

pirelka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku znam to uczucie, ja w ciąży nie jestem a czasem mnie obrzydza mięso jak kroję kotom. Indyk jeszcze nie, wołowina najmniej ale czasem jak im kupię serduszka drobiowe to mam odruch wymiotny :D

Obiadek dopiero robię, tak za mną placki ziemniaczane ostatnio chodzą, że dziś będą ale z gulaszem - takie oszukane trochę węgierskie :D

Dzisiaj odpoczywamy w domu, później na zakupy tylko skoczymy, wieczorem rowerki a jutro do cyrku na 18 planujemy iść :D R. zauważył, że jest a że nie był 30 lat to stary piernik nas ciągnie :D

Lubię jak jest w domu, tak normalnie wszystko jest :-)

Groszku zawsze jak coś zaczyna się walić to leci potem coraz więcej ale w końcu wyjdzie słoneczko i będzie dobrze. O złych rzeczach szybko zapomnicie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 14:12

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małż zawozil klucze z mieszkania naszej "super" pani... i ta powiedziała, ze kaucje nam odda, w momencie gdy nastepni lokatorowie jej dadza... super:| a jak nie dadzą? wydaje mi sie, ze nasza kaucja powinna byc zamrozona i lezec jej na koncie i nie powinna ich ruszac, bo lada moment mozemy wymówić wynajem...no ale to moje zdanie;-/

z wczasow kolega mężnego zrezygnował i dalej bedziemy sie "bić" z tymi w biurze podrózy...a czytalam artykul ze baba wygrała proces z Orbis Travel, bo tez miala jakas sytuacje losowa ktora nie pozwolila jej jechac i biuro podrozy chcialo niezle potracic. Ponoc nie maja prawa...
    a jak sie odwola 3 dni przed terminem, to nawet 90 % potracali!
    wiec my ich postraszymy, bo baba małzowi chciala wepchnac jakies inne miejsce wypoczynku albo dancing... no w tym momencie nie wyobrazam sobie siebie na dancingu ;/ powiedziała, ze no oni 30% potrącają, a vat jeszcze 23% itp.itd. takie głupoty wciskała. Nie damy sie zrobić w bambuko. Albo na odchodne postraszymy, że PIP ich odwiedzi :D sasasasssss ;p moze ich przetrzepia i jakis machloje wyjda?

ja bym z checia pojechała, naprawde, tylko takie akcje wyszły ze mna;/

ja bym sobie bograczu zjadła :D ale to jak bedzie zimniej, moze w tygodniu cos zrobie...

Livka, ja nigdy nie byłam w cyrku ! ostatnio był Cyrk Korona w okolicach, ale czytałam na necie opinie i zwątpiłam... troche mi tez tych zwierzaczków szkoda.. zamiast tygrysek brykać sobie na Savannie i zajadać antylopke smaczną, to musi słuchac poleceń tresera;/

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozno jem bo tak wstaje :D hehehhe :)

my juz po zakupach, teraz sie biore za sprzatanie i gotowanie :)
    dziś rosołek i boloneze :) Groszek mi wczoraj narobiła ochoty wiec dziś robie :)

i zostałam sama, mój piłkarz na mecz pojechał...ehhhhh....dobrze ze płaca za gre bo inaczej bym go nie pusciła, w sezonie mamy przewalone weekendy ale na szczescie jutro mamy cały dzien dla siebie i planujemy mała wycieczke :)
    oby bylo chlodniej niz dzis bo dzis sie zar leje z nieba, jest ok 35 stopni...topie sie!! :):)

Groszek lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po pracy, nie było tak źle ale zrobił się taki upał, a ja w długich spodniach :/ myślałam, że padnę :P

Już po obiadku, Małżonek zrobił :) ah jak miło, że przy garach jeszcze sterczeć po pracy. Później pójdziemy na basen, w końcu skończyła się przerwa wakacyjna blisko Nas i nie musimy jeździć do dalszego :D

Co do jajników to właśnie nie specjalnie bolą :P lekko kłują, ale tylko chwilami i na moment, nic strasznego. Tylko przy <3 jakoś tak bardziej "ciasno" :P piecze i boli :P haha.. sorry za dosłowność :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://podaj.to/post/106,1,ja-cie-urodzilam-a-ty-sprawiles-ze-jestem-mama.html :)

groszku wszystko z czasem... się wyjaśni.

ja na parówki nie mogę patrzeć od wczoraj :D

Pirelka ja bym nie wytrzymala w ten upał, podziwiam :/ widzę że małżonek cokolwiek zrobi a moj? uuuuuu nawet jajecznicy nie potrafi :D

Rudasek lubi tę wiadomość

• Groszek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka ogladalam to super filmik :-)

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dużo robi, nie mogę narzekać :)

• Groszek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://podaj.to/post/97,1,moja-piekna-kobieta-ten-film-naprawde-cie-poruszy.html

ja na tym wylam jak bobr..

moj tez cos zrobi, nie narzekam....
    wypilam sok z jezyn, mialam wrazenie przed chwila ze pojde beltac:-/

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś w mire oki :)

gotuje makaron i bede jesć rosołek :):)

filmiki cudowne :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    http://podaj.to/post/97,1,moja-piekna-kobieta-ten-film-naprawde-cie-poruszy.html

ja na tym wylam jak bobr..

moj tez cos zrobi, nie narzekam....
    wypilam sok z jezyn, mialam wrazenie przed chwila ze pojde beltac:-/
    http://podaj.to/post/383,0,10-miesieczne-dziecko-poplakalo-sie-przez-swoja-mame-nie-uwierzysz-dlaczego.html a ja orzy tym ;d

• Groszek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogladalam wszystkie hihi :-) uwielbiam ta stronke :-D

obejrzyjcie sobie z kategorii rodzicielstwo.. normalnie mozna plakac :-D

mizzelka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w piękny dzień ;)

My wczoraj wróciliśmy na chwilę do domu to pogrilowaliśmy z moimi rodzicami i zleciało ;)
    Noc ciężka,kreciliśmy się z T.pół nocy...
    A dzisiaj urodziny teściowej to same wiecie :p

Groszku buty to 34/35 zależy jakie...

Mizzy nie oglądam filmików bo ja na reklamach becze a co dopiero tu :p

Słonecznego dnia;*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, jaka piękna dzisiaj pogoda !

Mamy z Mężem duże plany więc cały dzień mamy co robić ;) jesteśmy po śniadanku, muszę kupić nowy strój i na basenik, potem może plaża pierwszy raz w tym roku :) ha ha !

Miłego dnia !!

• livia30 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-)

Nie wierzę, Pirelka na plażę się wybierasz? :O co to się stało :D
    My już tez powoli się szykujemy i niedługo idziemy na plażę, później obiadek i do cyrku.

Jakaś niewyspana ostatnio chodzę :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no Mąż chce więc pójdziemy raczej ;) pasuje raz do roku się położyć na plaży. Ha ha.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też mąż chce ale w sumie nie mam nic przeciwko. Chłodniej tak jest niż w ogródku bo wiaterek wieje i woda nawet ciepła wiec można się zamoczyć :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po basenie, zrobię obiadek i na tą plażę... a taka jestem słaba i taki upał, że chyba się przewrócę :P

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie mdlosci i wymioty od wczoraj- nie zniose tego upalu:(

przedszkolanka a Ty dobrze sie czujesz???

a wy dziewczyny?

gdyby bylo chlodniej na pewno czulabym sie lepiej - juz tylko chodze i placze nad tym kiblem

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 972 973 974 975 976 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ