Pomorskie - łączmy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik,
jestem po HSG. W końcu w Gdańsku nie robiłam a zapisałam się na badanie w szpitalu w Tczewie, no i... rano przyjmują Ciebie do szpitala, przebierasz się i spokojnie leżysz na łóżeczku, potem wywiad, pobierają krew na podstawowe badania, wykonują badanie ginekologiczne, dalej sobie odpoczywasz, dostajesz ketonal w kroplówce i badanie. Sprzęt nowoczesny, po badaniu odwożą Ciebie na wózku do pokoju i dostajesz obiadek, dalej sobie odpoczywasz i jak wszystko jest OK po południu do domu. Panie wszystkie przemiłe, cudowne. Polecam !!!Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oddział na prawdę super, panie przemiłe Na badanie zapisałam się miesiąc wcześniej, kiedy to wiedziałam w jakim czasie dostanę kolejny okres, termin ustalono mi na 9 dc. Do zapisu potrzebne jest tylko skierowanie. Badanie typu cytologia czy wymaz powinno się zrobić we własnym zakresie wcześniej, żeby mieć pewność, że nic głębiej nie przejdzie. Z resztą lekarz wypisując mi skierowanie od razu pobrał wymaz do badania.
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny. Potrzebuję pomocy. Szukam konkretnego i porządnego ginekologa w Gdyni - straciłam zaufanie do tego, do którego chodzę obecnie. Nie wazne czy kobieta czy facet, wazne, żeby wiedzia co robi a nie sprawial wrażenie, ze studia przeleciał na ściagach. Chciałabym zrobić monitoring cyklu ze stymulacja CLO więc wazne, żeby miał usg w gabinecie. Pomóżcie!
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Cześć Dziewczyny. Potrzebuję pomocy. Szukam konkretnego i porządnego ginekologa w Gdyni - straciłam zaufanie do tego, do którego chodzę obecnie. Nie wazne czy kobieta czy facet, wazne, żeby wiedzia co robi a nie sprawial wrażenie, ze studia przeleciał na ściagach. Chciałabym zrobić monitoring cyklu ze stymulacja CLO więc wazne, żeby miał usg w gabinecie. Pomóżcie!
Zaprosiłam Cię do przyjaciółek, jak zaakceptujesz napiszę do Ciebie a propos lekarza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chodzę do Wąsewicza i na razie bardzo sobie chwalę
Wcześniej chodziłam do Chwastkowej na NFZ i poszłam raz do Skarbek-Żurek ale Panie ku moim oczekiwaniom bardzo mnie zawiodły i z polecenia zdecydowała się na mężczyznę, na razie jestem zadowolona. -
livia30 wrote:Cześć Dziewczyny. Potrzebuję pomocy. Szukam konkretnego i porządnego ginekologa w Gdyni - straciłam zaufanie do tego, do którego chodzę obecnie. Nie wazne czy kobieta czy facet, wazne, żeby wiedzia co robi a nie sprawial wrażenie, ze studia przeleciał na ściagach. Chciałabym zrobić monitoring cyklu ze stymulacja CLO więc wazne, żeby miał usg w gabinecie. Pomóżcie!
Jak na moje oko to w Gdyni mało jest dobrych ginekologów badz też ginekologów-endokrynologów godnych polecenia. Nie wiem jak w Gdańsku, bo w tamtych stronach jeszcze nie byłam. Moze ktoś inny w tej kwesti pomoze. -
Ja bym baaardzo chciala pomóc, ale chyba moglabym napisac tylko kogo nie... Obecnie jestem drugi cykl u Śliwińskiego w Gamecie, na razie nie mam zdania, ale przynajmniej on od razu wspomniał o hsg, podczas gdy inni spokojnie zapisywali clo i brali kasę, taaa...
Agm, skusiłaś mnie na ten Tczew
A po humorku rozumiem, że wszystko gra i buczy u Ciebie, a przeciąg aż hula?agm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny