Pomorskie - łączmy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:dołączam się równiez z pomorskiego a dokładniej z gdyni ;]
witamy na pokladzieBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Witam was ja dnia 24.04.2014 o 8:33 urodził się syn Marcel przez cc bo odklejalo sie łożysko i zagrazalo krwotokiem mi i oczywiscie małemu bo trafilam do szpitala z krwawieniem ...
Szpital Wojewódzki mega swietny opieka nad moja osoba i nad małym nie mogę nic złego powiedziec tylko Polecić !!!! Sam ordynator udział brał w badaniach i on mi oświadczył po ostatnim badaniu ze bedzie cc ....Ekipa op Patologii do Porodowki Mega pomocne i opiekuńczeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 20:05
Nalka, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja super, że takie wiadomości piszesz! Właśnie się zastanawiałam nad Wojewódzkim. Tylko jednej baby się tam obawiam, żeby dyżuru nie miała, bo niebezpieczna jest. Trzeba korzystać i rodzić u nich póki chcą renomę odbudować. Cieszę się, że widzę pozytywną opinię na jego temat.
-
Nalka, a dlaczego niebezpieczna? To warto wiedzieć...
Dziewczyny jak starania? Kwietniowej było sporo, aż się buzia śmiała, zobaczymy jak maj.
U mnie wykres gory i doliny, chyba bezowulacyjny... :-[ jeszcze tego mi brakowało...
Teraz czekam na @.
Niby maj zielony,ale zobaczymy dla kogo...
Oby dla Pomorzanek -
Nie wiem czy mogę rzucać nazwiskami ale co mi szkodzi, w końcu jest wymieniona na stronie szpitala. To pani ginekolog D. Kardzis. Byłam u niej na bezpłatnym USG, była nie dość, że nieprzyjemna to jeszcze nastraszyła, że z dzieckiem coś nie tak, bo małe. Dopiero potem z żalem stwierdziła, że mózg wiekowo się zgadza. Dobrze, że miałam niedługo potem prywatnie USG, bo bym się zamęczyła ze świadomością, że coś może być nie tak. W dodatku tak mocno ucisnęła mi brzuch, że moja córeczka (widziałam na usg) aż się skuliła, kopnęła i próbowała uciec. Mój mąż zbladł jak trup, widziałam tylko wściekłość w jego oczach.
To moje doświadczenia z tą panią. Inne kobiety opisują ją sto razy gorzej, wystarczy wpisać jej nazwisko i przeczytać opinie dotyczące jej pracy w szpitalu (nie prywatnego gabinetu, bo tam podobno miła jest). -
nick nieaktualnyZ tymi lekarzami Nalka to istne szaleństwo, ja cieszę się, że mam możliwośc chodzenia prywatnie, mimo że prywatnie to w dzisiejszych czasach już nie luksus to jednak człowieka traktują jakoś lepiej, milej
Złóż skargę na tą Panią może..
Elfik, ciekawe dla kogo maj będzie szczęśliwy bo faktycznie w kwietniu wielu dziewczynom się zazieleniłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 08:23
-
a to odp na pytanie myszki, to a propos jak wygląda leczenie u Śliwińskiego
Tak jak pisałam, mnie ta ginka i Ś mówili, ze pęcherzyk może mieć 3 cm, a ona, ze z wyglądu to nie była torbiel... Cóż pozostaje poza zaufaniem ?
Ś ma taka metodę, ze po pierwszym monitoringu robisz wynik estr i wysyłasz mu SMS, a on ci mówi czy i kiedy pregnyl.potem chce wyniki prog w 7dpo. Tez smsem.
Czyli wychodzi jedna wizyta w cyklu. Troszkę to dla mnie nowość, ale on twierdzi, ze te wyniki są ważniejsze niż USG.
Portfel sie cieszy, a czy to skuteczne będzie?
Powiem ci za jakiś czas.
buziaki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny