Pomorskie - łączmy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny. Moja siostra w końcu urodziła (2,5 tygodnia po terminie). Musieli wywoływać poród w szpitalu. Ale jak zobaczyłam to maleństwo to coraz więcej się zastanawiam czy czekać do czerwca czy zacząć starania już w maju na tydzień przed wyjazdem. Akurat wg prognozy dni płodne będę miała na urodziny Męża więc prezencik byłby fajny jeśli udałoby się za pierwszym razem. Co myślicie? 10-13 maja powinnam mieć dni płodne a wyjazd 16tego. Planowaliśmy tydzień w Rzymie a potem pare dni u siostry w Szwajcarii (ok 650 m n.p.m.). Nie wiem... serducho mówi TAK a głowa ZACZEKAJ... podróż samochodem przez Alpy, zmiana ciśnienia, inny klimat...
-
nick nieaktualny
-
hej dziewuszki ja mam teraz dni płodne a nie możemy sie starac to jest okropne uczucie ale tylko jeszcze ten cykl musimy czekać w poniedziałek idę do invicty na te badania koszt 170 zl - to nie jest jeszcze tak złe jak myślałam jak odbiorę wyniki umawiam sie do mojej gin i jak dostaniemy zielone światło w maju znowu będziemy działać baaaardzo juz chcemy i oby szczęśliwie nam sie udało
co to lekarzy ja chodzę do dr Januszewskiej i chwale sobie również moje dwie koleżanki z mojego polecenia do niej poszły i tez sa zadowolone
pozdrawiam was gorąco -
nick nieaktualny
-
Agus trzymam kciuki ;*
bulinek88- oczywiscie zycze Ci zeby udalo sie za pierwszym podejsciem, ale raczej wiekszosc dziewczyn sie ze mna zgodzi ze to nie taka latwa sprawa i czesto trzeba sie postarac duzej niz 1 cyklBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyLucy91 wrote:Agus trzymam kciuki ;*
bulinek88- oczywiscie zycze Ci zeby udalo sie za pierwszym podejsciem, ale raczej wiekszosc dziewczyn sie ze mna zgodzi ze to nie taka latwa sprawa i czesto trzeba sie postarac duzej niz 1 cykl -
nick nieaktualny
-
ja tez myslalam, ze to tak O! i juz jest fasolka
a nie ma tak latwoBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny