Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Makowa, co Ty mówisz że suplementy i inseminacja są aż takie drogie. Jestem troszkę w szoku. Ale masz racje są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze, kasa to nie wszystko
Rosax kochana super, że wrzuciłaś sobie suwaczek, na pewno przyniesie szczęście a teraz musicie się strasznie bardzo postarać no a ja na przykład nie miałam podczas ostatniej @ żadnego ciągnącego się śluzu, a brałam kupe lat i dla mnie to nowość, mam nadzieję, że nardzo pozytywna Pamiętaj, że masz się ze mną podzielić tymi bliźniakami abyś nie miała 4raczków
Szarlotka ja nie mogę się doczekać Twojego testu. Już odliczam dni i ciągle o tym myślę
Madziara bardzo się cieszę, że wszystko się udało i już po wszystkim. Teraz będzie o wiele łatwiej o fasole i nastąpi to bardzo szybko, życzę Ci tego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:32
madziara0080 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax i powiem Ci zgodnie z Szarlotką, że nie kończenie opakowania gorzej może gorzej rozregulować niż samo branie tabletek. Mam nadzieję, że to szybka owu i właśnie w to wierzę. Ale trzeba odwodzić dziewczyny od takiego porzucania tabsów
Szarlotka123, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja już dostaje szału z moim śluzem nienawdzę tych dni do owulacji. Czasami mam dosyć myślenia o tym wszystkim...
Marudzę? Miałam strasznie ciężki dzień w pracy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotka to chyba obie mamy dziś taki dzień no nic tylko zwinąć się w kłębek i spać. Może ta pogoda tak na nas wypływa dodatkowo?
Ja wiem, że chciała byś już wiedzieć na czym stoisz ale musisz być cierpliwa a później zostaniesz wynagrodzona. Ja też już bym chciała wiedzieć kiedy ta owulacja będzie a nie ciągle myślę, że to już. Wczoraj zdawało mi się po raz kolejny że to już szczyt śluzu a tu znowu temp jeszcze bardziej w dół. No jak tu się nie wkurzać?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Makowa, co Ty mówisz że suplementy i inseminacja są aż takie drogie. Jestem troszkę w szoku. Ale masz racje są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze, kasa to nie wszystko
Rosax kochana super, że wrzuciłaś sobie suwaczek, na pewno przyniesie szczęście a teraz musicie się strasznie bardzo postarać no a ja na przykład nie miałam podczas ostatniej @ żadnego ciągnącego się śluzu, a brałam kupe lat i dla mnie to nowość, mam nadzieję, że nardzo pozytywna Pamiętaj, że masz się ze mną podzielić tymi bliźniakami abyś nie miała 4raczków
Szarlotka ja nie mogę się doczekać Twojego testu. Już odliczam dni i ciągle o tym myślę
Madziara bardzo się cieszę, że wszystko się udało i już po wszystkim. Teraz będzie o wiele łatwiej o fasole i nastąpi to bardzo szybko, życzę Ci tego!
Oczywiscie ze sie podziele!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
dołaczam się do Was, tez mam kiepski dzień. mam wrażenie, ze wszystko mnie boli, nie mam sily, jestem poirytowana, wkur%&@ mnie klient, nie ma słońca, mąż się spóźnie-obiad podgrzewam trzeci raz, telefonu nie odbiera. Wrrr.
-
Ukija moue porozmawiaj jeszcze raz z mezem o testach ovu. Wytlumacz ze to dla twojego spokoju i abys lepiej zapoznala sie ze swoim organizmem.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A te hormony graja ze mna w kulki i szarpia moje nerwy! Komu i czemu teraz wierzyc? Test teraz ujemny.. Szyjka tak jakos juz nisko lekko twarda (to ze w ciagu dnia szyjka chodzi to wiem) slus to sama nie wiem jaki jest juz bo krew znow wiecej leci... Ahhh...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f53af215297.jpg
07.11.2012 Julian
Dziewczynki co Was to dopadło???
Nie smutać mi się tu proszę, bo zarazicie mnie a ja właśnie miałam wczoraj taki wredny dzień...
A dzisiaj to macie głowy dźwigać do góry banany widzę na gębusiach bo macie zdecydowanie lepsze cykle i wykresy niż mój obecny, w którym już nic nie nawojuje.... zostaje mi tylko przygotowanie się na 100% @