Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Wedlug mnie ovu byla 12 dc. I mam wielka nadzieje ze plemiczki z 8 dc czekaly sobie a teraz razem z jajeczkiem szukaja odpowiedniego miejsca! Nie skreslaj cyklu! Chcesz zobaczyc moj w ktorym zafasolkowalam? Byl rowny! Nie bylo jakis duzych odskokow.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A to ci teraz dowcip dostalam w postaci komornika haha Dzwonek do drzwi. Otwieram. Dzien dobry jestem komornikiem ale ze co jak? Do mnie?! Okazalo sie ze nie splacilam w calosci mandatu zabraklo 24 euro.. Bylo to ponad rok temu a on dzis wchodzi i chce pieniadze bym sobie gorszych problemow nie narobila mily gosc nawet szkoda tylko ze ja pism do domu nie dostawalam.. Albo na stary adres a tesciowa mi nie dawala?! Stara prukwa! Niby wysylane byly na stary adres a dzis byl pierw u niej i ona dala mu moj adres ;/ no i musialam zaplacic 62 euro odsetki narosly.. Haha a ja zle im przelew zrobilam musialam cyfry pozamieniac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:46
07.11.2012 Julian
Rosax jeżeli chodzi o testy to on bardziej uparty ode mnie choćby nie wiem i tak będzie miał coś przeciwko hahaha ale niespodzianka aż mi się poprawił humor
Molyx nie chcę go okłamywać. To moja żelazna zasada życia. Kłamstwo ma krótkie nogi a ja nie umiem kłamać i zaraz wszystko się wyda i będzie ambaras
Anka będzie dobrze zobaczysz. Nie możesz od razu negatywnie do wszystkiego podchodzić. Bądź nastawiona optymistycznie! To już połowa drogi za Tobą
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Anka309 wrote:Rosax czy jednym słowem ,,co ma być to będzie,, żaden program nie przeskoczy naszego organizmu.
A odnośnie dowcipu to ja raczej bym zawału dostała na widok komornika
Dokladnie tak.
No pierw myslalam ze padne ale nie bylo tak zle kartke podpisalam pieniadze dalam i czysta jestem
07.11.2012 Julian
Anka on stwierdził, że za krótko się staramy na testy i jakieś kroki w tym kierunku. Ze dopiero jak rok byśmy się starali :d
Molyx może tak do tego podejdę, ale później jak będzie potwierdzona to nie wytrzymam i mu powiem i znowu będzie ambaras no złotego środka nie ma na toWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:38
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
hey dziewczyny ja się czuje która niedługo testuje??? mam nadzieje że szybko do mnie dołączycie. ja nie śpie dzisiaj od 5:00 bo nie mogłam oddychać i leci mi krew z nosa rano masakra padam na twarz a jeszcze jestem przeziębiona i nie mogę brać żadnych leków tylko rutinacea i woda morska do nosa.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Cześć kochane Rety, kiedy wy macie czas tyle pisać ? Ja wróciłam wczoraj do pracy i od razu wpadłam w korpo-wir. Dziś się wkurzyłam, bo zrobili mi przetasowanie na moich klientach i będę mieć jeszcze więcej pracy i jeszcze więcej stresu. A w ramach odpowiedzi usłyszałam "no przecież dostałaś awans, musisz się rozwijać". Ech. I po co mi to było Ale spoko, planuję w tym miesiącu się wyluzować i skupić na przytulankach A jak mi praca będzie szkodzić to zmienię
Makowa, moja koleżanka też długo próbowała, okazało się, że mąż ma "leniwe plemniki", ale jak zaczęli łykać suplementy i więcej się ruszać to się udało bez inseminacji Obecny siedzący tryb życia to masakra jakaś, zwłaszcza dla facetów Głowa do góry! Ale rozumiem cię, bo też mi zależy na czasie i nie chce mi się czekać z góry zakładanego przez lekarzy roku. Za rok to ja będę mieć 33 lata :S
Anka - widzisz ? Szczera rozmowa często pomaga! Cieszę się, że się dogadaliście. To w przyszłym miesiącu fasolka!
Molyx - powodzenia i trzymam kciuki za betę
Szarlotka - kiedy znowu testujesz?
Ukija - co do mojego wyjazdu ja jestem takim zwiedzaczem zamkowym, kocham zamki i pałace, dlatego na weekend wyjedziemy do pałacu w Paszkówce Wykupię nam jeszcze jakiś masaż, pełen relaks, wieczorem winko i dużo przytulania Ten miesiąc musi być mój!
rosax - faktycznie nieźle Ci szaleją hormony po tych antykach no ale z czasem się unormuje a czasem tabletki pomagają w niektórych przypadkach, jak np. torbiele jajników, więc tak bardzo złe nie są. Nie rób sobie wyrzutów, bo zawsze lepiej spróbować mniej inwazyjnych metod niż tych bardziej. Trzymam kciuki! -
Rybka84 wrote:Cześć kochane Rety, kiedy wy macie czas tyle pisać ? Ja wróciłam wczoraj do pracy i od razu wpadłam w korpo-wir. Dziś się wkurzyłam, bo zrobili mi przetasowanie na moich klientach i będę mieć jeszcze więcej pracy i jeszcze więcej stresu. A w ramach odpowiedzi usłyszałam "no przecież dostałaś awans, musisz się rozwijać". Ech. I po co mi to było Ale spoko, planuję w tym miesiącu się wyluzować i skupić na przytulankach A jak mi praca będzie szkodzić to zmienię
Makowa, moja koleżanka też długo próbowała, okazało się, że mąż ma "leniwe plemniki", ale jak zaczęli łykać suplementy i więcej się ruszać to się udało bez inseminacji Obecny siedzący tryb życia to masakra jakaś, zwłaszcza dla facetów Głowa do góry! Ale rozumiem cię, bo też mi zależy na czasie i nie chce mi się czekać z góry zakładanego przez lekarzy roku. Za rok to ja będę mieć 33 lata :S
Anka - widzisz ? Szczera rozmowa często pomaga! Cieszę się, że się dogadaliście. To w przyszłym miesiącu fasolka!
Molyx - powodzenia i trzymam kciuki za betę
Szarlotka - kiedy znowu testujesz?
Ukija - co do mojego wyjazdu ja jestem takim zwiedzaczem zamkowym, kocham zamki i pałace, dlatego na weekend wyjedziemy do pałacu w Paszkówce Wykupię nam jeszcze jakiś masaż, pełen relaks, wieczorem winko i dużo przytulania Ten miesiąc musi być mój!
rosax - faktycznie nieźle Ci szaleją hormony po tych antykach no ale z czasem się unormuje a czasem tabletki pomagają w niektórych przypadkach, jak np. torbiele jajników, więc tak bardzo złe nie są. Nie rób sobie wyrzutów, bo zawsze lepiej spróbować mniej inwazyjnych metod niż tych bardziej. Trzymam kciuki!
Mialam cysty na jajnikach wtedy mogl mi dac ponad pol roku sie z nimi meczylam az w koncu przestaly rosnac i nagle znikly bez niczego a mojej siostrze na cyste w jajnika dal od razu antyki tyle tylko ze ona juz pare lat je lyka. Kazal tylko brac bez przerwy 3 msc.
Ah nowy czas nowe nadzieje uda sie na pewno. Wierze w to.
Tez lubie zwiedzac zamki nie wiem co tam fajnego ale mi sie podobaja te ruiny albo te odnowione
07.11.2012 Julian
Anka309 wrote:Ryyybkaaaa mnie tu pociesza Rosax że ten cykl nie jest jeszcze skreślony a ty mi mówisz o przyszłym miesiącu??? hohoho bedzie w tym i już no. hahahah
Dokladnie bedzie w tym! Zolnierze juz w jajku dryfuja!Anka309 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax ja Cię uwielbiam normalnie! Nasza kochana pocieszycielko!
Rybka to będziesz robiła to co najbardziej lubisz relaksik musi być i do tego wszystko zakończone przyjemnym"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"