Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM to mysialo być niesamowite.
Ja dziś nie mogłam coś spać. Może się denerwowałam testem.
Rano jak B pojechał do pracy to zaraz poleciał do łazienki. Te 5 minut to zawsze są dla mnie jak wieki. Sytuacja wygląda tak - jest ślad po cieniu cienia. Widzialam już wiele negatywnych testów i nigdy nie było na nich najmniejszego śladu po czym kolwiek. Na razie się na nic nie nastawiam, bo to jednak tylko ledwo co zauważalna kreska. W poniedziałek przed wizytą u gin powtórze może wtedy wyjedzie już wyraźniejsza.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Rosax ja słyszałam, że alkohol wieczorem może zaburzyć temperature według mnie to powinno się pić np do obiadu ale to tylko moja opinia osobiście nie lubie czerwonego wina bo jakoś mi po nim ciężko na żołądku, wole białe i różowe widzę, że dziś wszystkie mamy jakiś bardziej pozytywny nastrój baaardzo mnie to cieszy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Makowa a nie robisz bety? Nie decydujesz się? Czy liczysz na skierowanie od lekarza? W każdym bądź razie zaciskam mocno kciuki! Dla mnie już jesteś zafasolowana skoro był nawet cień
Kurcze zaraz za momencik okarze się, że Ty i Molyx i Szarlotka zafasolowane. A kiedy czas na mnie?
Szarotka dziś beta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:45
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Molyx a no tak zapomniało mi się o tym zaciążeniu o jaki mam staż 2 tygodnie i 1 dzień ulalala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:50
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Molyx wrote:Makowa a nie masz u siebie innego labolatorium niż w przychodni ? Diagnostyka? Medica ?
-
Dokladnie obojetnie jaki cien. Jak jest druga kreska jest i ciaza.
No slyszalam ze moze zaburzyc temp. Ale jakos mocnej zmiany nie ma ona po prostu wzniosla sie w gore troszke.
Ukija za 2 tygodnie na tescie bedziesz juz miala supper krechy! Ktore sa juz tylko formalnoscia
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Cześć dziewczynki
Ja już w pracy od 7.00 Ale mi się spać chce
Molyx - zazdroszczę tej wanny i książki Trzymam kciuku za betę
Makowa - cuda się zdarzają, pamiętaj o tym
Rosax - zarażaj dobrym humorem
Szarlotka - czekamy na info od Ciebie :*
Życzę Wam wszystkim miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:03
-
Madziara kawusi się najpij Tobie też miłego dnia
Makowa musisz chyba wytrzymać do poniedziałku, ale dasz rade chociaż niepewność jest straszna chociaż dla mnie kreska to kreska i będzie mocniejsza z każdym dniem
Rosax zobaczymy co to się wydarzy jutro z Twoją temp. Ale jest jeden plus z tego wszystkiego. Przynajmniej nie zamarzasz ja za 2 tygodnie krechy? No coś Tym nadal nie miałam skoku. Wkurza mnie to ale trzeba być cierpliwym muszę wybrać z konta jakąś kaskę dla siebie i kupić testy owu bo chyba nie wytrzymam tej niepewności
MMM a Ty jak się dziś czujesz?madziara0080 lubi tę wiadomość
No tak nie zamarzam jest plus a ty ovu na pewno dostaniesz na dniach albo juz mialas ;p
Madziara kawy sie napij od razu poczujesz sie lepiej
Bajka ja nie wiem kiedy u mnie ovulacja bedzie bo wczoraj zakonczylo sie krwawienie z odstawienia a nie wiem czy temu testowi wierzyc ze byla ovu
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp