Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak w ogole to ja serio juz w ciazy jestem.. Podbrzusze boli, chodze glodna (jak zawsze), i tak straaaasznie mnie sutki bola, aż szczypia.. Haha
Od dzis zaczynam pic winko czerwone co dzien lub co 2 tak lampke a moze kilka lyczkow bo nie przepadam za alkoholem no ale jak ma poprawic endo to czemu by nie wypic? wszystkiego trzeba probowac juz sie zaopatrzylam w moje ulubione z roza na butelceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 18:38
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax ja też jestem już w ciąży bliźniaczej. Nie zapominaj o tym
Molyx lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Grzeszna ja też wszystko w telefonie i stąd u mnie literówki w postach wprowadzanie danych na wykres to istna porażka. Wkliknąc w kolejny dzień to masakra"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Grzeszna ja też wszystko w telefonie i stąd u mnie literówki w postach wprowadzanie danych na wykres to istna porażka. Wkliknąc w kolejny dzień to masakra
Ja nie wklikuje w kolejny dzien tylko strzalke na bok robie jak juz jakis dzien klikne
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No ja juz laptopa nie używałam chyba z 2 miesiące. Wszystko w komórce wkurza mnie też powiększanie i przeglądanie dłuższych cykli"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wieczorna kapiel zaliczona. Mam nadzieje szybciej dzis mlodego uspac i napic sie tego winka
I tak sobie mysle ze jak ten test wczoraj rano byl pozytywny to moze i przed wczoraj wieczorem byl tez pozytywny. Czyli jakby mozna bylo to by wychodzilo ze moglam faktycznie miec ovu po tabsach od razu.. Przeciez nie bralam dlugo i nie bralam z przerwami. Jesli byla to modle sie by te plemiczki wytrzymaly tam z niedzieeli az pewnie do dzis. Zobaaczymy jaka temp bedzie jutro.Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax dokładnie wszystko pod ręką nawet nie trzeba się ruszać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wszystko sie okaze za 2 tygodnie. Bo jesli mam teraz to za 14 dni powinna przyjsc @ jeali nie przyjdzie to oznaczac bedzie ze nie bylo ovu albo ze byla fasolkowa ovu
07.11.2012 Julian
A ja ogłądam jednym okiem film a drugim patrze w telefon Rosax faktycznie mamy takie same napisy mam nadzieję, że u Ciebie będzie fasolasto x2!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"