Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Elina wrote:Coca cola to jeszcze spoko a ja w ciąży i ciezko mi rzucić palenie ale powoli walcze zmniejszam codziennie i mysle ze za 3 dni już nie będę palić
Ja palilam cala ciaze.. malo ale palilam.. A przed samym porodem polozna do mnie przyszla i mowi idz szybko zapal bo zaraz po ciebie przyjdziemy i juz do jutra nie zapalisz.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Elina wrote:Coca cola to jeszcze spoko a ja w ciąży i ciezko mi rzucić palenie ale powoli walcze zmniejszam codziennie i mysle ze za 3 dni już nie będę palić
Mam nadzieję, że uda Ci się wkrótce rzucić palenie.
Trafiła kosa na kamień
Nie gniewaj się ale palenie naprawdę szkodzi maleństwu.....
Liczę, że Ci się uda.Molyx lubi tę wiadomość
-
MMM2016 wrote:Mam nadzieję, że uda Ci się wkrótce rzucić palenie.
Trafiła kosa na kamień
Nie gniewaj się ale palenie naprawdę szkodzi maleństwu.....
Liczę, że Ci się uda.
Wiem że szkodzi i chce z tym skończyć tylko ja 5lat pale i to nie jest tak latwo rzucić. U mnie chormony wariuja dzisiaj miaalam tepy nóż i nie moglam pokroić marchewki i strasznie sie darlam na.mojego męża ale byl zly a ja krzyczalam a zaraz sie śmiałam i tak w kółko.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
rosax3 wrote:Ja palilam cala ciaze.. malo ale palilam.. A przed samym porodem polozna do mnie przyszla i mowi idz szybko zapal bo zaraz po ciebie przyjdziemy i juz do jutra nie zapalisz.
No to nieźle ja myślę rzucić. Ja.nie mam silnej woli i bedzie ciężko ale dla mojego malenstwa zrobię wszystko.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Ooo żesz faktycznie dużo piszecie. Ja dziś mam dzień sprzątania, także pewnie znowu najwyżej wieczorem do Was zajrzę.
Jeśli chodzi o sny to mi najczęściej śni się katastrofa lotnicza i wypadające zęby - to są jedyne sny, które mi się powtarzają. Inne przychodzą i nigdy nie wracają, ale jeszcze nigdy nic nie zwiastowały.
Ja też jestem nowa i naprawdę nie mam złych zamiarów.
Ja biorę tylko folik 400, męża niczym nie futruję, póki co oczywiście.
Jeśli chodzi o fajki to dziewczyny nie palcie - moja mama paliła jak była ze mną w ciąży, jako jedyną z rodzeństwa. Też mało, bo mało, ale już była tak uzależniona, że nie mogła przestać. Przez wiele lat nic z moimi płucami nie było. Dopiero pod koniec podstawówki zaczęła mi się rozwijać astma. Okropne świństwo. Pomyślcie o dzieciach jak sięgacie po fajkę, czy chcecie im zgotować taki los...
-
Elina wrote:No to nieźle ja myślę rzucić. Ja.nie mam silnej woli i bedzie ciężko ale dla mojego malenstwa zrobię wszystko.
Tez jej nie mialam dlatego palilam ale dziennie nie przekroczylo 3 papierosow a 3 bylo maximum. Czasem tylko jedna czasem w ogole.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Bajka111 wrote:Ooo żesz faktycznie dużo piszecie. Ja dziś mam dzień sprzątania, także pewnie znowu najwyżej wieczorem do Was zajrzę.
Jeśli chodzi o sny to mi najczęściej śni się katastrofa lotnicza i wypadające zęby - to są jedyne sny, które mi się powtarzają. Inne przychodzą i nigdy nie wracają, ale jeszcze nigdy nic nie zwiastowały.
Ja też jestem nowa i naprawdę nie mam złych zamiarów.
Ja biorę tylko folik 400, męża niczym nie futruję, póki co oczywiście.
Jeśli chodzi o fajki to dziewczyny nie palcie - moja mama paliła jak była ze mną w ciąży, jako jedyną z rodzeństwa. Też mało, bo mało, ale już była tak uzależniona, że nie mogła przestać. Przez wiele lat nic z moimi płucami nie było. Dopiero pod koniec podstawówki zaczęła mi się rozwijać astma. Okropne świństwo. Pomyślcie o dzieciach jak sięgacie po fajkę, czy chcecie im zgotować taki los...
Moja mama tez ze mna palila puki co ani mnie ani mojej siostrze nic nie jest. No i u syna tezz nie zauwazylam nic niepokojacego. Najzabawniejsze jest fakt ze jak tylko urodzilam tak przestalam palic teraz jestem pewna ze na 100 % nie zapale nawet bucha w ciazy
07.11.2012 Julian
Cala ciaze zalowalam ze pale.. Nie moglam jednak rzucic do konca.. Choc od 2 trymestru zdarzalo sie ze i kilka dni nie palilam to w koncu nadchodzil czas i musialam... Ale teraz juz na pewno nie bede palic. A jak bede chciala to obetne se rece! Haha
07.11.2012 Julian
Hej hej hej znowu odpisywania na posty z 4 stron!
Makowa wydaje mi się, że suplementacja to dobry wybór, a nie wiadomo kiedy plemniczki odżyją, na pewno będzie to bardzo szybkie więc ćwiczenia pełną parą
Molyx przykro mi, że to tylko jedna krecha ale być może jest jeszcze za wcześniej. Poczekamy i zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. Ja wierzę, że będzie dobrze :*
Rosax ja doskonale wiem, że mogę na Ciebie zawsze liczyć w zaciskaniu kciuków :* faktycznie spada Ci temperatura ale zobaczysz za to jakie wielkie będzie odbicie po tych nizinach jeżeli chodzi o @ po antykach to ja miałam taki w ciągu brania, przed tym jak zaczęłam mieć 1 dniowe
Jadziunia to nie był personalny post bo było tutaj kilka dziewczyn, które przyszły napisały jeden post i już się nie udzielają ja już przestałam przypominać i się nie sam wypytuje a ja mu mówię: nie będę z tobą o tym rozmawiała zołza ze mnie i dobrze mi z tym!
Szarlotka taki śluz w ciąży? Jak Ty tak możesz zapominać o swojej fasoli! Różne rzeczy się zdarzają i nie ma co się dziwić Ja i Rosax pamiętamy doskonale, że już zaciążone jesteśmy moje samopoczucie nadal w dole. Wszystko mnie boli, jestem przemęczona, mam dosyć pracy i takie tam ale trzeba żyć dalej. Filma jakiegoś dziś oglądniemy i zjemy sławiony na of popcorn
Elina jaka Ty jesteś młodziutka ja zawsze wszystkim mówię, że mam 21 lat i wszyscy wierzą więc chyba tak staro nie wyglądam. Ja też kocham zwierzęta i przez moje życie przeszło już ich wiele. Też miałam królika, białà puchatą kuleczkę
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ale długi post mi wyszedł swoją drogą nie palcie. Szkoda zdrowia fasol i Waszego. Fajki to zło i to straszie drogiem ja paliłam 7 lat. Zdarza mi się na imprezach ale na drugi dzień taki kac morderca że dajcie spokój
Ja też wierzę w potęgę snów. One zawsze coś nam podpowiadają analizuje je na sennikach za każdym razem ostatnio śniło mi się że mój zjadał mi ręceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 18:05
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
W ogóle i w szczególe mam takie pytanie. Boli mnie podbrzusze jak kaszle. Normalne czy mam się martwić? Och uruchomiłam się to teraz Wam żyć nie dam o ile jesteście tutaj jeszcze"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczynki, nie palcie tych ćmików, proszę Was... szkoda Waszego zdrowia i dzieciaczków, na prawdę
Jeżeli chodzi o kwas foliowy to wystarczy brać 1 tabletkę dziennie 0,4 mg (podstawowe zapotrzebowanie dla czlowieka) gdyż wyższa i tak wydalana jest z moczem, więc branie większej dawki jest najzwyczajniej bez sensu.Ukija lubi tę wiadomość
-
Ukija wrote:W ogóle i w szczególe mam takie pytanie. Boli mnie podbrzusze jak kaszle. Normalne czy mam się martwić? Och uruchomiłam się to teraz Wam żyć nie dam o ile jesteście tutaj jeszcze
Mnie dzis od rana pobolewa podbrzusze.. Czy zakaszlne czy nie. I lewy jajnik daje mi w kosc od 2 dni juz. Moze napij sie miety. Powinno przestac bolec a jak nie to moze do lekarza? Albo masz ovu i tak ja odczuwasz
07.11.2012 Julian
Zgadzam się z Madziarą. Kwasu foliowego nie da się nawet przedwkować podejrzewam, że taki z większym stężwniem jest droźszy i to wyrzucanie kasy w błoto. Zresztą każdy suplement witaminowy nie jest przyswajany w 100%. Co to znaczy? Że jest np na wit. C jest napisane 100% zapotrzebowania czy nawet 150% to za cholere się tyle nie przyswoi. Może to być np 30, 40 %
madziara0080 lubi tę wiadomość
Rosax kochana, miejmy nadzieję że to owu bo temp ciągle niska"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wczoraj tata zamontowal mi te antydymne czujniki byla proba wczoraj podlozyl dum z papierosa i dzialalo piszczalo i piszczalo. A dzis? Dzis chyba byla kolejna proba.. Smarze sobie cebulke z kielbaska i frytki. Okno mam otwarte w kuchni a czujki sa w sypialni mojej syna i na przedpokoju. W duzym pokoju kuchni i lazience nie ma. Tak wiec bez obawy smarze sobie dalej a tu nagle pisk! Biegne z krzeslem by to wylaczyc. Odkrecic sie nie chce mecze sie i mecze az w koncu odkrecilam i wylaczylam. Kurde posciagam to wszystko! Chuj mnie interesuja wymogi ze musi byc.. Przez to odkrecanie spalilam sobie kielbaske cale szczescie ze tylko jedenn zaczal piszczec a nie wszystkie trzy na raz az strach teraz obiad gotowac
Ukija, Jadziunia lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Zgadzam się z Madziarą. Kwasu foliowego nie da się nawet przedwkować podejrzewam, że taki z większym stężwniem jest droźszy i to wyrzucanie kasy w błoto. Zresztą każdy suplement witaminowy nie jest przyswajany w 100%. Co to znaczy? Że jest np na wit. C jest napisane 100% zapotrzebowania czy nawet 150% to za cholere się tyle nie przyswoi. Może to być np 30, 40 %
Kupilam ten 800 bo babka w aptece go mi dala a na szybko kupowalam wiem ze sie go nie przedawkuje ale chce zapytac lekarza jeszcze co on proponuje za wit i w ogole. No chyba a raczej "na pewno" na wizycie bede zafascynowana moimi fasolkami hahaUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax hahaha ja kocham Twoje przygody. Lepiej zostaw te czujki dla bezpieczeństwa. Ja jestem na tym pukcie wariatką i też chce sobie kupić"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"