Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija u Ciebie tez bedzie x2! Moze wez nospe?
Ooo popcorn! Ide robic
A ja jak w poprzednia srode tak i dzis ogladam porody
Molyx nie zamartwiaj sie!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Jestem po USG
Jest serduszko i bije Wszystko jest ok
Maleństwo ma 1,55 cm (CRL)
Na wizycie byliśmy cała rodzinką, z synem
Mamy dziś swój szczęśliwy dzień
W przyszłym tygodniu mam urodziny i mamy zamiar powiedzieć o ciąży Rodzicom i rodzeństwu:)
Do tej pory jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy. Czekaliśmy na to serduchoMolyx, madziara0080, Bajka111, Szarlotka123, Jadziunia lubią tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Ukija u Ciebie tez bedzie x2! Moze wez nospe?
Ooo popcorn! Ide robic
A ja jak w poprzednia srode tak i dzis ogladam porody
Molyx nie zamartwiaj sie!
A na necie ci w tv lecą porody kiedyś w tv ogladalam szukam w tv ale nie wiem jaki program.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
MMM jak cudownie! Pewnie to piękny dźwięk, muzyka dla uszu jakże się cieszę razem z Tobą kiedy dokładnie masz urodziny?
Rosax nie biore leków, nigdy na bóle bo w krytycznym momencie nie zadziałają"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
MMM2016 wrote:Jestem po USG
W przyszłym tygodniu mam urodziny i mamy zamiar powiedzieć o ciąży Rodzicom i rodzeństwu:)
Do tej pory jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy. Czekaliśmy na to serducho
Super gratuluje kochana serduszka ale się ciesze że juz u cb serdeszko bije. Ciekawe czy u mnie w przyszlym tygodniu bedzie juz bilo na suwaczku ciąża jest liczona tak jak lekarz liczy od ostatniej miesiaczki. A nagral ci lekarz na płytkę serduszko ??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
MMM2016 wrote:Jestem po USG
Do tej pory jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy. Czekaliśmy na to serducho
Ale sie ucieszylam! Swietnie ze jestvserduszko! Teraz zyczyc tylko szczesliwego rozwiazania!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Elina wrote:A na necie ci w tv lecą porody kiedyś w tv ogladalam szukam w tv ale nie wiem jaki program.
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:MMM jak cudownie! Pewnie to piękny dźwięk, muzyka dla uszu jakże się cieszę razem z Tobą kiedy dokładnie masz urodziny?
Rosax nie biore leków, nigdy na bóle bo w krytycznym momencie nie zadziałają
Ja tez nie biore zadnych lekow prucz witamin przy staraniu sie glowa boli ale przestanie brzuch boli ale przestanie no chyba ze bol takibze az plakac sie chce wtedy biore tabletke.
07.11.2012 Julian
MMM gratulacje! Nareszcie doczytałam wszystko co pisalyscie
Rosax tez przestaje brać Wit C , będę dawała mężowi
Wczoraj miałam wypić 2 kieliszki wina czerwonego a wypiłam butelkę )
Samopoczucie dziś słabe, ale może endometrium urósło heheh
Temperatura oszukana wyszła jakas
Wiec juz nie pije wina, bo to się źle kończy
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Dziękuję Dziewczyny za każde słowo:)
Nie słyszałam bicia serca tylko je widziałam. Na początku ciąży nie słucha się serca bo to może zaszkodzić dziecku.
W poprzedniej ciąży też tak miałam.
Oj powiem Wam, że ciśnienie ze mnie zeszło bo po prostu się martwiłam, czy wszystko jest ok....
-
Elina wrote:Super gratuluje kochana serduszka ale się ciesze że juz u cb serdeszko bije. Ciekawe czy u mnie w przyszlym tygodniu bedzie juz bilo na suwaczku ciąża jest liczona tak jak lekarz liczy od ostatniej miesiaczki. A nagral ci lekarz na płytkę serduszko ??
Liczę, że u Ciebie też będzie serduszko
Nie mam nagrania, mam zdjęcia. Płytkę będę miała najprawdopodobniej z usg prenatalnego.
-
MMM pewnie już się doczekać nie możesz ja też bym tak chciała
Hej Dziewczyny :* jak minęła noc?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Molyx super! A co zamierzasz zrobić dziś dla siebie? ja przyznam że też się wyspałam i jakoś dobrze dziś wszystko się układa
Rosax wracając do wczorajszego tematu to tabletki jakiekolwiek to zło. Kiedyś brałam na wszystko. Może nawet bóle sobie wymyślałam. Dziś tylko folik"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Molyx och jaka przyjemność troszkę czasu tylko dla siebie mówiłam Ci wczoraj że nie wszystko przesądzone będzie wysoka beta, pięknie temperatura skoczyła"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka wrote:MMM gratulacje! Nareszcie doczytałam wszystko co pisalyscie
Rosax tez przestaje brać Wit C , będę dawała mężowi
Wczoraj miałam wypić 2 kieliszki wina czerwonego a wypiłam butelkę )
Samopoczucie dziś słabe, ale może endometrium urósło heheh
Temperatura oszukana wyszła jakas
Wiec juz nie pije wina, bo to się źle kończy
Ja wczoraj mialam wypic kieliszek wypilam dwa
A moje temp dzis w gore poszla.. Od wina? No nie wiem.. Wino skonczylam pic o 22:30 a o 23 juz spalam..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp