Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax kochana przy tej temperaturze owu mało możliwa na dodatek ciągle ten śluz
Bajka ja też jestem w tyle za dziewczynami mam nadzieję, że wszystkie zafasolowane dziewczyny sprzedadzą nam troszkę zarazków"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija kup te testy lepiej dla Ciebie bedzie.
A jak bedzie mial jakies pretensje to powiedz mu ze chcesz poznac swoj organizm dokladniej.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax mi też poszła temperatura w górę po winie i to sporo niestety...aż ovu zwariowali i wyznaczyło owulacje a test owu był negatywny...
Nie lubię wina. Chciałam dla dobra endometrium napić się trochę, bo dawno dostałam czerwone wytrawne i tak mi posmakowalo...
A dziś zaspalam i nie zmierzyłam tempo o 7, tylko o 9...zła jestem na siebie bo kolejny pomiar mi uciekł
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
MMM właśnie nic więcej dla Matki się nie liczy niż to że fasola jest zdrowa i wszystko z nią w porządku według mnie to i świadomość że ma się swoje dzieciątko pod swoim sercem to napiękniejsza rzecz w byciu w ciąży. Mdłości, zaparcia bóle, to wszystko jest nie ważne
MMM2016 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Myslalam ze juz nie mam krwawienia a tu ide do lazienki i nadal mam.. Takie brazowe prawie czarne a wczoraj od poludnia juz nic nie bylo...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax, będę wredną suką i powiem mu żeby się nie wtrącał i że to moje pieniądze i tyle a ja sama zyskam pewność i spokój ducha. Dziś kupie jak będę szła do lekarza po skierowanie na badania. Sądzicie że lekarz internista spokojnie da skierowanie na np. toksoplasmoze? Tak mnie natchnęłyście na to badanie. Ja zawsze z kotami więc powinnam mieć już przebytą ale nigdy nie wiadomo tak zadtanawiam się na co by tu jeszcze wziąć badania
Jadziunia lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax nie przejmuj się. Tabletki w różny sposób wpływają na organizm zwłaszcza jak odstawia się je w połowie blistra. Chociaż ja zawsze miałam jakoś krócej"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka wrote:Rosax mi też poszła temperatura w górę po winie i to sporo niestety...aż ovu zwariowali i wyznaczyło owulacje a test owu był negatywny...
Nie lubię wina. Chciałam dla dobra endometrium napić się trochę, bo dawno dostałam czerwone wytrawne i tak mi posmakowalo...
A dziś zaspalam i nie zmierzyłam tempo o 7, tylko o 9...zła jestem na siebie bo kolejny pomiar mi uciekł
Ja tez dla dobra endo pilam ale ja z butelki to moze z 1/4 wypilam.. Nie duzo wcale bo cos mi nie wchodzilo.. A lampki to take malutke lalam..
Jutro obudz sie na czas ustaw kilka budzikow najlepiej
No zobacze jutro jaka bedzie ta moja temperatura.. Czy taka sama czy opadnie. Jak opadnie do pozostalych znaczy ze winko podzialalo na nia a jak nie opadnie to moge podejrzewac wczesna ovulke moja znajoma brala te same tabletki co ja tylko tyle ze ona kilka lat (6?) jak odstawila bo chciala dziecko to juz nastepnego okresu nie dostala. Teraz ma malego 5msc no zobaczymy jak to bedzie. Na razie sie nie zamartwiam bo juz w cionszy jestem hihi
07.11.2012 Julian
Rosax mi się wydaje, że będzie wczesna owulacja a jakie tabletki brałaś? Bo albo nie zarejestrowałam w swojej głowie takiej informacji albo nie pisałaś"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax, będę wredną suką i powiem mu żeby się nie wtrącał i że to moje pieniądze i tyle a ja sama zyskam pewność i spokój ducha. Dziś kupie jak będę szła do lekarza po skierowanie na badania. Sądzicie że lekarz internista spokojnie da skierowanie na np. toksoplasmoze? Tak mnie natchnęłyście na to badanie. Ja zawsze z kotami więc powinnam mieć już przebytą ale nigdy nie wiadomo tak zadtanawiam się na co by tu jeszcze wziąć badania
Nie wiem jak jest w polsce wiec nie odpowiem czy da. Ale powinen raczej dac. On na tym tez zyskuje przeciez a robilas tsh ft3 i ft4? Te bys mogla wykonac tez a inne to nazw nie pamietam. O mozesz jeszcze na chlamydie poprosic. Wstretne kurestwo! w ciazy ja mialam a ona niby tez utrudnia zajscie w ciaze ale teraz jej nie mam bo badamy to. Ta chorobe przenosi sie plciowo. Ja zarazilam nia meza a najlepsze jest to ze nie mam pojecia od koga ja sie zarazilam bo nie mialam z nikim intymnego kontaktu... ;/
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Rosax mi się wydaje, że będzie wczesna owulacja a jakie tabletki brałaś? Bo albo nie zarejestrowałam w swojej głowie takiej informacji albo nie pisałaś
Jezeli wczesna ovu i jajeczka zdazylo sie wykrztalcic i urosnac i peklo to mam nadzieje ze zolnierzyki od niedzieli dobrze zyly. Ale chyba niczym ich zywotnosci nie zabilam.. Jadlam zdrowo swoje ph chyba mialam w normie nie stresowalam sie i nie zloscilam wiec mam nadzieje ze tam byly a teraz ida w jajeczku do macicy oczywiscie dwa
07.11.2012 Julian
Makowa_Panna wrote:Rosax ja robiłam testy owu od 13 dc i do 22 dc i też nie był zaden pozytywny a owu jednak była.
Tylko ze mi tamten pos wyszedl... Zaluje ze nie zrobilam w poniedzialek wieczorem.. Wiedzialabym lepiej czy to jednorazowy wybryk czy faktycznie ovu.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp