Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteście takie kochane a na przykład o 21 nie wyjdzie dobrze? Jak ma być ok 16-17 to tak zrobię. Dziś zacznę a w takiej zwykłej aptece dostanę taki test? w tej najbliżej mnie nie mieli nawet termometru owu ale żeście mnie nakręciły
Szarlotka słuchaj się swoich przyjaciółeczek i nie łam się tylko maszeruj na test lub po test
Popieram Madziare. Nie masz dla nas litościSzarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka123 wrote:Zrobię teraz ale słabo to widzę..
Następny spróbuje w Sobotę jeśli jutro @ nie przyjdzie, ale to już ostatni test, który robię w tym cyklu.
Rob rub i wrzucaj zdjecie jak bedzie cien! Chetnie popatrzymy!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Rosax tsh też chciałam zrobić chlamydie? W sumie chyba nie mam ale warto zrobić pod kątem zajścia w ciążę to z chęcią zrobie bo będzie później mniej dziwna sprawa z tymi Twoimi testami owu. Może faktycznie już była? Żołnierzyki poczekały by myślę mam nadzieję że to była ona i będzie fasola.
A słuchajcie, Wy mi pomożecie z tymi testami owu? Bo za cholere nie wiem jak je robić, o której i jak je interpretować
ja robiłam codziennie o 10 rano. Jak Kreska testowa jest słabsza od kontrolnej 0 wynik ujemny. Krechy musza byc jednakowe lub testowa ciemniejsza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c06e7bde6ddc.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 11:07
-
Wiecie co, pobierala mi krew babeczka, która zawsze mi to robiła w ciązy. Jest tak delikatna, ze nawet ukłucie komara bardziej boli. W sekunde to zrobila, nawet bym nie zdązyła zemdleć
wyniki ok 15:00
Musze się czymś zająć, zeby nie ocipiećSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Aurellka poważnie może być? To dziś zaczynam o 17 dziś nie dam rady bo będę z moim a jakoś nie jestem skora do pokazywania mu tego
Rosax no liczę że mi pomożecie z inyerpretacją tylko jak ja dam radę nie pić 2 godziny a w tym czasie też nie mogę siku robić?
Molyx czyli ten test z najciemniejszą 2 kreską jest pozytywny czy nie?
Szarlotka rób! Czekamy z niecierpliwością"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Molyx czekamy z niecierpliowścią i mocno zaciskamy kciuki też bym chciała jutro trafić na taką żeby nie zabolało. Albo zemdleje i niech pobiera jak będę leżała nieprzytomna"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija na pewno badania podstawowe, morfologie, inne pierwiastki;-) Internista spokojnie wypisze, ja poszłam powiedziałam że chcę zrobić przegląd, bo chcę się starać o maluszka A poza tym to ciesze sie ze w koncu bedziesz testowac ovu;-) Szarlotko testuj, bo nie wytrzymie!
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Aurellka poważnie może być? To dziś zaczynam o 17 dziś nie dam rady bo będę z moim a jakoś nie jestem skora do pokazywania mu tego
Rosax no liczę że mi pomożecie z inyerpretacją tylko jak ja dam radę nie pić 2 godziny a w tym czasie też nie mogę siku robić?
Molyx czyli ten test z najciemniejszą 2 kreską jest pozytywny czy nie?
Szarlotka rób! Czekamy z niecierpliwością
6 i 7 luty mialam pozytywne testy. 2 krechy musza byc ciemne, lub testowa ciemniejsza - wtedy test pozytywny i owu nadciągaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 11:24
-
Szarlotka123 wrote:Jest cień cienia dalej.. Chyba mam po prostu wadliwy test.
Zrobiłam wam zdjęcia ale nic na nich nie widać..
w sobotę zrobię ten test z rossmana, a jutro zobaczymy jak tempka.
Jeśli to jest tylko jednodniowy spadek to dobrze a jeśli jutro się będzie utrzymywać to po ptokach.
taaa, 2 testy mialaś wadliwe - juz to widze -
Molyx czekam z niecierpliwoscia na wyniki!
Ukija az tak nie bedzie bolalo najwyzej pospisz ssobie tak jak ja mozesz robic siku w ciaguvtych dwoch godzin chyba nie chcesz by ci pecherz pekl? Po prostu trzeba mocno ograniczyc picie. Zeby mocz nie byl rozrzadzony.
Szarlotka moze sprobuj bez flesza robic?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja w tym cyklu wyznaczam sobie 2 terminy.
Jezeli mialaby byc ovu teraz to zatestuje 3.03
A drugi raz zatestuje jezeli szybciej nie dostane @ 13.03 - dzien wyznaczony przez apke na kolejna @
07.11.2012 Julian
Szarlotka123 wrote:Molyx, nie wiem, zwyczajnie serio nie wiem. Ta kreska jakby zwyczajnie stała w miejscu..
rosax, ja mam ciulowe światło w łazience ;/
Wstawie zaraz to same zobaczycie.Molyx lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Szarlotka ja robiłam w tamtym cyklu ten sam test co w rossmanie (u mnie w aptece jest po 5.9) i nie miałam nawet cienia cienia więc myślę, że jest dobry popieram Rosax, dwa testy nie mogą być wadliwe, bez przesdy
Molyx a ten z 8 był też pozytywny? Bo dla mnie też był ok
Rosax haha spanie na podłodze uwielbiam no ale może mnie przeniosą na łóżeczko. Już się stresuje jutrem myślę że dała bym rade wytrzymać te 2 godziny ale chyba jednak by pękł
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"